Přejít na obsah

Spatne razeni. Spojkovy pedal se nevraci

LADIS AMBROS

Doporučené příspěvky

Ahoj hledal jsem tu ve foru ale nenasel jsem odpoved. Mam tento problem mam F1 .1,4 16v 74kw r.v. 01 najeto 104000. Stava se mi ze z niceho nic nejde zaradit jakykoliv stupen. Musim vypnout motor zaradit a pak nastartovat a pak se to jakz takz rozhejbe. Pri tom nezarazeni mi zustava spojkovy pedal u zeme. Nevraci se a jde strasne zlehka.. skoro bez odporu.Stalo se mi to uz 3x nekam jsem dojel. A pak zas nastartovala bez problemu. Normalne se dalo radit vse ok. Nevim cim to je. Neni to nejaka elektrocnicka ptakovina??Diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Takže: Odemknš auto, zatáhneš za tu páku vlevo pod volantem (viz. návod k autu-otevírání mot. prostoru), stoupneš si před auto...zadíváš se na něj, podrbeš se na hlavě, všimneš si-že něco trčí s mřížky kapoty, zatáhneš za to a zároveň tě napadne zvednout onu kapotu, nakloníš se na svojí krásnou 1.4ku, přímo nad převodovku, tam snad uvidíš spojkovou hadičku...a na "konci" hadičky, směrem k převodvce je spojkový váleček -v této oblasti bude i onen ventilek... <_<

Odkaz ke komentáři

dekuji za radu to jsem udelal .. a porad nemuzu nic najit nasle jsem tasm n aprevodovce jen srouby.. a jednu trubicku ne hadicku co vede od ridici jednotky smerem k chladici . nemate nekdo foto toho valecku???Aspon ze se tady bavite.. a jeste jeden dotaz je zadni sklo 5 dveri stejne jak u hatbacku tak i u kombi ? myslim tim f1??

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem ti vzápětí poslat fotku, kdyby ti můj příběh nestačil...jenže jsem ji nenašel. :D

Žádnej kryt se sundavat nemusí, možná kryt motoru pokud by ti prekážel svým přesahem. Stoupni před auto, podívej se na baterku - vlevo od ní dolů na převodovku - a podélně směrem "do motoru" uvidíš černej plastovej váleček, zalomenej naplacato do "L", ventilek trčí směrem nahoru, asi 5cm na převodovkou, blondýno ;)

Nebo ti to budu muset fakt dojít vyfotit?!

Editováno: , autor: NNNTomas
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...