Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Podle te fotky to opravdu vypada divne, ale je to tim, ze ta latka je hruba a ma "hrany", nevim jak to spravne popsat. Zkus si do toho auta sednout a uvidis, ze to padne jak prdel na hrnec a nic calounit nemusis. Ten cerny vrske operky vypada na kazde fotce sedive.

• Autor

Mňa by zaujímalo,

či pri montáži prídem o miesto pre fľašu v zadnej časti stredového panelu alebo o ten mini popolník, čo je tam?

Alebo kde sa to tam upevňuje?

Podle te fotky to opravdu vypada divne, ale je to tim, ze ta latka je hruba a ma "hrany", nevim jak to spravne popsat. Zkus si do toho auta sednout a uvidis, ze to padne jak prdel na hrnec a nic calounit nemusis. Ten cerny vrske operky vypada na kazde fotce sedive.

Já to přečalouním, pak budu na 100% spokojenej :-)

Mňa by zaujímalo,

či pri montáži prídem o miesto pre fľašu v zadnej časti stredového panelu alebo o ten mini popolník, čo je tam?

Přijdeš, to misto kde je ta prohlubeň musíš vyříznout.

Mám šedou original loketku za 2000,-s držákem na OI, bez držáku ji naechám za 1800,- stačí si od Cosbyho objednat pouze držák. Email: Rem2@seznam.cz

Ta loketka je včetně těch plastů okolo té nohy, použití dle držáku na OI nebo Fabia

• Autor
:(
takže musím koupit loketku z okty???Bude tam pasovat???

Mesr:loketka z octavie je stejná i pro Fabii akorát má jiný držák

Remus: Ty jo, chlape, ja tu loketku mam taky a nic jsem calounit nemusel a sedne tam naprosto presne... :huh: Furt nemuzu prijit na to proc bys to mel calounit?? :mellow:

Romane, poslal jsem Ti mail, doufám, že jsi obdržel a že jsem u Tebe zaregistrován. Děkuji Pavko. -_-

Remus: Ty jo, chlape, ja tu loketku mam taky a nic jsem calounit nemusel a sedne tam naprosto presne... :huh: Furt nemuzu prijit na to proc bys to mel calounit?? :mellow:

Tak až budu mít hotovson, hodím foto :-)

Je pri montazi loketky nutne sejmuti stredoveho panelu nebo jde nainstalovat i bez sejmuti? Pokud by bylo nutne panel sejmout, jak na to?

Jeff: Demontáž středového tunelu mezi sedačkami je nutná. Demontáž jsem sice viděl, ale sám jsem to nedělal, takže ti určitě poradí někdo lépe. Co já si pamatuju, tak se musel vytáhnout popelník (nebo držák nápojů, nebo co tam původně bylo) v jeho zadní části, tam byly asi dva šroubky, pak se musela vytáhnout manžeta řadicí páky a v přední části se to snad muselo jenom vycvaknout. Pamatuju si ale, že to šlo dost ztuha, sám bych se za to asi tolik rvát neodvážil. A pozor jestli máš zamykání zpátečky z boku, musíš to taky vyháknout, abys to neurval. Snad jsem na nic nezapoměl.

edit: Teď jak o tom přemýšlím, tak si nejsem jistý jestli náhodou nejsou šroubky i pod popelníkem v přední části toho tunelu, radši se tam zkus podívat, nebo počkej až to sem někdo napíše. ;)

Upraveno od FUGAS

Jeff: Demontáž středového tunelu mezi sedačkami je nutná. Demontáž jsem sice viděl, ale sám jsem to nedělal, takže ti určitě poradí někdo lépe. Co já si pamatuju, tak se musel vytáhnout popelník (nebo držák nápojů, nebo co tam původně bylo) v jeho zadní části, tam byly asi dva šroubky, pak se musela vytáhnout manžeta řadicí páky a v přední části se to snad muselo jenom vycvaknout. Pamatuju si ale, že to šlo dost ztuha, sám bych se za to asi tolik rvát neodvážil. A pozor jestli máš zamykání zpátečky z boku, musíš to taky vyháknout, abys to neurval. Snad jsem na nic nezapoměl.

edit: Teď jak o tom přemýšlím, tak si nejsem jistý jestli náhodou nejsou šroubky i pod popelníkem v přední části toho tunelu, radši se tam zkus podívat, nebo počkej až to sem někdo napíše. ;)

FUGAS> Diky za vysvetleni -_- . Ted jsem to objevil v jedne stare dilenske prirucce pro modely od roku 2000, snad tam nebude zadna zmena v porovnani s novejsimi modely. ;)

post-6-1144136074.jpg

n

Upraveno od RomanR25

Konečně jsem se k tomu dostal, abych to přečalounil :-), tak tady je foto

post-6-1144608201.jpg

Pockej jak to bude vypadat po par oprenich loktu, zvlast v lete ;)

Moc pěkné.

Super :skoda:

Pockej jak to bude vypadat po par oprenich loktu, zvlast v lete ;)

To máš to samý s těma sedačkama, a navíc tahle látka jde dobře čistit.

BOMBA, fakt nadherny... :worthy

KRAAAAASA ;):worthy:w00t1:

Díky, nafotím návod jak na to přečalounění. Je to jednoduchý

Mňa by zaujímalo,

Přijdeš, to misto kde je ta prohlubeň musíš vyříznout.

Pripajam navod na montaz.

ivo

montaz_laktovej_opierky.pdf

Ale jooo, je to pekny, to netvrdim, ze ne, ale podle me ta cerna loketka tam pasuje nemene lepe a je to o tisic % praktictejsi.

Remus máš to fakt pěkný, ale jak říká Martinoslav, asi se to bude špinit a když používám auto denně, tak bych to nechal tmavší. -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.