Publikováno Červen 7, 200916 r Zajímalo by me, jestli muzou preskocit rozvody u nafty, modelova situace: pomale popojizdeni na jednicku pres spojku, nasledne chcipnuti v dusledku maleho pridani plynu. Proste jsem popojizdel, pridal malo plynu, po dvou metrech me to zaskytalo, znovu nastartoval, popojel asi 4 metry. Po hodine jsem couval na misto zpet, asi 10 m, opet pomaliu, motor ok. Po dalsi hodine odjezd z mista pryc, nastartuju a po ujeti 20 m auto zacalo nejak vibrovat-motor, pak uplne chcipl a uz jsem nenanstartoval. Slo o plne nalozene auto, diky za tip.
Červen 7, 200916 r Pozri rozvodovy remen ci nie je roztrhnuty. motor toci ANO?? NIE??? Je to zakusnute??
Červen 7, 200916 r Autor Pozri rozvodovy remen ci nie je roztrhnuty. motor toci ANO?? NIE??? Je to zakusnute?? Motor toci, auto nechytne.
Červen 7, 200916 r Autor Skontroluj palivo, zhavenie, immobilizer neblika??? Me se hlavne jedna o to abych vyloucil preskoceni rozvodu, jo jeste to toceni motoru jde, ale ma to takovy divny zvuk toceni. V posledni fazi kdyz jeste motor bezel tak mel nejaky divny zvuk a auto ce cele trepalo na volnobeh. Upraveno Červen 7, 200916 r od johnxx
Červen 7, 200916 r Co tu popisujes se my stalo na peugotu,sice je to benzin,ale stejne priznaky,a byl v pr.... vstrik
Červen 7, 200916 r Autor Teraz motor bezi. pravidelne??? nepravidelne??? AKO. Ted to nejde nastartovat vubec
Červen 7, 200916 r Podívej se jestli nemáš náhodou jen zaseklou zhášecí klapku motoru. Je v sání vlevo za velkým krytem motoru kulatý stříbrný ventil EGR.
Červenec 19, 20205 r Zdravím dnes po ceste z práce mi motor začal tak divne cukat. Tak som zastavil, otvorím kapotu nič nevidim. Vypnem motor idem naštartovať a točí točí toci, trase celým autom a nič, zasvietila mi kontrolka ASR a toto píše diagnostika Start of injection timing regulation : Control Deviation P1248-35-10- -- intermitent
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.