Přejít na obsah

Sháním chromované lišty kolem celého Supa


romcolahvac

Doporučené příspěvky

Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace

Nemozne sehnat jete :)

Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny :) ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta :):palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt

Anžto jsou použitý, tak jen doufám, že je nesežene z mýho auta. Už počtvrtý mi takhle někdo v mým kufru sehnal rezervní kolo. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem :( Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu :(

Tak ja je prilepil lepidlem na okna a mam zatim klid.Ale kdyz je budou chtit ukrast tak mozna nadelaj vetsi skodu.Listy jim budou ale k nicemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Čaues, nechtělo se mi zakládat nový téma, tak oživim tohle.. Potřeboval bych poradit jak nejlíp připevnit ty lišty pod okna, abych o ně za týden nepřišel. Mám Classica, takže sériově jenom chrom. lišty nad oknama.

PS: Ty lišty se mi podařilo sehnat nový lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Zdarec SupebBáci! Kua, dnes ráno jdu k autu a okenní chromované lišty nikde! Svině! Odpoledne jsem zašel do jednoho obchodu co tu máme poblíž a koupil "jeté" gumové lišty pod všechny 4 okna za 200 kč. Jelikož mám Supáka v černé metle, tak to i docela sedí. Teď už jen čekám, až mi vezmou všechny chrom lišty na autě,fakt mazec. Docela teď lituji toho, že mám all inclusive havárko na autě se spoluúčastí 5% (tzn. min. 5tis.kč), takže se mi to nevyplatí přes pojišťovnu :aggressive: . Tím vším jsem chtěl říct, ať si to "pořádně" přilepíte, fetky jsou všude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...