Publikováno Březen 31, 200619 r 97Dnes sem přišel k autu a co nevidím, prasklé čelní sklo! Obrovsky mě to nasralo. Nevíte kolik stojí nové? Octavia r.v. 97 Dá se jezdit i s tím prasklým když mi to nebrání ve výhledu? Co na to policajti kdyby mě náhodou stavěli?
Březen 31, 200619 r Prasklina se ti zřejmě bude rozjíždět, takže stejně na výměnu. Po letošní zimě budou mít se skly dobrý kšeft. Já měnil v Autosklo K+M se zeleným pruhem i s prací 3900,-Kč.
Březen 31, 200619 r Mi to samé udělalo u Golfa.Den po připojištění čelního skla.To jsem si oddychl.Zatím to neřeším,aby neřekli,že to byla spekulace,je to tak 25 cm tak uvidím,zatím se drží
Březen 31, 200619 r Já měl na faktuře před rokem tuším 6.900,- komplet s výměnou. Ale bylo to z povinnýho, takže pohoda.
Březen 31, 200619 r Já včera z připojištění s tmavým pruhem 4640,-a přijeli to udělat až domů,Carglass.
Duben 1, 200619 r V lednu jsem měnil (prasklina) a měl jsem to za 600,- mám připojištění a v březnu jsem jel za němcem dle SPZ a odlít doslova šutr a vyštípnul mi kus skla s malým pavoukem okolo :-( tak ho asi nechám opět vyměnit. Byl jsem se ptát na opravu a ta by mě vyšla na 650,- :-((( Chce to mít připojištění to se vyplatí
Duben 10, 200619 r Mam dojem ze predne sklo na O1 stoji cca 2500Sk Mě stálo na Octavii ve značkovém servisu s prací 6390,-Kč.
Duben 12, 200619 r Ja to mel za 5600,- s tmavym pruhem hore a praci... Z pripojisteni at to stoji treba 15000,-
Duben 12, 200619 r Já měl na faktuře před rokem tuším 6.900,- komplet s výměnou. Ale bylo to z povinnýho, takže pohoda. jo, zapoměl jsem dodat, že to bylo to nejdražší co tam měli Bylo to z povinnýho, takže co.
Duben 13, 200619 r Zjišťoval sem to nedávno na netu, přibližné ceny sou: sklo cca 3.200,- lepící sada cca 600,- práce cca 700,- nevim už jaká to byla firma ale bylo to v Praze. Můžeš si sehnat i levnějc díly přes inzeráty a ušetřit, ale sám bych si přední sklo nelepil. Možná ho teď budu měnit protože mi tam před půl rokem dali se zeleným pruhem a já měl s černym (autorizovanej servis ) tak bys ho moh ode mě výhodně odkoupit kdybys měl zájem, je použitý ale jako nový. A jinak to lepení trvá tak 3-4 hodiny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.