Doktor Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kolik v průměru by měly vydržet původní tlumiče na oktě v kombajnu a tdi, kdyz se prevazne jezdi okreska/dalnice, staci orientacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kolik v průměru by měly vydržet původní tlumiče na oktě v kombajnu a tdi, kdyz se prevazne jezdi okreska/dalnice, staci orientacne Ja je mel na sedanu (origo) jezdeny tak ze 65% po Praze (tankodrom) prvni asi 125.000km a ted mam 189.000km a daval sem druhy. Zadni byly origo (ale Sachs) a byly blato, predni byly Sachs Super Touring (neorigo) a byly jeste v pohode. Jsou tu urcite i lidi s vetsim najezdem. Rodicove na TDi sedanu maj 110.000km a maj tlumice jeste celkem v pohode, ale je fakt, ze asi tak nerezou zatacky Osobne bych ted menil nejpozdejc po 100.000km at vyjdou testy jakkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak tu mam jeden mensi update..... Uz na tom mam najeto asi 1800km a novy postrehy. Zvyknul sem si, fakt hodne sem si zvyknul, a kdyz jedu s necim jinym, tak mam hroznej pocit, ze to plave a nedrzi do zatacek Jsem NADSEN! Dneska sem nechal vymenit silentbloky na ramenech, ktery byly prvni a mely temer 190000km, takze tam spis nebyly nez byly. No a vysledek? Tlumice uz nemlati, zmizelo takovy to neprijemny jemny ostry drncani, a drzi to mnohem lip stopu pri brzdeni a zataceni, takze celkove vzato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Taky se chystám vyměnit silentbloky,ale zatím mi leží v šuplýku. Nějak se k tomu nemůžu dokopat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Taky se chystám vyměnit silentbloky,ale zatím mi leží v šuplýku. Nějak se k tomu nemůžu dokopat Ja je mel 2 mesice v aute, a doporucuju! Mne vlastne z puvodnich naprav, zustala jen predni krome tehlic a stabik, jinak vsechno ostatni je novy, a je to kua znat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak to abych to tam co nejdřív dal Já mám zatím nový jenom tlumiče a pružiny. Kuláče atd.... zatím počká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak to abych to tam co nejdřív dal Já mám zatím nový jenom tlumiče a pružiny. Kuláče atd.... zatím počká Jo, pokud mas hodne najeto, urcite. Neveril bych, co dva kusy pryze udelaj Vidis, pruziny sem zapomnel, ty mam origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 No mám 131t Km pak dám věděť až to tam dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Kdyz rozebirate ty tlumice, kdo je vyrobce pro skodu na ORS? nebo tam jsou normal tlumice a jen tuzssi pruziny? na kolik prijdou ORS tlumice? ...ORS se me zda nejlip naladena pro sviznou jizdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Kdyz rozebirate ty tlumice, kdo je vyrobce pro skodu na ORS? nebo tam jsou normal tlumice a jen tuzssi pruziny? na kolik prijdou ORS tlumice? ...ORS se me zda nejlip naladena pro sviznou jizdu Vim odpoved jen na prostredni otazku, jsou tuzsi, jinac nefim. Vyrobce bych jen tipnul Sachs, ale je to jen prosty hospodsky tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) takze Kryssaku,.menil jsi jen teda tlumice,ne pruziuny.....To je dobre,hledam neco lepsiho na zatacky,ale bojim se to poslat dolu Octavka se podle me dost houpe..... Editováno: 27. Září 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 takze Kryssaku,.menil jsi jen teda tlumice,ne pruziuny.....To je dobre,hledam neco lepsiho na zatacky,ale bojim se to poslat dolu Octavka se podle me dost houpe..... Jojo, dal jsem jenom tlumice. Pruziny jsou puvodni, nechtel jsem dolu, bych to nekde orval, ono uz takhle to staci Octavka je opravdu houpacka, a pokud mas treba Sachsy, jako jsem mel ja, tak ani nemusis na houpacky s detma Jestli vahas, co dat, muzem dat testovaci jizdu, pripadne uz jsem v tom zbehlej, tak pis klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo jasny,pocitam s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo jasny,pocitam s tim ty si tam můžeš dát trubky z lešení, k té tvojí jízdě to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo jasny,pocitam s tim Olrajt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo jasny,pocitam s tim ty si tam můžeš dát trubky z lešení, k té tvojí jízdě to stačí Ses zlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky! Mám zálusk na Ultra - SR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky!Mám zálusk na Ultra - SR. Dobrej zalusk, dneska sem se zrovna kochal jejich zlatou barvou pri lakovani zadnich brzd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 (editace) Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky!Mám zálusk na Ultra - SR. Dobrej zalusk, dneska sem se zrovna kochal jejich zlatou barvou pri lakovani zadnich brzd Ty se taky kochej jako kocht Až vy se naučíte řídit, tak já budu šu..t ženské Jo pánové v tlumičích to vždy není Editováno: 15. Říjen 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pche, to sem preslech Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pche, to sem preslech Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu No všici jsou lepší než ty Sám jsis naběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pche, to sem preslech Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu No všici jsou lepší než ty Sám jsis naběhl Cekal sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky!Mám zálusk na Ultra - SR. Dobrej zalusk, dneska sem se zrovna kochal jejich zlatou barvou pri lakovani zadnich brzd Ty se taky kochej jako kocht Až vy se naučíte řídit, tak já budu šu..t ženské Jo pánové v tlumičích to vždy není ja jsem se nekochal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.