tonny.p2 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak z tyhle nehody mi neni moc dobre... doufam, ze se mi tohle nikdy nestane... ODKAZ Uz tady nekdo zazil vaznejsi nehodu na vlastni kuzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Auu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Todle ani nebolelo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 nevíj jestli zrovna nebolelo, ale zbyl po nich jen mastný flek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kire Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak z tyhle nehody mi neni moc dobre... doufam, ze se mi tohle nikdy nestane... ODKAZ Uz tady nekdo zazil vaznejsi nehodu na vlastni kuzi? Zazil. Celny naraz, dvaja mrtvi- bol som priamy svedok nehody. Auto ktore islo v protismere narazlo celne v plnej rychlosti v aute ktore slo tesne za mnou (40m) Neprajem nikomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Landa havaroval při rallye auto docela nasračky. Ale on relativně v pohodě. http://www.novinky.cz/clanek/137477-landa-...ekolik-dni.html http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E...nici&play=1 Snad bude ok na konzert v práglu bo mám lístky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Landa havaroval při rallye auto docela nasračky. Ale on relativně v pohodě. [Snad bude ok na konzert v práglu bo mám lístky Už ho pustili dom tak snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Taky něco přihodím: Naštěstí bez vážnejch následků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Luďa: já myslel, že na hrátky s traktorem a podobní pičovinky tu máš svoji vlastní sekci?! zase z rodinného alba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) zase z rodinného alba? Jak se to vezme. 1. foto kámoš 2. a 3. od známýho dealera Ps.:dokonce jsou někde na netu vystavený Editováno: 13. Duben 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 2. a 3. se dá pochopit, ale ta 1. ? hlavně mi netvrď, že v zatáčce při předjíždění dostal smyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) 2. a 3. se dá pochopit, ale ta 1. ? hlavně mi netvrď, že v zatáčce při předjíždění dostal smyk Oficiálně se plně nevěnoval řízení a nevzládl ve velký rychlosti (40Km/h) řízení Popravdě byli v kabině dva. ON a ONA. Kdo z nich řídil netuším,ale vím kde měl jednu ruku a kam se díval. Ps.:silnice to nebyla. Editováno: 13. Duben 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Sobota a Nový Jičín.....bohužel řidič to nepřežil, snad to nebyl nikdo místní....i když ono je to jedno od kud byl, vždy je škoda mladého života... Foto z Idnes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tak u tohodle me mrazelo v zadech, by se mi nechtelo cekat celou noc na zachranu v zdemolovanym aute nehoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 nehoda - BMW versus OCTAVIA. Zlín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Včera v noci jsme u nás* společně s kolegy z Říčan a Benešova pořádali letecký den - vylosovaný účastník pak měl vyhlídkový let vrtulníkem. Akorát se nelosovalo klasicky kámen-nůžky-papír, ale použili jsme jenom nůžky. Tak jezděte lidi opatrně, at příště nemusíme vystřihávat někoho z vás! * 6. km E55 od sjezdu D1 Mirošovice. Jezdím tam každý den a kolikrát jen kroutím hlavou, jaká hovada se na našich silnicích pohybují. Asi 100 metrů od té včerejší nehody už je od loňského podzimu i jeden křížek. Musím teda říct, že lepší bylo hasit chatu, čerpat vodu při povodních nebo tahat chlapa ze studny, než tohle. BTW, ten řidič bílé dodávky* se asi dlouho neprojde po svých - po nárazu mu v kabině moc místa na nohy nezbylo. * pravděpodobný viník - vjel do protisměru, škrtnul o Peugeot a sundal to BMW. Editováno: 7. Květen 2008, autor: salam01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Včera v noci jsme u nás* společně s kolegy z Říčan a Benešova pořádali letecký den - vylosovaný účastník pak měl vyhlídkový let vrtulníkem. Akorát se nelosovalo klasicky kámen-nůžky-papír, ale použili jsme jenom nůžky.Tak jezděte lidi opatrně, at příště nemusíme vystřihávat někoho z vás! * 6. km E55 od sjezdu D1 Mirošovice. Jezdím tam každý den a kolikrát jen kroutím hlavou, jaká hovada se na našich silnicích pohybují. Asi 100 metrů od té včerejší nehody už je od loňského podzimu i jeden křížek. Musím teda říct, že lepší bylo hasit chatu, čerpat vodu při povodních nebo tahat chlapa ze studny, než tohle. BTW, ten řidič bílé dodávky* se asi dlouho neprojde po svých - po nárazu mu v kabině moc místa na nohy nezbylo. * pravděpodobný viník - vjel do protisměru, škrtnul o Peugeot a sundal to BMW. je to síla, ale pro některé duté hlavy i kdyby jim to pouštěli v tv jako povinné sledování, to je jako kdyby hrách na zeď házel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 je to síla, ale pro některé duté hlavy i kdyby jim to pouštěli v tv jako povinné sledování, to je jako kdyby hrách na zeď házel.. Jak v Obecný škole. Co ti ukážou musíš vyzkoušet-viz.neolizujte zábradlí a jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/140386-obraze...bnimi-vozy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/140386-obraze...bnimi-vozy.html Jo, to bylo hustý. Jel jsem kolem toho asi 5 minut po tom co se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/140386-obraze...bnimi-vozy.html ale ku podivu nikomu se nic važneho nestalo - pry pouze jeden lehce zraněn a druhy středně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=10428... Bratr znameho todle neprezil ... Jezdete opatrne ! Zdar jsem primo z Celadne,ta zatacka je jedna z nejvetsich svinskych zatacek jakych znam,nejvic na hovno je,ze nejsou prvni co tam skoncili! Ale jedine jak se ti toto muze tam stat je vysoka rychlost!Nevypada,ale strasne vynasi!Nechapu proc tam nedaji svodidla!:(V tom aute byli brachove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 (editace) Bohužel jsem se taky stal svedkem vazne dopravni nehody,kdy mladej kluk 20 let s mondeem kombi vjel v plne rychlosti (cca 160 km/h) primo pod kamion,nebrzdil,proste tam strhnul volant,kamion byl vymrsten do prikopu,kde narazil jeste do stromu,z mondea se stala harmonika kratsi nez fabie ,ve kterem zustal ten kluk .... byla to sila,stal jsem tam a bylo mi strasne.. pozdeji jsem se dovedel,ze spachal sebevrazdu takova nezodpovednost ....... Editováno: 30. Květen 2008, autor: Sleep77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Bohužel jsem se taky stal svedkem vazne dopravni nehody,kdy mladej kluk 20 let s mondeem kombi vjel v plne rychlosti (cca 160 km/h) primo pod kamion,nebrzdil,proste tam strhnul volant,kamion byl vymrsten do prikopu,kde narazil jeste do stromu,z mondea se stala harmonika kratsi nez fabie ,ve kterem zustal ten kluk .... byla to sila,stal jsem tam a bylo mi strasne.. pozdeji jsem se dovedel,ze spachal sebevrazdu takova nezodpovednost ....... To je děs - takhle pachat sebevraždu - jako by to nemohl narvat do mostu nebo do stromu aby tim neohrozil nikoho kolem. Ale ne on si napali pod kamion, ktery mohl smest dalši lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Bohužel jsem se taky stal svedkem vazne dopravni nehody,kdy mladej kluk 20 let s mondeem kombi vjel v plne rychlosti (cca 160 km/h) primo pod kamion,nebrzdil,proste tam strhnul volant,kamion byl vymrsten do prikopu,kde narazil jeste do stromu,z mondea se stala harmonika kratsi nez fabie ,ve kterem zustal ten kluk .... byla to sila,stal jsem tam a bylo mi strasne.. pozdeji jsem se dovedel,ze spachal sebevrazdu takova nezodpovednost ....... Nechapu,urcite si mohl vybrat jiny zpusob,nez nekoho vzit sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.