Big.T Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Chystam se k vymene netesniciho rizeni KOYO. Vzhledem k tomu, ze je dost problem za "rozumny" peniz nejake KOYO sehnat, nabidl mi jeden mistni servis ze misto KOYA mi vmontuje TRW. Pry v tom neni zadny problem. Jaky na to mate nazor? Zatim tu nikdo nic obdobneho neresil. Je tu nekdo, kdo je schopen fundovane rict, zdali me "hupou" nebo je lito realizovatelne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Hm, mě před měsícem odešlo TRW a bo stojí za hovno, chtěl jsem KOYO, což mě vyvrátili že záměna NENÍ možná. Origo servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 koyo by mělo být lepší.Jinak jsem slyšel,že nejde zaměnit Koyo za TRW,pouze spolu s čerpadlem a el.instalací.Jinak Koyo řízení mám,čerpadlo už né,ale můžu se poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Já jsem byl mechanikem informován že každý snímač vyžaduje jinou volantovou tyč, takže záměna je nemožná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Výměna je možná, ovšem to pár problémů přinese. Kolega to přehazoval. Měnil převodku (ohnutý hřeben na TRW) a nevěděl, že má Fabia víc druhů, tak samozřejmě koupil KOYO. Měnil to i s čerpadlem, snímačem a hadicema. Jen si pamatuji, že právě s těma hadicema měl problémy, ale myslím, že jenom neměl origo. Pak to normálně šlapalo. Ale Ty se s tím nedrbej, je to blbost to přehazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Šak jsem psal že to jde pouze jako celek.A kdo by kupoval hřebem,čerdadlo,hadice??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.