Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Samozřejmě jde i z FII a o OI, ale musí se upravit držák, návod na foru je taky Ceny všech jsou ve směs okolo 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Dobře díky :-) s cenou počítám, jen v současné chvíle je aktuálnější a důležitější dát auto dohromady po bouračce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 up pár sad loketních opěrek DAO 409001 pro Fabii 1 skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psovod Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 mám zájem o jeden kus,kontakt na mě je 605774213,nebo MATOE@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 posledních pár kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny B Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Mám záujem o jeden kus origo laktovej opierky do Fabia1. Aka je cena? Posielate na Slovensko? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.jesko Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Mam vazny zaujem, hned ju beriem posli my cenu a uzaj ty posielam adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.jesko Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Kontakt 0910308715 alebo peter.jesko@centrum.sk poprosim ta ozvi sa mam vazny zaujem nechaj my prosim ta na seba kontakt email Mobil to je jedno Editováno: 4. Srpen 2014, autor: peter.jesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.jesko Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 RomanR25 Kontakt 0910308715 alebo peter.jesko@centrum.sk poprosim ta ozvi sa mam vazny zaujem nechaj my prosim ta na seba kontakt email Mobil to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.jesko Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Maš email na r25@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 poslední dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 (editace) * Editováno: 19. Srpen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Tentokrát už opravdu poslední kus a je s originál loketkama konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 komplet vyprodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) Kluci, jak velka dira (obrazek - bod L) zustane za loketkou z Octavie I ve Fabii I? Nedaji se sehnat ty plastove kryty nohy (obrazek - bod B a C) trochu delsi? Popripade plastove kryty z napr. Fabie II by nepasovaly do loketky z Octavia I? Diki Editováno: 18. Srpen 2014, autor: marrrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) zůstane tam díra asi 1cm kam se nalepí 20cm gumová lemovka ( bod L). Gumovou lemovku + spojovací materiál mohu dodat za 150,- kč+pošta, bod B a C jde koupit jako náhradní díl u Škoda auto. Z Fabie II je tam nedostaneš jsou delší. Editováno: 18. Srpen 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) RomanR25 ze kterych aut jeste pasuje loketni operka do FABIA I krom Octavia I ? Z Fabia II jsem videl operku ve Fabia I - jen se musi o dost vice vyrezat ze stredoveho tunelu protoze Fabia II ma tlustsi kryt nohy (tady je navod http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/ ). Ja jsem mel spis na mysli: namontovat loketku z Octavia I (protoze jich je v bazarech mnohem vic nez z Fabia II a su za rozumnejsi peniz), vyrezat vetsi diru ve stredovem tunelu a ze skodovky objednat B a C dil na Fabia II, nasledne nahodit na namontovanou operku z Octavia I. (ve zkratce: pasuje na operku z Octavia I dil B a C z Fabia II ?) Editováno: 22. Srpen 2014, autor: marrrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 sakra lidi, to nevíte, kde jsou origiály těch návodů na strákách tdipower.sk a jím podobných?!? http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/ Větší díra ve středovém panelu je právě kvůli dílům B a C. Když už ale musíš do toho říznout není jedno, kolik toho odřežeš? Zkus trochu pohledat tady na foru, a najdeš i jak se montuje loketka z O1 do F1, komplet. A nemusíš mít půlku dílů z jednoho a druhou půlku z druhého auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Drewie promin, ale google mi nasel tdipower.sk rychleji (ale uz jsem zmenil odkaz) ...asi jsme se trochu nepochopili: do Fabia I chci loketni operku z Octavia I proto, nebot je jich po bazarech na mraky oproti loketnim z Fabia II a tim padem je i o cca polovinu levnejsi ĺoketka z Octavia I nez z Fabia II ale! Plastove kryty nohy - dil B a dil C (obrazek o 4 prispevky vyse) z Octavia I nezakryje celou diru (na napoje) a zustane tam cca 1cm dira bod L (obrazek o 4 prispevky vyse), proto jsem chtel rovnou vyrezat vetsi diru a misto dilu B a dilu C z Octavia I koupit a nahodit dil B a dil C z Fabia II (ktere jsou delsi a tim padem by nezustala zadna dira za loketni operkou bod L) *jen stale nevim jestli dil B a dil C z Fabia II pasuje na loketku z Octavia I ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 marrrek: Loketní opěrku jako takovou použiješ do FI jak z Octavie I tak z Fabie II a Roomstera ale pokud nemáš držák loketní opěrky pro Fabii 1 tak to tam nedáš protože Octavie i má jiný držák loketní opěrky. Pokud by jsi udělal montáž zpusobem FII do FI tak díl B a díl C z FII lze použít na každou loketní opěrku jak z FI tak OI. Jinak spojovací materiál pro F1 mám i s bodem L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) držák loketní opěrky = trojnozka? ...to je jasne, ze budu muset trojnozku upravit (flexa, svarecka atd) a uz mi je jasne i to, ze pokud namontuji (po uprave trojnozky) do Fabie I loketni operku z Octavia I (Golf IV, Bora, Passat B5) mohu pouzit dil B a C z Fabia II - tim padem mi za loketkou nezustane mezera / dira bod L (mne se tam proste ta dira L nelibi, ani kdyz ji prelepim gumovou lemovkou) PS. akurat se mi povedlo sehnat tmavou operku z Golf IV dil B z FABIA II 5J0864279 dil C z FABIA II 5J0864280 Editováno: 22. Srpen 2014, autor: marrrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 přeju upřímnou soustrast při pasování te trojnožky, není to zas tak jednoduché. Nejschůdnější varianta je FII vs FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 trojnozky se az tak moc neobavam, spis mam strach zda budou na loketce z Golf IV (Octavia I) dobre drzet ty kryty (dil B a C) z Fabia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.