Publikováno Leden 30, 200916 r Mam problem s 1.9 81kw teplota paliva nudzovy rezim .To čidlo je sučas palivoveho čerpadla .Da sa to nejako vymenit alebo obist.Ak to tu niekde je tak sa omluvam.
Leden 30, 200916 r Autor Možeš to trochu popisat je tam trjojhrany šrob,treba tam nove tesnenie?Kde sa to da objednat?
Leden 31, 200916 r V autorizovaném servisu Bosch stáloto tisícovku klesneti i spotřeba cca 1l.možná i víc.. Před měsicem jsem to čidlo měnil..
Únor 11, 200916 r zdarec. v Liberci za 380,- čidlo. nějaká ta práce se do 1000,- vleze. mě si to tam rovnou nechali a podivali se na vstřiky a kdesi cosi a odchazel sem za 4800,- ale zase to jezdí.
Únor 12, 200916 r Autor Volal som z jednym čo opravuje vstrekovacie čerpadla a ten chce za vymenu čidla 4500 sk!!! Mohol by niekto popisat postup .Demontuje sa pri tom čerpadlo?
Únor 13, 200916 r Já to kupoval 2x a vždy podle čerpadla, jinak si to lidi nosí sami. Kazí se to vyjimečně.
Červen 10, 200916 r Ahojda, kolik vám ukazuje VAG teplotu paliva na zahřátém autě ? Mě je jen divný, že to ukazuje kolem 35°C když na hlavě čerpadla ruku neudržím. VAG mi žádnou chybu neukazuje, auto jede dobře. Ale tohle mi prostě nesedí.
Červen 10, 200916 r U stejného motoru byla ručička už na provozní teplotě a ve vagu se ukázalo něco kolem 78°C, pak to dolezlo i na těch 85, rozdíly mezi teplotami motoru a co ukazuje ručička byly, ale ne teda takhle obrovský ... Editace: Jéjej, ajo, omlouvám se, sem přehlíd tu teplotu paliva, tak pak je ten můj přispěvek bezpředmětnej ... Upraveno Červen 10, 200916 r od FilipV
Červen 10, 200916 r V prvnim prispevku je psano o teplote paliva a ne teplote chladici kapaliny.... Mimo jine si myslim, ze kdyz motor ma skoro 100 stupnu tezko bude cerpadlo mit 35....
Červen 12, 200916 r Zkus vyčíst teplotu paliva u studeného motoru která by měla být přibl.okolní teplotě.
Červen 14, 201213 r Hoj, taky by mě zajímala teplota nafty u motoru s rotačním čerpadlem. Dneska jsem ji měřil a max. 42 stupňů po 40 minutové jízdě (a to sem tomu chvíli dával pěkné čočky). Při chladném motoru teplota v bloku hodnot 7 seděla s teplotou chladící kapaliny a vzduchu (odchylky tam byly ale nic zvláštního). Díky za odpovědi.
Červen 14, 201213 r Teplota paliva je o něco málo vyšší nežli venkovní teplota tím jak se zahřívá v systému,u aut s motorem pd je vyšší tudíš je potřeba jí chladit to je ten mrzák na podlaze auta... Každopádně pokud se bude blížit k 90° je potřeba co nejrychleji opustit automobil a zdrhat co možná nejdál... Bouchne to...
Červen 14, 201213 r Mě zajímá běžná teplota u rotaček (66KW a 81KW) a ne PD, kde jsou vyšší tlaky apod.
Červen 16, 201213 r U rotaček cca kolem 40° běžně při provozu,u studenýho motoru + - stejná s teplotou chl. kapaliny,když je špatnej snímač tak tam je pevně -5 это все...
Červen 17, 201213 r Díky, no řeším, že auto líp táhne jak je studené a tak po chvíli hledání jsem narazil na to, že by tento problém mohlo způsobovat čidlo teploty nafty (takže jej mám v pořádku).
Červen 18, 201213 r Střílím hodně od boku, ale zkusil bych pročistit prostor mezi chladiči, třeba to máš už hodně zasrané a blbě a málo ti tam proudí vzduch. Při ohřátém motoru se ti zpětně ohřívá mezichladič stlačeného vzduchu a to se pak projeví, že to trochu hůře jede.
Červen 18, 201213 r Turbo a intecooler sem měnil před rokem cca.30tis. kilometry. Chlapík, který mi to měnil pročistil celé vedení (vše by mělo být čisté - EGR-off). Jak je intercooler tak v plastovém přívodu (před intercoolerem) mám díru - vyzkouším to zaslepit a uvidíme. přsněji řečeno toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0121467a-vedeni-vzduchu-pro-intercooler-octavia.html Upraveno Červen 18, 201213 r od Jirka_M
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.