samotsytlos Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Zetko je 2 nebo 3 plech a Lko je ohnuté na asi 21 stupňů, stejně se to musí pak doladit v autě. Jo a možná Ti taky ještě bude chybět údaj jak daleko jsou ty díry 6 od kraje - to se musí už doladit přímo s tou nohou Kdyby někdo chtěl, mám jednu tuto sadu "přípravků" doma a nejpíš ji nepoužiju ... Materiál mám rozměry taky nějak chytnu,jen mě zajímal ten úhel jinak nemohl by jsi to oměřit a napsat to sem? byl bych ti moc vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 robo-15: ano pouze tyto dvě věci a samozřejmě originální opěrku z OI samotsystlos: jak píšu 21° je úhel na tom výkresu, přesně si to musíš doladit až podle toho jak to sedí v autě. Já to mám ohnuté podle výkresu, ale leží mi to doma a nikdy jsem to do auta nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 já vím,ale potřeboval jsem vědět přibližně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Jinak tu je řešení F2 loketka i s F2 nohou: Z toho vyplýva, že se těch přípravků pro nohu z O1 už asi nezbavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Dobrý den jsem tu nováček dnes registrovaný mám fabii rs a chtěl bych se zde optat na loketní pěrku jestli se dá ještě sehnat ? dyštak mě kontaktuje na mobil 606 167 448 předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Čus kámo koukám, že jsi se konečně registroval loketku mám já udělanou ve svojí fábce. až se uvidíme, tak ti řeknu co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Ahoj,taky shnaim loketni operku na fabii,kdyby byla ,byl bych rad ,a hnedka bych ji vzal,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Tak hledej na netu, takdy se na tebe každej vyprdne, loketka přímo do F1 se už nedělá ,ale dá se tam napasovat z O1 a F2 tak si pohledej tady na foru jak na to a sežeň jednu z těch loketek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) Ahoj, nabízím loketku originál, novou, kompletní na fabii II, roomster, která jde při správné montáži namontovat do fabie I....prodával jsem ji zde uživateli, který o tom napsal podrobný návod. je to tahle: http://forum.skodaho...rigo-nova-2300/ návod na montáž je zde: http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/ Editováno: 20. Červenec 2012, autor: sipmart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Bez komenáře PS máš tam chybu v tom odkazu mezi loket a a nemá být mezera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Jo,loketka s plastovou nohou :-) .Jsem zvedavej,jestli ten plast vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Zdravím.Našel jsem loketku na Fabii 1. Zkus na to mrknout. http://www.powerdiag.cz/loketni-operky/191-presna-loketni-operka-operka-lokte-fabia-i.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Kdyby někdo chtěl tak bych pár kousků měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodose Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Chcem sa opýtať, či je to pravdivá ponuka. Ak áno, chcel by som vedieť cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Chcem sa opýtať, či je to pravdivá ponuka. Ak áno, chcel by som vedieť cenu. máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MyKKy Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Kdyby někdo chtěl tak bych pár kousků měl. Mám zájem o loketní opěru, je ještě aktuální? Na kolik loketní opěra vyjde? Mohl by jsi mi poslat telefonní číslo, domluvili by jsme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) Pro doplnění mnoha dotazu je loketní opěrka 100% originál? ano je to 100% originál Editováno: 14. Září 2012, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MyKKy Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Mám zájem o loketní opěru, je ještě aktuální? Na kolik loketní opěra vyjde? Mohl by jsi mi poslat telefonní číslo, domluvili by jsme se. Koupím loketní opěrku, nech na sebe prosím kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 (editace) MyKKy: poslal jsem ti soukromou zprávu už před několika dny. Editováno: 20. Září 2012, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 posledních pár kousků a už žádné nebudou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdís Santiago Pedersen Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Zdravim měl bych zajem o loketni opěrku na fabku 1 v černe barvě porosim napište mi na email terry29@seznam.cz cenu a jestli by šla poslat na dobírku předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdís Santiago Pedersen Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Zdravim měl bych zajem o loketni opěrku na fabku 1 v černe barvě porosim napište mi na email terry29@seznam.cz cenu a jestli by šla poslat na dobírku předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdís Santiago Pedersen Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 posledních pár kousků a už žádné nebudou. koupim napište mi prosim na email terry29@seznam.cz ,, cenu a jestli by šla poslat dobírkou předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Poslední 3 kousky a s loketkama na FI je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) UP: Poslední 1 kus. Editováno: 3. Listopad 2012, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.