Březen 6, 200916 r Debilita a nevšímavost některých lidí nezná hranic - chudák ten šofér kamionu, má pak skaženej život
Březen 6, 200916 r třebas o tom ani nevěděl... Tak jemu se to sotva zhouplo a máš recht že si toho nemusel vůbec všimnout, ale pak mu to určitě při vyšetřováání DN připomenou - no nadšenej určitě nebude Těhle nehod (no nehody - idiocie lidí co se neumí rozhlídnout a nebo si myslí že když skočí na přechod, tak jsou nedotknutelný) je vážně celkem dost PS: dneska jsem se taky setkal s pěknějma "hňupama" na silnici....jedu tu u nás po jedný z nejfragventovanějších silnic a za zatáčkou si dal "hubana" transit s osobákem - bylo to za zatáčkou a ještě v odbočce, no transit zabral jeden pruh a blbouni si ještě stoupnou do silnice, vesele si povidaj a asi čekaj až je tam někdo smete - dát třebas výstražný nebo trojůhelník, to nikoho z nich nenapadne....takovymhle lidem nasrat do rukou a nepustit je k vodě
Březen 8, 200916 r http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Toto mi doslo na mail. Je to pro kazdeho a nikdo nemuze rict ze se mu to nemuze stat. Tak hosi bacha.
Březen 11, 200916 r http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/neho...sicu_16440.html :( i to se stane, podle jednoho z komentaru se podle nejakeho rozhovoru se svedkyni nehody, ridickou tramvaje ridic CAS 32 Tatra 815 snazil vyhnout Octavii, ktery vybocila z kolony a zacala predjizdet, aby nedoslo k stretu snazil se sofer Tatry vyhnout... "nastesti" to bylo jen cviceni, takze aspon ze tak, nechtel bych videt situaci, kde by nedej boze kluci a Tatra chybeli. Osadka lehce zranena, Tatra pomackane plechy a jeste se uvidi (informace nemam nijak potvrzene)
Březen 11, 200916 r http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/neho...sicu_16440.html :( i to se stane, podle jednoho z komentaru se podle nejakeho rozhovoru se svedkyni nehody, ridickou tramvaje ridic CAS 32 Tatra 815 snazil vyhnout Octavii, ktery vybocila z kolony a zacala predjizdet, aby nedoslo k stretu snazil se sofer Tatry vyhnout... "nastesti" to bylo jen cviceni, takze aspon ze tak, nechtel bych videt situaci, kde by nedej boze kluci a Tatra chybeli. Osadka lehce zranena, Tatra pomackane plechy a jeste se uvidi (informace nemam nijak potvrzene) ti je zítra zjistím v práci .... jen doufám, že mě nepropustí z práce, když dnes kluci položili tatru, na které mám sloužit zítra já
Březen 12, 200916 r toto mi hlava nějak nebere http://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=15481 Upraveno Březen 12, 200916 r od rolbař
Březen 12, 200916 r Tak to je mazec,co už se dneska všechno děje .Asi to chlapci v hlavě nemají v pořádku. http://www.novinky.cz/krimi/163695-zdvizen...cku-ridicu.html
Březen 12, 200916 r No stačí se podívat tady do Plivárny, tam je taky pár takových, co by si všechno vyřizovali ručně
Březen 12, 200916 r To je neskutečny položit na bok 22,5 tuny...mazec! Ty jezdíš jako řidič? Mno tahle Tatra puvodne byla vyvinuta pro letiste a tam nikdo s moc velkymi naklony nepocital, takze jak mi reklo par lidi co se v tom aute vyzna to diky koncepci podvozku a vysokemu tezisti neni problem, ovsem nove Terrno ci 815-7 podle slov soferu co s tim jeli uz tento problem nema.
Březen 13, 200916 r nevim o tom, ze by byla tatra vyhradne vyrobena pro letiste, vzdyt je jich stovky kusu a tolik letist ani neni, jeji prednosti jsou teren a velka nadrz vody, co se tyce stability, tak to je trosku horsi.
Březen 13, 200916 r Tak to by mě ani ve snu nenapadlo že tyto Tatrovky byli vyráběny výhradně pro rovny plochy...to je sakra luxus
Březen 13, 200916 r Ale hosi ctete co rikam, nerikam vyrabena/vyrobena vyhradne pro letiste, ale vyvinuta, to je rozdíl... cituji jednoho z lidí co tomu rozumí: "...ze bylo vyvinute a vyrobene jako rychly letistni special a protoze tam se nezataci, byla postavena na mechach a ne na perech" a to je pricina prevrhnuti... jinak jsem ho kontaktoval tak snad v prubehu dne jeste doplnim blizsi info EDIT: Podle slov jednoho pána, který se v podobných autech vyzná opravdu byla CAS 32 TATRA 815 vyvinuta jako vysokokapacitní cisterna pro letiště, díky tomu byly zvoleny měchy a ne pružiny, ikdyž armáda měla tyto tatry normálně na pružinách. A toto převrácení je způsobeno právě měchy(princip je jistě některým z vás jasný), kdy když vozidlo rychle zatočí, nakloní se a vzduch se nestačí tak rychle do měchů doplnit, takže šplouchnutí vody má šanci vozidlo převrátit. Upraveno Březen 13, 200916 r od Ransom
Březen 13, 200916 r Přesně tak. AČR je má na pérech. Měchy sou pohodlnější a dávali se do civilních podvozku. Holt to sou koupený "Silniční" valníkový podvozky a na ty se pak dá cisterna.
Březen 13, 200916 r ja si spis myslim,ze tenkrat byla jinaci doba, soudruzi staveli z toho, co meli a to same plati i u "autobusu" CAS K25 liaz...
Březen 14, 200916 r To Ranson : šplouchnutí vody ? no musí se jezdit s vodou až po okraj, takže šplouchnutí bych nepočítal......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.