sr5 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Ahoj, potřebuji sundat zadní kotoučovou brzdu ( samotné kotouče) kvůli výměně za nové kotouče. Akorát mám problém, že mi nejdou sundat. Demontuji przdový váleček včetně destiček a povolím ten malý šroubek ( křížový šroubovák) a nejde dolů. Asi je připečený nebo tak neco . Je v tom nějaký fígl nebo kde dělám chybu. Je zde nějaký návod na demontáž kotoučů. Mám octu 1,9 TDI. Moc dík za každou pomoc. Editováno: 31. Květen 2009, autor: sr5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 fígl je v použití kladiva a ještě jeden je v použití většího kladiva, pootočit a třískat do toho dokud nepovolí ... přední mi taky daly zabrat, byly za tu dobu přirezlý, že jsem myslel na flexu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Přesně tak kladivo a jde dolu.Nezapomen než dáš nové kotouče ,pořádně vyčistit dosedací plochu na unašečích.Jinak budeš mýt problém s kmitánim brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak kladivo zabralo !!!! Super akorát další problém. Nemůžu zatlačit zpět brzdový váleček abych tam mohl dát nové destičky. Nějak nevím jak na to asi to bude nějak spojené s ručníé brzdou ne? Jak dostanu zadní váleček do zadní polohy abych tam mohl dát nové destičky? Dík kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a neni ten valecek na zavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zatlačoval jsem nic. kroutil dokola válečkem a tyky nic tak nevím , ale jsem z toho na prášky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kroutit podle hodinových ručiček a zároven tlačit.Jinak je na to orig. přípravek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 musi jit zasroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kroutit podle hodinových ručiček a zároven tlačit.Jinak je na to orig. přípravek. byls rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 moc dík, ale jak to mám doma udělat tlačít a ještě točit máte nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 moc dík, ale jak to mám doma udělat tlačít a ještě točit máte nějaký tip? tak to covece nevim snad nejeke blicky chytnout to pres hadru ? fakt nevim ja mam na aute buben tak nevim ale urcite to jde kazdej kdo si to doma dela sam tak nema ten pripravek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zkus si přečíst toto,jestli ti to nějak pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44298 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.