Publikováno Červen 27, 200916 r Dobry den,nebyl by nekdo z okoli Karvinska,kdo by mi to byl schopen udelat? Dekuji M.Z.
Červen 29, 200916 r Autor neni problem oboji a jsem primo z Ka kurde maro ty uz umis i tohle :-D a jsi schopny sehnat maxidot a tempomat?kdyz tak kolik by to asi tak stalo,bych mel v planu aji konecne dodelat podsviceni v aute
Červen 29, 200916 r trošku OT, kucím jak budu v Karvinej, tak můžem dát srazík at se tam zase neflákám jen tak
Červen 29, 200916 r to vis trosku jsem se ucil a uz jde i tohle Sehnat bohuzel, leda maxika na FI Ty jsi vlastne chtel dodelat pak casem tu Navi ze? Uz ji mas predpokladam dadacek: jasne neni problem Kdy tu presne budes?
Červen 29, 200916 r stalker: jo tak to ještě nevím.. bydlí tam teta víš tak se musím za ní o prázdkách stavit, ale na přelomu červenec/srpen budu týden v Ostravě, takže bych to viděl potom Někdy počátkem toho srpna.. Kdybych jel dřív, dám vědět Hodil bych to možná do srazů..
Červen 30, 200916 r Autor to vis trosku jsem se ucil a uz jde i tohle Sehnat bohuzel, leda maxika na FI Ty jsi vlastne chtel dodelat pak casem tu Navi ze? Uz ji mas predpokladam dadacek: jasne neni problem Kdy tu presne budes? jo jo chtel jsem kdysi predelat to radio,ale pak jsem radsi koupil Sony,neni problem,maxik staci a na kolik by asi vysel?
Červen 30, 200916 r ty jo zjistim a dam vedet dadacek: jo super, Srpen by pro me byl idealni urcite dej vedet kdy to bude, kdyztak SZ
Červenec 3, 200916 r Autor ty jo zjistim a dam vedet dadacek: jo super, Srpen by pro me byl idealni urcite dej vedet kdy to bude, kdyztak SZ tak jak to vypada?
Červenec 4, 200916 r napis uzivateli najmis a rekni, ze jsem te nasmeroval ja Urcite pro tebe neco sezene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.