Majký Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak dneska to začnu řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 http://www.videotube.sk/video-videa/30492/...i/drsna-nehoda4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 no jenom idiot může vlézt pod náklaďák... ten jí nemohl vidět!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Debilita a nevšímavost některých lidí nezná hranic - chudák ten šofér kamionu, má pak skaženej život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 no to jo..chudak ridic..a bohuzel takovych pripadu je hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 třebas o tom ani nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 třebas o tom ani nevěděl... Tak jemu se to sotva zhouplo a máš recht že si toho nemusel vůbec všimnout, ale pak mu to určitě při vyšetřováání DN připomenou - no nadšenej určitě nebude Těhle nehod (no nehody - idiocie lidí co se neumí rozhlídnout a nebo si myslí že když skočí na přechod, tak jsou nedotknutelný) je vážně celkem dost PS: dneska jsem se taky setkal s pěknějma "hňupama" na silnici....jedu tu u nás po jedný z nejfragventovanějších silnic a za zatáčkou si dal "hubana" transit s osobákem - bylo to za zatáčkou a ještě v odbočce, no transit zabral jeden pruh a blbouni si ještě stoupnou do silnice, vesele si povidaj a asi čekaj až je tam někdo smete - dát třebas výstražný nebo trojůhelník, to nikoho z nich nenapadne....takovymhle lidem nasrat do rukou a nepustit je k vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Toto mi doslo na mail. Je to pro kazdeho a nikdo nemuze rict ze se mu to nemuze stat. Tak hosi bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Maros: to video jsem dával cca před půl rokem sem na forum...a je to hrozny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/neho...sicu_16440.html :( i to se stane, podle jednoho z komentaru se podle nejakeho rozhovoru se svedkyni nehody, ridickou tramvaje ridic CAS 32 Tatra 815 snazil vyhnout Octavii, ktery vybocila z kolony a zacala predjizdet, aby nedoslo k stretu snazil se sofer Tatry vyhnout... "nastesti" to bylo jen cviceni, takze aspon ze tak, nechtel bych videt situaci, kde by nedej boze kluci a Tatra chybeli. Osadka lehce zranena, Tatra pomackane plechy a jeste se uvidi (informace nemam nijak potvrzene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/neho...sicu_16440.html :( i to se stane, podle jednoho z komentaru se podle nejakeho rozhovoru se svedkyni nehody, ridickou tramvaje ridic CAS 32 Tatra 815 snazil vyhnout Octavii, ktery vybocila z kolony a zacala predjizdet, aby nedoslo k stretu snazil se sofer Tatry vyhnout... "nastesti" to bylo jen cviceni, takze aspon ze tak, nechtel bych videt situaci, kde by nedej boze kluci a Tatra chybeli. Osadka lehce zranena, Tatra pomackane plechy a jeste se uvidi (informace nemam nijak potvrzene) ti je zítra zjistím v práci .... jen doufám, že mě nepropustí z práce, když dnes kluci položili tatru, na které mám sloužit zítra já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 To je neskutečny položit na bok 22,5 tuny...mazec! Ty jezdíš jako řidič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 s cisternou to jde překvapivě snadno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) toto mi hlava nějak nebere http://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=15481 Editováno: 12. Březen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jako, že projel garáží nebo že nešel bag, vlastně za mě obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to je mazec,co už se dneska všechno děje .Asi to chlapci v hlavě nemají v pořádku. http://www.novinky.cz/krimi/163695-zdvizen...cku-ridicu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No stačí se podívat tady do Plivárny, tam je taky pár takových, co by si všechno vyřizovali ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To je neskutečny položit na bok 22,5 tuny...mazec! Ty jezdíš jako řidič? Mno tahle Tatra puvodne byla vyvinuta pro letiste a tam nikdo s moc velkymi naklony nepocital, takze jak mi reklo par lidi co se v tom aute vyzna to diky koncepci podvozku a vysokemu tezisti neni problem, ovsem nove Terrno ci 815-7 podle slov soferu co s tim jeli uz tento problem nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 nevim o tom, ze by byla tatra vyhradne vyrobena pro letiste, vzdyt je jich stovky kusu a tolik letist ani neni, jeji prednosti jsou teren a velka nadrz vody, co se tyce stability, tak to je trosku horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak to by mě ani ve snu nenapadlo že tyto Tatrovky byli vyráběny výhradně pro rovny plochy...to je sakra luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Ale hosi ctete co rikam, nerikam vyrabena/vyrobena vyhradne pro letiste, ale vyvinuta, to je rozdíl... cituji jednoho z lidí co tomu rozumí: "...ze bylo vyvinute a vyrobene jako rychly letistni special a protoze tam se nezataci, byla postavena na mechach a ne na perech" a to je pricina prevrhnuti... jinak jsem ho kontaktoval tak snad v prubehu dne jeste doplnim blizsi info EDIT: Podle slov jednoho pána, který se v podobných autech vyzná opravdu byla CAS 32 TATRA 815 vyvinuta jako vysokokapacitní cisterna pro letiště, díky tomu byly zvoleny měchy a ne pružiny, ikdyž armáda měla tyto tatry normálně na pružinách. A toto převrácení je způsobeno právě měchy(princip je jistě některým z vás jasný), kdy když vozidlo rychle zatočí, nakloní se a vzduch se nestačí tak rychle do měchů doplnit, takže šplouchnutí vody má šanci vozidlo převrátit. Editováno: 13. Březen 2009, autor: Ransom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Přesně tak. AČR je má na pérech. Měchy sou pohodlnější a dávali se do civilních podvozku. Holt to sou koupený "Silniční" valníkový podvozky a na ty se pak dá cisterna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ja si spis myslim,ze tenkrat byla jinaci doba, soudruzi staveli z toho, co meli a to same plati i u "autobusu" CAS K25 liaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=15548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To Ranson : šplouchnutí vody ? no musí se jezdit s vodou až po okraj, takže šplouchnutí bych nepočítal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.