vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jééé... ten nárazník se na mě směje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 minulí týždeň si kamarát na D1 pri Jihlave zdriemol a zabudol,že sedí v idúcom aute. takto to dopadlo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 měl štěstí, že se probudil to napasoval pod kamión co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jasné,vletel pod kamion . vystúpil z toho sám a to je skoro taký medved ako ja(110KG). koleno mal dosť poškodené a hrozila mu amputácia prstov na nohe ale nakoniec všetko zachránené. operovali ho hned nad ránom v Jihlave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Je to děsná představa vlítnout pod kamion...jinak jsem poslouchal zpověd toho co usmrtil dva lidi a taky pakárna...žít s tím musi být hodně těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 dneska jedu takhle v noci z Prahy domů a jak jedu po východní spojce, tak koukám, co to je za stín na svodidlech. A on na nich parkoval Fanouš. Nevím jak to dokázal Včera na D11 náklaďáku upalo zadní dvoukolo. Zrovna kulil asi 300m od náklaďáku jeho řidič ztracené kolečko zpět a druhé bylo opřené o svodidla asi 0,5-1km pře náklaďákem. To někdo schytat, tak byl pěknej masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Dnes rano, Ostrava, 28. rijna u domu kultury. Pry bylo kradene ( videl jsem jak v zapeti po otoceni, jak z toho zdrhaj 3 lidi) Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 jenoho dne cestou domu Brrrrrrr renault 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Dnes v Ostravě na Marianskohorské Jezdím tama denně ráno do práce. Valim bulvy jak cyp, zřejmě předjížděl a chtěl do strhuhnout klasicky přes OMV jak i ja dělám, jenže to krapet nedpopočítal. Ten člověk neměl soudnost, etě s děckem na sedačce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tak mně dneska na Čerňáku načadila jedna slepice. Na parkecu, já stál, ona najednou začala vycouvávat z místa a naráz jak když pustí spojku vystartovala jak raketa. P*ča k pohledání, ani rozjet se normálně neumí a sedá to za volant. Naštěstí netrefila plech, tak mám trochu odřený nárazník, ale odsral to světlomet, praskla packa co ho fixuje, takže to vypadá na novej světlomet. A to se ještě tvářila, že se nic nestalo. Docela jsem byl překvapený, že to dopadlo jen takhle, protože rána to byla docela fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 ku*va, a už to nebude nebouraný Už taky od tý doby jen hledám chyby při každým zastavení, jezdím s vypnutým rádiem a poslouchám zlé zvuky. Na pohled tomu sice nic není, i oděrka je sotva znatelná, na dvou místech je to na nárazníku na podkladovou barvu a problém se světlometem jsem objevil až později, dá se s ním tak o 3-5mm pohybovat. Tak už je tímto myslím rozhodnuto, že si ho pro sebe neodkoupím, i když inak je to faj auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Myslim ze pojem "burane" pri aute nie je nieco taketo, burane je napriklad ked ti ho pekne od predu, z boku, zo zadu rozstreli, ze sa musi dost veci narovnavat :-) a nie toto, kde sa poskodili iba plastove vecicky :-D Hadam si len nezakladas na tom, mne sa stalo nieco podobne na parkovisku, zena cuvala z miesta vona such mi o blatnik, je troska zidena farba ale preliaceny neni, ale koli tomu ho mam titulovat ze je burane? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tome to si děláš prdel??? A jak jsi reagoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 no jak, byl jsem pěkně nasranej, vynadal jsem jí, cosik o tom co leze za volant, když to neumí,... Jelikož to bylo jen trošku škráblý co se rozleští a na dvou místech odřený trochu na základovku, tak jsem přijal trest kterej si sama navrhla a dál jsem to neřešil. Šel jsem jen něco koupit a neměl jsem náladu v dešti někde čekat na dopravku kvůli blbině. Následně jsem pak večer zjistil, že je ulomená ta pacička na světlometu, to pořeším na příštím servisu na 100tkm, což bude zanedlouho. Normálně se to nehejbá, jen když se s tím kvedlá rukou, tak to chodí tak 3-5mm dopředu-dozadu z pravé strany světlometu. Samovolně se to nehýbe. Každopádně už mám takovej blbej pocit z toho, že už to není super-čuper. Já vím, je to chujovina, ale mně to prostě vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Soucítím s tebou, konečně někdo kdo má stejnou uchylku jako já, taky mě sere každy škrábaneček najradši bych to vyměnil za noví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 odkud kam asi mohli jet ve 3 ráno.. http://zpravy.idnes.cz/mladik-se-zakazem-r...23649_krimi_jba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dnešní nehoda na Blanensku: http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/tri-lide-uh...-blanensku.html Taky tam občas jezdím a ten horizont je fakt hustej když to člověk mastí...Hrozná představa když protijedoucí auto dostane smyk a říti se proti Tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jj, tam to taky znám a celá ta cesta stojí za prt, hodně svádí tomu naložit a pak příjde vždycky něco zákeřnýho...a pak stačí troškec námrazy a je průser hnedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 hnus a ešte uhorieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 to je ta z Brna na Svitavy, že? Nj, tam se dá jrásně letět pokud není provoz, ale je jedno dobré pravidlo, že máš jet tak, aby jsi zabrzdil na vzdálenosti na kterou vidíš... Jak jsem četl tu diskusi pod článkem, tak to jsou tam taky ufo experti, co neumí ani větu bez chyby, ale chytrý jsou jak ředitel zeměkoule. Myslím, že si leckdo neuvědomuje, že v těch mrazech co teď jsou solný posyp nefunguje a i když vypadá silnice suchá, tak není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ted to dávali na TV a je to HRŮZA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 neco pro odlechceni(omluvte kvalitu mam jen K510i takze zadnej kvalitni fotomobil) Tesco Narodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 :feve: :feve http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/smrt-v-bra...te-zahynul.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 neco pro odlechceni(omluvte kvalitu mam jen K510i takze zadnej kvalitni fotomobil)Tesco Narodni Na modely je tady specialní tema. Tohle je na nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ty nevidíš tu nehodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.