Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat...

Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat...

Taky mi to neslo, dohnalo me to az k demontazi celeho tunelu... Navic v DP o tom neni ani slovo, tvari se, jakoby tam nebyl... :(

ja mam ten isty problem...zena ho zatlacila a on nechce vyskocit... a pritom ani nehreje (poistka je ok)

• Autor

Já ho ale potřebuji dostat celý ven a dát tam jiný

skus ho poriadne stlacit a ked nevinde tak skus ho troska nadvihnut zo srubokom ale malym -_-;)

Tak lahko ti vonku nepojde.Mal som von cely tunel koli prerabke podsvietenia v zapalovaci a v popolniku a vyzera to ,ze to tam je nastrcene klasickym skodovackym sposobom.Jednoducho bez poskodenia to von nedostanes.Ak tam chces dat iny,tak ho z vnutra rozbi a vyber po kuskoch.

najlepsie ho nikdy nepouzit a mas po probleme bracho... :smich:

Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace...

Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace...

stačí povolit středovej tunej, povolit ten plast co chceš vyndat(pod ovládáním ventilace), přizvednout tunel a pak už ho vyndáš, možná by šel i bez středového tunelu, ale to si nejsem jist

Diky, zkusim...

tady jsem ho ven nedostal nakonec ano ale už nepůjde nikam...vypadá hrozně :( Jinak jsem měl sundané všechny plasty zevnitř...kdyžtak poradím :):ph34r:

Ja som menil stredový tunel za béžový, tak som napokon ten zapaľovač vybral, ale je to sakra ťažké. Navyše tie časti, čo to tam držia sú z pomerne krehkého plastu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.