Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi někde sem tu na fóru viděl příspěvek kde se řešil přední díl výfuku s katalyzátorem na 1.8 20V bez turba a klasický prasknutí vlnovce. Koukal jsem a prodává se to jen v celku s katalyzátorem. Kat mám dobrý tak se mi to nechce kupovat celý nový navíc cena v byla víc než cena celýho auta. Nekdo tu tuhle radil uživatele odsud z fóra že má řešení ale nemůžu už to najít. Nevíte někdo jméno toho uživatele ? Děkuju

Vloženo

Oprava vlnovca je jednoducha.Da sa kupit presny rozmer.Staci ist na to postupne.Najprv odrezat jednu cast navarit a potom druhu aby sa zachovala presnost.Celkova robota jeden pol dna maximalne 40 eur.

Vloženo

No teď sem našel tohle www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/t00090-vyfuk-1-dil-1-8-20v-92kw-agn-cz-23055.html

ta cena je sice ještě pořád nic moc, ale už je to příjemnější než celej kus za šestku. Napsal jsem tam ať mi změří průměr toho konce kde se to má navařit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...