Přejít na obsah

problem s brzdami

kimason

Doporučené příspěvky

Zdravim, mám podobný problém. U mojí okty, když není nastartováno pedál je pěkně tvrdý, ale jak běží motor je tak čtvrtina volná (bez odporu). Zavzdušněný to není a podle mě pumpa taky ne, když je to tvrdý když motor stojí. Co myslíte může to být posilovač? Nebo co Vás ještě napadá? Mějte se chlapy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Ahoj,

dneska jsem po prijezdu z prace prosel okolo leveho zaniho kola a myslel jsem ze mi to sezehne nohu. Kotouc byl neuveritelne rozpaleny, ale vsechny ostatni byli v pohode. Vsimnul jsem si toho uz kdyz jsem dobrzdoval na krizovatku, ze auto zabrzdilo jako kdybych stal na pedalu, ale nestal jsem. Nevite jak se toho zbavit? Docela me to vysira :) TDI 81kW 1999, kotouce vzadu

Odkaz ke komentáři

Zdravim, mám podobný problém. U mojí okty, když není nastartováno pedál je pěkně tvrdý, ale jak běží motor je tak čtvrtina volná (bez odporu). Zavzdušněný to není a podle mě pumpa taky ne, když je to tvrdý když motor stojí. Co myslíte může to být posilovač? Nebo co Vás ještě napadá? Mějte se chlapy

...zdarec, měl jsem úplně stejný problém po výměně kapaliny desek a kotoučů. Po najetí cca 1000-1500km si to sedlo a brzdí to úplně normálně.

Odkaz ke komentáři

Tak ja mam jiny problem.

Vse jsem uz vymenil a zkontroloval.

V bubnech nova prasatka, pruziny, pakny- samostav nastaven co to slo-rucne pres dirku v bubnu, predni kotouce jsou jeste dobry vcetne namazan.brzd.vodicu, kotouce nehazi.

Kapalina vymenena, stara byla vytlacena novou - vse odvzd.od nejvzd.kola ok brzd. valce.

Podtlakova hadicka odzkousena - nema zadnou vadu, podtlak v posilovaci je i druhy den - tudis muzu jeste skoro 2 krat slapnout s nenast. motorem a posilkem

A ted proc me brzdi furt tak malo - musim vyvynout vetsi tlak na brzdy nez nase dalsi octavia stejne motorizaci vcetne ABS.

Vubec nechapu - u te druhe jen opru nohu a brzdi to skoro samo a to ma jeste prasklou podtlak.hadicku a ja u me vse ok a mackam a mackam a muzu rici ze kdyz chci bloknout tak dost opravdu dost musim tlacit - na brzdeni to jeste ujde, ale ve meste mam uz strach.

Muze bejt KO posilovac i kdyz tlak drzi ? Nebo mam pridrenej brzd.valec - nebo ja uz nevim :(

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

V zime jsem zkousel zda to nekam netahne, ta druha kokta ma take bubny.

Ja si osobne myslim ze je posilovac bud jiny - uz menen za jiny typ - muze nekdo prosim napsat jaky cislo tam ba bejt ?

Dale jsem koukal na podtlak hadici - u motoru ke vstupu je uvnitr nastrcen do hadice takovej snecek z plastu. Ma to tam taky kazdy ? diky

Odkaz ke komentáři

ted nemohu kouknout do druhe kokty takze pokud nekdo ma a zna cislo posilovace pro Octavii na 1,6 74 kW - 1998 rok s ABS/EDS.

dekuji

ja mam to na fotce

post-3876-1248693124_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...