Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat...

Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat...

Taky mi to neslo, dohnalo me to az k demontazi celeho tunelu... Navic v DP o tom neni ani slovo, tvari se, jakoby tam nebyl... :(

ja mam ten isty problem...zena ho zatlacila a on nechce vyskocit... a pritom ani nehreje (poistka je ok)

• Autor

Já ho ale potřebuji dostat celý ven a dát tam jiný

skus ho poriadne stlacit a ked nevinde tak skus ho troska nadvihnut zo srubokom ale malym -_-;)

Tak lahko ti vonku nepojde.Mal som von cely tunel koli prerabke podsvietenia v zapalovaci a v popolniku a vyzera to ,ze to tam je nastrcene klasickym skodovackym sposobom.Jednoducho bez poskodenia to von nedostanes.Ak tam chces dat iny,tak ho z vnutra rozbi a vyber po kuskoch.

najlepsie ho nikdy nepouzit a mas po probleme bracho... :smich:

Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace...

Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace...

stačí povolit středovej tunej, povolit ten plast co chceš vyndat(pod ovládáním ventilace), přizvednout tunel a pak už ho vyndáš, možná by šel i bez středového tunelu, ale to si nejsem jist

Diky, zkusim...

tady jsem ho ven nedostal nakonec ano ale už nepůjde nikam...vypadá hrozně :( Jinak jsem měl sundané všechny plasty zevnitř...kdyžtak poradím :):ph34r:

Ja som menil stredový tunel za béžový, tak som napokon ten zapaľovač vybral, ale je to sakra ťažké. Navyše tie časti, čo to tam držia sú z pomerne krehkého plastu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.