maca Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 konečně jsou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Něco pro autíčko a něco pro rodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) A něco taky pro mne. Editováno: 27. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Jsem si dnes koupil spešl voňku do auta, ale asi dlouho nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Budes uzirat na krizovatce na cerveny jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Zatím jsem jí nenačal, ale sousedovi se děsně líbí a mlsně po ní pokukoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak je to konecne doma, ani tentokrate opet DX nezklamal, i s EMS priplatkem jsem to mel objednane od 21.1. (!), takze do tretice mam tech Cinanu dost, a uz odtamtud nic objednavat nebudu. Více tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Pneumatiky Vredestein Sportrac 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 darek od manzelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Koukám manželka má cit a porozumění... Moje taky-ty samé jsem dostal pod stromeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 jo ona aniz bych neco rekl koupila tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Já si nekoupil dnes,ale už včera ke svému dnešnímu svátku . Škoda Octavia II 1,6 MPI výbava Excelent.stříbrná metla, najeto poctivých 111 000km, xenony ,dig.klimatizace,kožený volant,nová spojka,+ sada zimních kol. prodejce Porsche Brno. Tak uvidíme jestli to byl dobrý kup. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 pardon výbava Elegance,10x airbag, výhřev sedaček, senzor stěračů, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Mezi řidiči je rožšířeno plno polopravd a omylů, jedním z nich je 10 airbagů v Octavii. Pokud prodejce inzeroval 10x airbag, tak bych ho poprosil, ať mi je vyjmenuje. Prodával jsem totiž takhle kdysi Passata, v každém inzerátu bylo, že má 8 airbagů - samozřejmě blbost, měl jen 8x nápis airbag, ale hlavový je jen jeden a když jsem do inzerátu napsal 6x airbag, tak jsem měl plno dotazů, jestli auto bylo bourané a co se stalo s těmi airbagy. Ale proč sem píšu - konečně se mi podařilo sehnat "čepičky" na šrouby do značky! Několik let jsem to sháněl (ne moc aktivně) a konečně se zadařilo! I se šroubky za 8 korun kousek. Taková blbost a jakou udělá radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Tak se teda omlouvám netušil jsem,že airbag v předním,prostředním a zadním sloupku je brán jako jeden. Hold jsem Lama. Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 to bych neřešil...každej nemůže vědět všechno...hold plno lidí bere počet pytlů podle nápisů který upozorňujou na 1 pytel u bočních oken cestující přední, zadní i ty v kufru Co se mi ale hnusí, je jak lidem lžou do očí v těch věčně prezentovanejch rádoby poctivejch bazarech jako AAA a ESA, všude třeba právě na OII mají 10 pytlů a takový ty keci...to je na želístka...neznalej koupí auto z 10 a zjistí, že má 6 ... oni to ale zvládnou okecat...jen aby prodali LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Tak já si dnes pořídil sluchátka Sennheiser PC 360 Game. Jestli někdo uvažujete o koupi sluchátek, tak tyto mohu vřele doporučit, jak na hry, tak na filmy i muziku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tomcat007, jestli 10 nebo 6 to by mně až tak nevadilo,dokonce si myslím,že jich mám 7. Na místě řidiče 2- jeden v autě a jeden vlastní. Rozhodující pro mně bylo,že známý v Autonově to auto prolustroval a kromě běžné údržby nebyly na autí ,žádné závady a potom při evidenčce to prolezli kluci na STK a naznali že je to jedna ze zachovalých Octávií,která nebyla dovežena zvenku a byla prodána v ČR. Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.