mesr Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat... Taky mi to neslo, dohnalo me to az k demontazi celeho tunelu... Navic v DP o tom neni ani slovo, tvari se, jakoby tam nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 ja mam ten isty problem...zena ho zatlacila a on nechce vyskocit... a pritom ani nehreje (poistka je ok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Já ho ale potřebuji dostat celý ven a dát tam jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 skus ho poriadne stlacit a ked nevinde tak skus ho troska nadvihnut zo srubokom ale malym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tak lahko ti vonku nepojde.Mal som von cely tunel koli prerabke podsvietenia v zapalovaci a v popolniku a vyzera to ,ze to tam je nastrcene klasickym skodovackym sposobom.Jednoducho bez poskodenia to von nedostanes.Ak tam chces dat iny,tak ho z vnutra rozbi a vyber po kuskoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 najlepsie ho nikdy nepouzit a mas po probleme bracho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace... stačí povolit středovej tunej, povolit ten plast co chceš vyndat(pod ovládáním ventilace), přizvednout tunel a pak už ho vyndáš, možná by šel i bez středového tunelu, ale to si nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Diky, zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 tady jsem ho ven nedostal nakonec ano ale už nepůjde nikam...vypadá hrozně Jinak jsem měl sundané všechny plasty zevnitř...kdyžtak poradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ja som menil stredový tunel za béžový, tak som napokon ten zapaľovač vybral, ale je to sakra ťažké. Navyše tie časti, čo to tam držia sú z pomerne krehkého plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.