Vikkon Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dodelavam si central,el. zrcatka a dalkove klice o zapojeni me vag nepropoji komfortni jednotkou ,kabel mam dobry vyskouseny v jinem aute ,je nutne pri pridani komf. jenotky ji nejak prihasit dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 pokud se spojíš s ostatními jednotkami, tak bych tipoval, že to máš blbě zapojený a VAG tu jednotku jednoduše nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikkon Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 mel jsem kabelaz z jinyho auta tak si myslim ze jsem nic neprehodil .zamky na dalk. ovadani reaguji kupoval jsem komf. uz k ovladacum nakodovanou,pripojeni na zberac jsem kontroloval tak to skusim jeste jednou poradne projit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Máš stejný "start baud" ve VAGu a v nastavení COM portu? Mě se stalo to samý u Fabie z roku 2002 kde jsem neviděl motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 už je to tu řešeno několikrát.Odpoj na 5 minut bateru a mělo by se to chytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikkon Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 baterku jsem skousel,pripojeni skontrolováno a stale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.