Jirik_superb Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak malé ohlédnutí,dnes již za uplynulým druhým letošním Superb srazem. Předně bych chtěl poděkovat VŠEM kdo na sraz přijel a že to byly leckdy pořádné dálky,jako v případech Víti /Vick/Bohumín a Vila /Laam/Bratislava O počasí netřeba zde hovořit,neb bylo řečeno a napsáno dosti a patrně bylo jedinou chybou na našem jinak myslím povedém srazu Rád jsem poznal nové tváře Jsem moc rád,že POHÁR ZA NEJPOČETNĚJŠÍ KLUB je v těch nejlepších rukách a to našich rukách ,byt i za pomoci kamarádu ze Škodahomu,kterým za to patří velký dík a je pohár jejich ,stejně,jako náš ..............kdyby se to opakovalo,vůůůůůbec bych se nezlobil Na závěr mého elaborátu bych chtěl říci,že se těším na další srázek a přikládám cca 80 foteček :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ....tak začínáme jak jinak,než na pumpě s následnou povedenou a celkem početnou kolonou našich supíčků a byla i na posilněnou gulášová polevečka,která opravdu chutnala a pro některé byla startem do celodenního obžerství,že Libore-Ptíca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ......příjezd na plochu byl famozní a pro některé přihlížející úchvatný,neb tolik Superbů pohromadě nevidno denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 .......bohužel trochu mokrá a od trávy špinavá kolečka,které měly být naší pýchou ......a že některé jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 .. nejdříve se postavil první základní stan a velmi důležité pro chutové bunky GRIL a k němu připraveno 7 kg naloženého masíčka,které doufám všem chutnalo,neb jsem byl pochválen a požádán Clintem o recept na marinádu,se slovy,že lepší ještě nejedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ... a pak se povídalo,hodnotilo a papalo zase dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 .... jelikož bylo nádherné počasí,tak se přikoupil ještě jeden stan aby nedošlo k úžehu,nedejbože k úpalu a práce se ujalo několik málo inženýrů-konstruktérů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ...a bylo postaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ......u některých jedinců docházelo z důvodů nadměrné vlhkosti k pomalému přeměnování na vodníky,většinou to začínalo od nohou..... vodník Čésílko Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 .....pro někoho bylo vody zřejmě málo kdo neví,tak představuji ILju "Vodičku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 a pak to přišlo,nejprve společné foto bez poháru a poté opravdová radost a vítězství ,šlo se na "bednu"myslí,že si to vychutnal každý z nás a také si každý uděla fotečku pohárku u svého krasavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jak již to v životě bývá,vše jednou skončí,tak skončil i náš sraz a pomalu se odjíždělo .............já jsem ještě odposuzoval noční tuning a s Vitou Janou Semim a Radkou jsem odjel oslavit na chatu ...... Díky hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škopinka Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 a ty jsi která ? ta jedna z mála poznávací znamení - žabky a nohy ponořené až po kontníky v tekuté trávě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ......u některých jedinců docházelo z důvodů nadměrné vlhkosti k pomalému přeměnování na vodníky,většinou to začínalo od nohou..... vodník Čésílko Olin Zelené je mám ještě dnes, nejde to umýt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Teda pěkná porcička Jiříku, a hezké počtení Píšu z práce tak jak se dostanu domu a proberu se fotkama tak je sem šupnu... Dneska teda nic moc teplo, ale boty jsem už usušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak článek a fotky už i na SKODAHOME.cz jedna fotečka "dirigent před svým orchestrem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak sem se konečně kamarádi dostal k netu,abych i já poděkoval Jirkovi za pěknej srázek a ještě za lepší kus masíčka co pro nás připravil.Nemělo to chybu,teda až na to počasí,ale to nám náladu nedokázalo sebrat Tak se to prohrabávám fotkama a jen zas si vracím do paměti fajn srázek.snad brzy bude další. Díky kamarádi za příjemně strávenou deštivou sobotu.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj kamarádi. Dobré časné ráno. Jen tak mě napadlo, jak by bylo na Světě krásně, kdyby jsme měli kolem sebe každý den aspoň jednoho Sejdu. Díky Jiříku. To bych se snad těšil i do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ahoj kamarádi. Dobré časné ráno. Jen tak mě napadlo, jak by bylo na Světě krásně, kdyby jsme měli kolem sebe každý den aspoň jednoho Sejdu. Díky Jiříku. To bych se snad těšil i do práce. Božínku jen to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Super fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Škoda, že jsem nemoh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Božínku jen to ne se mi zdá,že bude mít spolu vážný rozhovor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ahoj kamarádi. Dobré časné ráno. Jen tak mě napadlo, jak by bylo na Světě krásně, kdyby jsme měli kolem sebe každý den aspoň jednoho Sejdu. Díky Jiříku. To bych se snad těšil i do práce. oooo díky Ríšo když něco dělám,chci aby mělo trochu úroven,pokud to jenom trochu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 oooo díky Ríšo když něco dělám,chci aby mělo trochu úroven,pokud to jenom trochu jde no to bylo vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.