KubiCzek Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 Chlapi někde sem tu na fóru viděl příspěvek kde se řešil přední díl výfuku s katalyzátorem na 1.8 20V bez turba a klasický prasknutí vlnovce. Koukal jsem a prodává se to jen v celku s katalyzátorem. Kat mám dobrý tak se mi to nechce kupovat celý nový navíc cena v byla víc než cena celýho auta. Nekdo tu tuhle radil uživatele odsud z fóra že má řešení ale nemůžu už to najít. Nevíte někdo jméno toho uživatele ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Oprava vlnovca je jednoducha.Da sa kupit presny rozmer.Staci ist na to postupne.Najprv odrezat jednu cast navarit a potom druhu aby sa zachovala presnost.Celkova robota jeden pol dna maximalne 40 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubiCzek Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Aha. Já to měl zvednutý zatím jen tak abych se pod to dostal ale vyndat to z auta celý nešlo. Musím na zvedák nebo rampu. Zkusím dohledat ten opravný díl. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Změř průměr trubek a délku vlnovce, pak kup o trochu delší, aby se dal nasadit na trubku a přivařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubiCzek Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 No teď sem našel tohle www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/t00090-vyfuk-1-dil-1-8-20v-92kw-agn-cz-23055.html ta cena je sice ještě pořád nic moc, ale už je to příjemnější než celej kus za šestku. Napsal jsem tam ať mi změří průměr toho konce kde se to má navařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Podle mě se tohle nevaří, dá se tam spojka. Je to také řešení. Stačí ale vyměnit jen toto: http://www.evyfuk.cz/doplnky/pruzne-dily-vlnovce-dratenky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubiCzek Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 No já sem našel ještě konkrétně ten vlnovec samotnej bez trubek ale cena je taky 2.500,- Promyslim to teda z toho drátěnýho jak ukazuješ. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.