Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Podle te fotky to opravdu vypada divne, ale je to tim, ze ta latka je hruba a ma "hrany", nevim jak to spravne popsat. Zkus si do toho auta sednout a uvidis, ze to padne jak prdel na hrnec a nic calounit nemusis. Ten cerny vrske operky vypada na kazde fotce sedive. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Mňa by zaujímalo, či pri montáži prídem o miesto pre fľašu v zadnej časti stredového panelu alebo o ten mini popolník, čo je tam? Alebo kde sa to tam upevňuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Podle te fotky to opravdu vypada divne, ale je to tim, ze ta latka je hruba a ma "hrany", nevim jak to spravne popsat. Zkus si do toho auta sednout a uvidis, ze to padne jak prdel na hrnec a nic calounit nemusis. Ten cerny vrske operky vypada na kazde fotce sedive. Já to přečalouním, pak budu na 100% spokojenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Mňa by zaujímalo, či pri montáži prídem o miesto pre fľašu v zadnej časti stredového panelu alebo o ten mini popolník, čo je tam? Alebo kde sa to tam upevňuje? Přijdeš, to misto kde je ta prohlubeň musíš vyříznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Mám šedou original loketku za 2000,-s držákem na OI, bez držáku ji naechám za 1800,- stačí si od Cosbyho objednat pouze držák. Email: Rem2@seznam.cz Ta loketka je včetně těch plastů okolo té nohy, použití dle držáku na OI nebo Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 takže musím koupit loketku z okty???Bude tam pasovat??? Mesr:loketka z octavie je stejná i pro Fabii akorát má jiný držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Remus: Ty jo, chlape, ja tu loketku mam taky a nic jsem calounit nemusel a sedne tam naprosto presne... Furt nemuzu prijit na to proc bys to mel calounit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Romane, poslal jsem Ti mail, doufám, že jsi obdržel a že jsem u Tebe zaregistrován. Děkuji Pavko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Remus: Ty jo, chlape, ja tu loketku mam taky a nic jsem calounit nemusel a sedne tam naprosto presne... Furt nemuzu prijit na to proc bys to mel calounit?? Tak až budu mít hotovson, hodím foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Je pri montazi loketky nutne sejmuti stredoveho panelu nebo jde nainstalovat i bez sejmuti? Pokud by bylo nutne panel sejmout, jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 (editace) Jeff: Demontáž středového tunelu mezi sedačkami je nutná. Demontáž jsem sice viděl, ale sám jsem to nedělal, takže ti určitě poradí někdo lépe. Co já si pamatuju, tak se musel vytáhnout popelník (nebo držák nápojů, nebo co tam původně bylo) v jeho zadní části, tam byly asi dva šroubky, pak se musela vytáhnout manžeta řadicí páky a v přední části se to snad muselo jenom vycvaknout. Pamatuju si ale, že to šlo dost ztuha, sám bych se za to asi tolik rvát neodvážil. A pozor jestli máš zamykání zpátečky z boku, musíš to taky vyháknout, abys to neurval. Snad jsem na nic nezapoměl. edit: Teď jak o tom přemýšlím, tak si nejsem jistý jestli náhodou nejsou šroubky i pod popelníkem v přední části toho tunelu, radši se tam zkus podívat, nebo počkej až to sem někdo napíše. Editováno: 4. Duben 2006, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Jeff: Demontáž středového tunelu mezi sedačkami je nutná. Demontáž jsem sice viděl, ale sám jsem to nedělal, takže ti určitě poradí někdo lépe. Co já si pamatuju, tak se musel vytáhnout popelník (nebo držák nápojů, nebo co tam původně bylo) v jeho zadní části, tam byly asi dva šroubky, pak se musela vytáhnout manžeta řadicí páky a v přední části se to snad muselo jenom vycvaknout. Pamatuju si ale, že to šlo dost ztuha, sám bych se za to asi tolik rvát neodvážil. A pozor jestli máš zamykání zpátečky z boku, musíš to taky vyháknout, abys to neurval. Snad jsem na nic nezapoměl.edit: Teď jak o tom přemýšlím, tak si nejsem jistý jestli náhodou nejsou šroubky i pod popelníkem v přední části toho tunelu, radši se tam zkus podívat, nebo počkej až to sem někdo napíše. FUGAS> Diky za vysvetleni . Ted jsem to objevil v jedne stare dilenske prirucce pro modely od roku 2000, snad tam nebude zadna zmena v porovnani s novejsimi modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 (editace) n Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Konečně jsem se k tomu dostal, abych to přečalounil :-), tak tady je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Pockej jak to bude vypadat po par oprenich loktu, zvlast v lete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Konečně jsem se k tomu dostal, abych to přečalounil :-), tak tady je foto Moc pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Konečně jsem se k tomu dostal, abych to přečalounil :-), tak tady je foto Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Pockej jak to bude vypadat po par oprenich loktu, zvlast v lete To máš to samý s těma sedačkama, a navíc tahle látka jde dobře čistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Konečně jsem se k tomu dostal, abych to přečalounil :-), tak tady je foto BOMBA, fakt nadherny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 KRAAAAASA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Díky, nafotím návod jak na to přečalounění. Je to jednoduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Mňa by zaujímalo, či pri montáži prídem o miesto pre fľašu v zadnej časti stredového panelu alebo o ten mini popolník, čo je tam? Alebo kde sa to tam upevňuje? Přijdeš, to misto kde je ta prohlubeň musíš vyříznout. Pripajam navod na montaz. ivo montaz_laktovej_opierky.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ale jooo, je to pekny, to netvrdim, ze ne, ale podle me ta cerna loketka tam pasuje nemene lepe a je to o tisic % praktictejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Remus máš to fakt pěkný, ale jak říká Martinoslav, asi se to bude špinit a když používám auto denně, tak bych to nechal tmavší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.