MrChodny Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Já též, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 I já bych se rád připojil s prosbou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ja ji chcu take prosim Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 konecne nekdo kdo to dokaze zaridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 I já bych rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ahoj vsem, piste mi SZ ja to zacnu postupne odbavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 mozem aj ja tu ikonu? :-) SZ ti nejde poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 SZ ti nieje možné poslať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 asi má plnou schránku.Zkuste ještě nick Sejis Doufám Jiříku,že to nevadí,že jsem je odkázal na tebe.Tys taky byl nějaká velká ryba ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Já bych taky prosil moc mít u Nicku: Superb Klub Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Take bych poprosil o tuto ikonku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ještě se rozdávají ikonky? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Napiš adminovi PTiCA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Dobrý deň, zaujímalo by ma prečo práve NIK "PTiCA" - to je z ruštiny alebo to má iný význam? Ešte by ma tiež zaujímalo kto platí administratívne poplatky za udržovanie tejto web. lokality v aktivite? Komu tu máme " říkat pane". Aby som nebol špatne pochopený svoje otázky pokladám bez najmenšej tendencie niekoho uraziť alebo provokovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Ďakujem za vyčerpávajúce info. Dúfam že som Vás svojou otázkou nepopudil. Myslím si že keď toto fórum takto bezplatne sprístupnia je to vynikajúca a záslužná vec. Veľká vďaka im. Milan Valaštek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.