Publikováno Květen 30, 200916 r Zdravím,chtěl bych se zeptat co to v autě bzučí když otevřu dveře u řidiče.Fabia 1.4 55kw 16.ventil.Dík
Květen 30, 200916 r Zdravím,chtěl bych se zeptat co to v autě bzučí když otevřu dveře u řidiče.Fabia 1.4 55kw 16.ventil.Dík Natáhne se ti benzín z nádrže
Květen 30, 200916 r Je to palivové čerpadlo ale dá sa to vypnúť VAGom v kodovaní BSG. Staršie ročníky to nemajú aktívne.
Květen 31, 200916 r Autor Je to palivové čerpadlo ale dá sa to vypnúť VAGom v kodovaní BSG. Staršie ročníky to nemajú aktívne. Tak jsem si to myslel správně.Poslední měsíc to nedělá a nic se neděje.Asi to nevadí.
Květen 31, 200916 r nie ze to nevadi ale asi je na to dovod preco to len tak z nicoho nic nerobi...najskor to byvaju spinace v zamkoch...osvetlenie vo vnutri sa ti rozsvieti ked otvoris dvere? a ak mas cervene savetla vo dverach tie tiez???
Červen 20, 201213 r Mně tento zvuk zmizel v momentě, kdy jsem si nechal namontovat alarm s imobilizerem (odpojeni cerpadla), od te doby mi cerpadlo nebzuci, takze to prisuzuji nastaveni alarmu, ktery po vypnuti zapalovani zrejme spina nejaky svuj okruh
Červen 21, 201213 r pokud domontovaný imobilizér rozpojí obvod čerpadla, tak to ani natlačit při otevření dveří nemůže. otázkou by bylo, v které chvíli se imobilizér deaktivuje.
Červen 25, 201213 r Joo tak to nevim ale auto startuje, jezdi, svetylko v interieru zhasina, signalizace svetel pri otevrenych dverich taky...takze asi v momente otoceni klickem Upraveno Červen 25, 201213 r od ThomasHK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.