Pandora Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Úplně náhodou jsem natrefil na tento článek: http://news.auto.cz/technika/skoda-htp-zah...motoru-1-2.html Nevíte o tom něco dalšího? To znamená, že už se tyto motory montují do FII a nebo se teprve budou montovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Je to zajímavý, vždyť modernizace hátépéček měla být až při faceliftu na jaře. Nemá někdo technické údaje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Taky mě to překvapilo, ale když se vyrábí, tak ty motory už asi i montujou, ne? Bohužel jestli se změnil výkon, spotřeba atd. tak o tom se tam moc nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 jj to by mě taky zajímalo, o kolik kg je odlehčenej a jestli bude i upraven nějak výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Mě by nejvíc zajímala spotřeba a jestli už budou plnit EU 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 , aka diskusia pod clankom za taku chvilu Kebyze sa ten motor vola proste iba 1.2 6V/12V tak by nebolo tolko diskusii, ale proste je to uz legenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Jsem zvedav co soudruzi ze Skodovky vymysleli. ...ale vymenu retezu za remen, bych osobne za nejakou vyhodu nepovazoval. ..z kratkodobeho hlediska je to urcite lepsi, ale z dlouhodobeho...nevim nevim. ...no uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 NiceOne - zle si si to precital, retaz tam ostane len nebude clankova ale sama bude ozubena, cize ako motorova pila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ja to precetl dobre, ale neverim tomu. Kdyz si vezmu jak je ten retez v pile na volno a jak opotrebene je to hnaci kolo po par rezanich, tak by to bylo mnohem hlucnejsi nez ten co je tam ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) Neviem co k tomu povedat ... Niekto si asi strazi pozicie na trhu??? Este ze sa clvoek nedozvie ze ŠA bude montovať v budúcnosti iba inovovane HTP a inovovane 1,4TDI motory !!! "V zaujme zelenej politiky?" No som zvedavý na výsledok ... Editováno: 28. Červen 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 NiceOne - zle si si to precital, retaz tam ostane len nebude clankova ale sama bude ozubena, cize ako motorova pila ne jako v pile, ale stejný jako u tsi a a životnost bude opravdu hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) nějaký bližší podrobnosti by se hodily a hlavně by mě zajímalo jaké má označení případně jak se pozná auto s novým motorem HTP Editováno: 2. Červenec 2009, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no aj mna by zaujmala fotka modernizovaneho 1.2 HTP 6V , 12V som uz videl ale 6V este nie tak ak ma niekto tak sem snou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 rozdiely.... ??? Asi maximalne v pohybovom ustrojii co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) Jsem zvedav co soudruzi ze Skodovky vymysleli. ...ale vymenu retezu za remen, bych osobne za nejakou vyhodu nepovazoval. ..z kratkodobeho hlediska je to urcite lepsi, ale z dlouhodobeho...nevim nevim. ...no uvidime. To je prave nejlepsi na zmenach .. uz tam nebude ten trapny retizek jak od trikolky, ktery az do faceliftu mohl preskocit o orubene kolo a bylo vymalovano..jsou i pripady ze lidi meli treba zpatecku a stali v kopci bez rucky a stalo se jim to taky.. S vykonem by taky mohli neco vymyslet... 51KW uz je podprumer dneska.. jeste ze je ten slusny kroutak.. slabouckou 6V verzi bych zrusil uplne..to je tragedie na tak tezky auta jako je fabia.. Editováno: 18. Červenec 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.