Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zdravim všechny... potřeboval bych poradit s čištěním světlého interiéru Laurin&Klement, něco málo jsem se tu dočetl ale stejně nic moc... ja jsem si pořídil od Turtle Waxu emulzi na čištění kůže ale stejně výsledek není podle mých představ.. můžete mi někdo poradit nějakej osvědčenej přípravek? Hodně se chváli ten Armor All... děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) A o co přesně ti jde,o sedačky,nebo látku? Látka chce jedině mokropu cestou, a na kůži používám origo krém od škody. Ono to není tak čistidlo,jako impregnace ,protože kůže se vysušuje a pak praská. Na špínu pak jedině mokrej hadr a mýdlová voda,ale to by musel být nějaký extrém. Tak hoď photo,v jakým to máš stavu. Editováno: 23. Červen 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no hlavně sedačky... neni to tak hrozný ale na některých místech je videt ta zašlá špína...at se snažim jak chci tak pořád tam ta špína je... chci to nějak vyčistit aby ta kůže byla čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jako žádnej extrém to není... ale nějaka špína tam videt je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jako žádnej extrém to není... ale nějaka špína tam videt je.... Tak mokrej hadřík a mýdlová voda,nesmí se to moc promáčet. Pak vysušit a naimpregnovat. Do kýble s vlažnou vodou třeba trochu tekutýho mýdla,ne moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tak mokrej hadřík a mýdlová voda,nesmí se to moc promáčet. Pak vysušit a naimpregnovat. Do kýble s vlažnou vodou třeba trochu tekutýho mýdla,ne moc . no zkusim to a uvidim dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jinak se prodávají i vlhčené hadříky přímo na kůži,když třeba zašpiníš od jídla,tak ale to je dražší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jinak se prodávají i vlhčené hadříky přímo na kůži,když třeba zašpiníš od jídla,tak ale to je dražší řešení. jojo to vim, těch ubrousků už jsem viděl hodně... no uvidim... pustim se do toho a dam vědět ... ju prosim tě vim že to nepatří do tématu, ale nevíš co by obnášelo kdybych chtěl změnit tuhle světlou kůži třeba na tu černou bílou z RSa? Asi sehnat sedačky z RSa vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jojo to vim, těch ubrousků už jsem viděl hodně... no uvidim... pustim se do toho a dam vědět ... ju prosim tě vim že to nepatří do tématu, ale nevíš co by obnášelo kdybych chtěl změnit tuhle světlou kůži třeba na tu černou bílou z RSa? Asi sehnat sedačky z RSa vid? No to určitě,ale to bys musel překopat ůplně všechno včetně stropu a koberců,jinak by to bylo jak pěst na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No to určitě,ale to bys musel překopat ůplně všechno včetně stropu a koberců,jinak by to bylo jak pěst na oko to je mi jasný no... no dobrá děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.