MarcusV Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Já byl na 2.5 srazu a též ji nemám. To je fuk Bájo, na ikonky nejezdíme Jestli po ní tak toužíte, napište přímo moderátorovi, možná vám s tím pomůže brc.majkl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Brc.Majkl nepomůže, on je pouze moderátor ne správce. S ním už jsem si psala... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 musíš mít za sebou 10 účastí na srazech jinak máš smůlu.Ještě si musíte hold počkat no. Dělám si samozřejmě prdel bando.Ono mít tam napsáno superb klub je poněkud zavádějící,protože oficiálně neexistuje.My to tam máme z dob kdy se o tom silně uvažovalo a tehdá to zařizoval Sejis nepletu-li se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 no jo no, sejis už nemá ani supa, takže asi utřem nos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) No tak to máme asi po prdeli :/ Editováno: 6. Březen 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 tak já nevím jestli to nedokáže i žralok a nebo Luďa či další admini,ale i tak bych si troufal říct,že Sejis je stále činným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Změnit ikonku můžou jen admini, což není ani Žralok, ani Luďa. Sejis na forum chodí. Možná bude lepší mu napsat SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 jinak ja se zeptam Olina. to je clovek ktery to pry zalozil a necham si u nej zmenit nick. prej to jde a zmeni mi ho. pak pisnu aby se zmenilo jmeno na sraz. Jinak doktorone doraz na sraz skodovek. jak si psal kamaradovi. je to vzdy 1 nedele v mesici a na Bohdalci v baumaxu. a dorazte klidne vsichni. byl jsem na nem parkrat a nikdo tam ze supem nejezdi. takze priste tam pojedu a rad bych se s vami seznamil jeste pred nasim srazem. takze doufam ze se tam uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Ahoj, já jsem požádal : Pticu.... který založil toto vlákno. Tak zkuste napsat jemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 ok, napíšu mu, díky a ten by mohl umět i změnit to označení veterán že to michal318i: tak to si ty o kom my psal, že přijedeš supem, já to tam nějakou dobu sleduju, ale nikdy mi to nevyšlo tam dojet a asi před 3 tejdnama mi psal ladislavpraha, že by jsme se mohli srazit pražský supáci, právě se poznat ještě před srazem, a já mu právě psal o tom, že ta první nedělě v měsíci by mohla klapnout a srazit se s dalšíma borcema z fóra, minule tam měli nějaký nezbedníky, tak nás bude aspoň víc, kdo jim bude moct vysvětlit, jak se maj chovat, akorád škoda, že je to přez celou prahu a v krytym prostoru, samo že na chcanec je to ideál, ale pokud bude hezky tak širák je širák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 ok, napíšu mu, díky a ten by mohl umět i změnit to označení veterán že Ano, i toto mohou změnit jen admini. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 jj to sem ja a je to od 18 hodiny. tak dorazte teda at se pozname. a co ta ikona teda ? BUDE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 zkusim nějak ještě dohodnout s láďou a dalšími pražskými supy, že by jsme se srazili třeba dřív na strahově nebo někde na benzínce a pak tam dojeli najednou, dám pak vědět do sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 jasny jasny. a co ta ikona napisete nekdo nekomu kdo vi kdo zalozil tohle vlakno? jestli by byl tak hodnej a rozdal nam je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 už jsem mu psal, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 okey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 tak jak to vypada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 zatim totálně bez odpovědi, už jsem mu psal i podruhé aby mě kdyžtak odkázal na někoho a zatim stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 a co ten Ptica??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 tomu sem právě psal a čekám na odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 kdo všechno chcete ikonu superb klubu?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Já bych prosil, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Já bych jí chtěl také prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 My bychom taky prosili A kdyžtak jí prosíme i přihodit Čuzikovi (Cuzikovi) Děkujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 já též, jak jsem ti psal, jseš nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.