Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

97Dnes sem přišel k autu a co nevidím, prasklé čelní sklo! Obrovsky mě to nasralo. Nevíte kolik stojí nové? Octavia r.v. 97 Dá se jezdit i s tím prasklým když mi to nebrání ve výhledu? Co na to policajti kdyby mě náhodou stavěli?

Vloženo

Prasklina se ti zřejmě bude rozjíždět, takže stejně na výměnu. Po letošní zimě budou mít se skly dobrý kšeft. Já měnil v Autosklo K+M se zeleným pruhem i s prací 3900,-Kč.

Vloženo

Mi to samé udělalo u Golfa.Den po připojištění čelního skla.To jsem si oddychl.Zatím to neřeším,aby neřekli,že to byla spekulace,je to tak 25 cm tak uvidím,zatím se drží

Vloženo

V lednu jsem měnil (prasklina) a měl jsem to za 600,- mám připojištění a v březnu jsem jel za němcem dle SPZ a odlít doslova šutr a vyštípnul mi kus skla s malým pavoukem okolo :-( tak ho asi nechám opět vyměnit. Byl jsem se ptát na opravu a ta by mě vyšla na 650,- :-((( Chce to mít připojištění to se vyplatí

Vloženo
Mam dojem ze predne sklo na O1 stoji cca 2500Sk :ph34r:

Mě stálo na Octavii ve značkovém servisu s prací 6390,-Kč.

Vloženo
Já měl na faktuře před rokem tuším 6.900,- komplet s výměnou. Ale bylo to z povinnýho, takže pohoda.

jo, zapoměl jsem dodat, že to bylo to nejdražší co tam měli :D Bylo to z povinnýho, takže co.

Vloženo

Zjišťoval sem to nedávno na netu, přibližné ceny sou:

sklo cca 3.200,-

lepící sada cca 600,-

práce cca 700,-

nevim už jaká to byla firma ale bylo to v Praze. Můžeš si sehnat i levnějc díly přes inzeráty a ušetřit, ale sám bych si přední sklo nelepil. Možná ho teď budu měnit protože mi tam před půl rokem dali se zeleným pruhem a já měl s černym (autorizovanej servis :disgust: ) tak bys ho moh ode mě výhodně odkoupit kdybys měl zájem, je použitý ale jako nový. A jinak to lepení trvá tak 3-4 hodiny. :wallbash:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...