Přejít na obsah

čištění interiéru u L&K

Vrába

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny... potřeboval bych poradit s čištěním světlého interiéru Laurin&Klement, něco málo jsem se tu dočetl ale stejně nic moc... ja jsem si pořídil od Turtle Waxu emulzi na čištění kůže ale stejně výsledek není podle mých představ.. můžete mi někdo poradit nějakej osvědčenej přípravek? Hodně se chváli ten Armor All... děkuju moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A o co přesně ti jde,o sedačky,nebo látku? Látka chce jedině mokropu cestou, a na kůži používám origo krém od škody. Ono to není tak čistidlo,jako impregnace ,protože kůže se vysušuje a pak praská. Na špínu pak jedině mokrej hadr a mýdlová voda,ale to by musel být nějaký extrém. Tak hoď photo,v jakým to máš stavu.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

Jinak se prodávají i vlhčené hadříky přímo na kůži,když třeba zašpiníš od jídla,tak ale to je dražší řešení.

jojo to vim, těch ubrousků už jsem viděl hodně... no uvidim... pustim se do toho a dam vědět :) ... ju prosim tě vim že to nepatří do tématu, ale nevíš co by obnášelo kdybych chtěl změnit tuhle světlou kůži třeba na tu černou bílou z RSa? Asi sehnat sedačky z RSa vid?

Odkaz ke komentáři

jojo to vim, těch ubrousků už jsem viděl hodně... no uvidim... pustim se do toho a dam vědět :) ... ju prosim tě vim že to nepatří do tématu, ale nevíš co by obnášelo kdybych chtěl změnit tuhle světlou kůži třeba na tu černou bílou z RSa? Asi sehnat sedačky z RSa vid?

No to určitě,ale to bys musel překopat ůplně všechno včetně stropu a koberců,jinak by to bylo jak pěst na oko

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...