Přejít na obsah

Teplota paliva 1.9 TDI

Tapo

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

U stejného motoru byla ručička už na provozní teplotě a ve vagu se ukázalo něco kolem 78°C, pak to dolezlo i na těch 85, rozdíly mezi teplotami motoru a co ukazuje ručička byly, ale ne teda takhle obrovský ...

Editace:

Jéjej, ajo, omlouvám se, sem přehlíd tu teplotu paliva, tak pak je ten můj přispěvek bezpředmětnej :( ...

Editováno: , autor: FilipV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Hoj,

taky by mě zajímala teplota nafty u motoru s rotačním čerpadlem. Dneska jsem ji měřil a max. 42 stupňů po 40 minutové jízdě (a to sem tomu chvíli dával pěkné čočky). Při chladném motoru teplota v bloku hodnot 7 seděla s teplotou chladící kapaliny a vzduchu (odchylky tam byly ale nic zvláštního).

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Teplota paliva je o něco málo vyšší nežli venkovní teplota tím jak se zahřívá v systému,u aut s motorem pd je vyšší tudíš je potřeba jí chladit to je ten mrzák na podlaze auta...

Každopádně pokud se bude blížit k 90° je potřeba co nejrychleji opustit automobil a zdrhat co možná nejdál...

Bouchne to...

Odkaz ke komentáři

Střílím hodně od boku, ale zkusil bych pročistit prostor mezi chladiči, třeba to máš už hodně zasrané a blbě a málo ti tam proudí vzduch. Při ohřátém motoru se ti zpětně ohřívá mezichladič stlačeného vzduchu a to se pak projeví, že to trochu hůře jede.

Odkaz ke komentáři

Turbo a intecooler sem měnil před rokem cca.30tis. kilometry. Chlapík, který mi to měnil pročistil celé vedení (vše by mělo být čisté - EGR-off). Jak je intercooler tak v plastovém přívodu (před intercoolerem) mám díru - vyzkouším to zaslepit a uvidíme.

přsněji řečeno toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0121467a-vedeni-vzduchu-pro-intercooler-octavia.html

Editováno: , autor: Jirka_M
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...