Červen 11, 200916 r Autor dočetl jsem se, že přežil, "pouze" přišel o jedno oko....no nedovedu si představit, že by postoupili do dalšího kola
Červen 11, 200916 r dočetl jsem se, že přežil, "pouze" přišel o jedno oko....no nedovedu si představit, že by postoupili do dalšího kola V dalším kole ďalšie oko...
Červenec 8, 200916 r Ti pindo , tak taky zaver som necakal ani v najhorsom variante..... jak říkáš... ze začátku dělali kokotiny - jak magoři...ale ten závěr
Červenec 8, 200916 r To jsem se skoro poblil..... Kdybych nečetl novější příspěvky a nečekal to, tak nevím kdo by čistil klávesnici....
Červenec 13, 200916 r Snad jste na to všichni neskočili? co t je za fintu tejda ? zatím to žeru aj s navijákem
Říjen 30, 200915 r je to FAKE, když střílí, tak šíp v luku má žlutý konec a když ho zasáhne, tak je ten konec červený. Když si to pustíte vícekrát, tak je pěkně vidět jak se ten žlutý šíp zapíchne do sloupu vlevo od toho týpka. Ale jinak sranda
Prosinec 20, 20159 r je to FAKE, když střílí, tak šíp v luku má žlutý konec a když ho zasáhne, tak je ten konec červený. Když si to pustíte vícekrát, tak je pěkně vidět jak se ten žlutý šíp zapíchne do sloupu vlevo od toho týpka. Ale jinak sranda Nevím co si viděl za kvalitu videa Ale ten šíp má konec pořád stejnej žlutej, možná by sis to měl spíš najít v lepší kvalitě a stopovat po kousíčkách aby si viděl co a jak.
Prosinec 20, 20159 r Když už vytahuješ letitý nesmysl, tak si hlavně nastuduj pravidla fora, abys věděl, že bezprostředně předcházející příspěvek se NECITUJE!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.