Petr Fabia I Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj lidičky jsem tu nový před dvouma měsícema jsem si koupil Fábii 1.4 16V 55KW r.2003 najeto 36000km myslel jsem si že bude klid ale zlatý forman (předcházel fábii) teď se mi začalo od zadní nápravy ozívat nepatrné ťukání dělá to jen při drobné nerovnosti nevíte někdo čím by to mohlo být s tímhle autem nemám vůbec žádné zkušenosti díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Mám taky takovej problém. Při nerovnostech mi to klepe, ale nevím kde. Nejdřív jsem si myslel, že to jde od přední nápravy, ale po repasi to dělalo pořád, tak jsem svůj zrak zaměřil na zadek, kde byly vyměněny tlumiče a i přesto to klepe. Zítra se chystám na silentbloky, tak dám kdyžtak vědět, jestli to bylo ono. Jak jsem tak pročítal diskuze, tak se modlím, aby to nebyly ty ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 chlapci a co dorazy tlumičů? nejsem dborník, ale nemají své už za sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tož dorazy to nemůžou být, páč jsem je měnil s výměnou zadních tlumičů.Nicméně už mám po výměně zadních silentbloků a "ťukání" z 95%zmizelo. Ale v určitých pasážích mi to prostě někdě klepne a už mě nenapadá skoro nic. V podstatě jsem vyměnil silentbloky a tlumiče vpředu i vzadu. Napadá někoho něco, čím by to mohlo ještě být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tož dorazy to nemůžou být, páč jsem je měnil s výměnou zadních tlumičů.Nicméně už mám po výměně zadních silentbloků a "ťukání" z 95%zmizelo. Ale v určitých pasážích mi to prostě někdě klepne a už mě nenapadá skoro nic. V podstatě jsem vyměnil silentbloky a tlumiče vpředu i vzadu. Napadá někoho něco, čím by to mohlo ještě být? Mrkni tady. Mě to dělalo zadní ložisko. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69444 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Se jen modlím, aby to nebylo to ložisko, páč mám takový pocit, že za 5 korun to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 jinak jsem za vás vyhledal vše o zadní nápravě, tak se zkuste podívat do vyvěšeného tématu, jestli se tam už Váš problém neřeší http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72575&st=0 pokud jo, příspěvky přesunu a toto smažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Koukal jsem koukal a jediné čím by to dle zmíněných témat mohlo být je snad to uložení.O víkendu bych se na to mrkl.Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Takže bohužel jsem se k opravě nedostal ....Nicméně dle poslechu bych to tipl na to uložení, protože to dělá jen občas a ne na každé nerovnosti.Koupím to horní uložení předních tlumičů a dám vědět co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.