Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kolik v průměru by měly vydržet původní tlumiče na oktě v kombajnu a tdi, kdyz se prevazne jezdi okreska/dalnice, staci orientacne :D

• Autor
kolik v průměru by měly vydržet původní tlumiče na oktě v kombajnu a tdi, kdyz se prevazne jezdi okreska/dalnice, staci orientacne :D

Ja je mel na sedanu (origo) jezdeny tak ze 65% po Praze (tankodrom) prvni asi 125.000km a ted mam 189.000km a daval sem druhy. Zadni byly origo (ale Sachs) a byly blato, predni byly Sachs Super Touring (neorigo) a byly jeste v pohode. Jsou tu urcite i lidi s vetsim najezdem. Rodicove na TDi sedanu maj 110.000km a maj tlumice jeste celkem v pohode, ale je fakt, ze asi tak nerezou zatacky ;) Osobne bych ted menil nejpozdejc po 100.000km at vyjdou testy jakkoliv -_-

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak tu mam jeden mensi update.....

Uz na tom mam najeto asi 1800km a novy postrehy. Zvyknul sem si, fakt hodne sem si zvyknul, a kdyz jedu s necim jinym, tak mam hroznej pocit, ze to plave a nedrzi do zatacek :) Jsem NADSEN! Dneska sem nechal vymenit silentbloky na ramenech, ktery byly prvni a mely temer 190000km, takze tam spis nebyly nez byly. No a vysledek? Tlumice uz nemlati, zmizelo takovy to neprijemny jemny ostry drncani, a drzi to mnohem lip stopu pri brzdeni a zataceni, takze celkove vzato icon_cool.gificon_cool.gificon_cool.gif

Taky se chystám vyměnit silentbloky,ale zatím mi leží v šuplýku. Nějak se k tomu nemůžu dokopat <_<

• Autor
Taky se chystám vyměnit silentbloky,ale zatím mi leží v šuplýku. Nějak se k tomu nemůžu dokopat <_<

Ja je mel 2 mesice v aute, a doporucuju! -_- Mne vlastne z puvodnich naprav, zustala jen predni krome tehlic a stabik, jinak vsechno ostatni je novy, a je to kua znat..

Tak to abych to tam co nejdřív dal -_- Já mám zatím nový jenom tlumiče a pružiny. Kuláče atd.... zatím počká :)

• Autor
Tak to abych to tam co nejdřív dal -_- Já mám zatím nový jenom tlumiče a pružiny. Kuláče atd.... zatím počká :)

Jo, pokud mas hodne najeto, urcite. Neveril bych, co dva kusy pryze udelaj ;) Vidis, pruziny sem zapomnel, ty mam origo.

No mám 131t Km pak dám věděť až to tam dám -_-

Kdyz rozebirate ty tlumice, kdo je vyrobce pro skodu na ORS? nebo tam jsou normal tlumice a jen tuzssi pruziny? na kolik prijdou ORS tlumice? ...ORS se me zda nejlip naladena pro sviznou jizdu ;)

• Autor
Kdyz rozebirate ty tlumice, kdo je vyrobce pro skodu na ORS? nebo tam jsou normal tlumice a jen tuzssi pruziny? na kolik prijdou ORS tlumice? ...ORS se me zda nejlip naladena pro sviznou jizdu ;)

Vim odpoved jen na prostredni otazku, jsou tuzsi, jinac nefim. Vyrobce bych jen tipnul Sachs, ale je to jen prosty hospodsky tip ;)

• 3 měsíce později...

takze Kryssaku,.menil jsi jen teda tlumice,ne pruziuny.....To je dobre,hledam neco lepsiho na zatacky,ale bojim se to poslat dolu :(

Octavka se podle me dost houpe.....

Upraveno od kocht

• Autor
takze Kryssaku,.menil jsi jen teda tlumice,ne pruziuny.....To je dobre,hledam neco lepsiho na zatacky,ale bojim se to poslat dolu :(

Octavka se podle me dost houpe.....

Jojo, dal jsem jenom tlumice. Pruziny jsou puvodni, nechtel jsem dolu, bych to nekde orval, ono uz takhle to staci ;) Octavka je opravdu houpacka, a pokud mas treba Sachsy, jako jsem mel ja, tak ani nemusis na houpacky s detma lol Jestli vahas, co dat, muzem dat testovaci jizdu, pripadne uz jsem v tom zbehlej, tak pis klidne SZ -_-

• 2 týdny později...

Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce :)

• Autor
Takze se omlouvam,ale dneska jsem koupil ty Excel G. Uz jsem celej nedockavej,jak to bude drepet na ty asfaltce :)

Musime dat pak testovacku alespon zpetne, kdyz se to vcera tak posralo :(

jasny,pocitam s tim :)

ty si tam můžeš dát trubky z lešení, k té tvojí jízdě to stačí :p:smich:

• Autor

Olrajt -_-

ty si tam můžeš dát trubky z lešení, k té tvojí jízdě to stačí :p:smich:

Ses zlej lol;)

Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky!

Mám zálusk na Ultra - SR.

• Autor
Testujte, testujte a pak sem napište sví poznatky! Protože asi taky budu kupovat Kayaby. Chci si dát na auti něco tvrdšího. Ty origo jsou tak akorád pro starý dědky!

Dobrej zalusk, dneska sem se zrovna kochal jejich zlatou barvou pri lakovani zadnich brzd -_-

Dobrej zalusk, dneska sem se zrovna kochal jejich zlatou barvou pri lakovani zadnich brzd -_-

Ty se taky kochej jako kocht :smich:

Až vy se naučíte řídit, tak já budu šu..t ženské :smich:

Jo pánové v tlumičích to vždy není :palec2::p:smich:

Upraveno od Palo

• Autor

Pche, to sem preslech lol Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu lol

Pche, to sem preslech lol Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu lol

No všici jsou lepší než ty :smich:

Sám jsis naběhl

• Autor
Pche, to sem preslech  lol  Podle ceho posuzujes ten um? Jestli ja neumim ridit, tak to teda nevim, co 99,5% ceskejch ridicu  lol

No všici jsou lepší než ty :smich:

Sám jsis naběhl

Cekal sem to :smich:

Ty se taky kochej jako kocht :smich:

Až vy se naučíte řídit, tak já budu šu..t ženské :smich:

Jo pánové v tlumičích to vždy není :palec2::p:smich:

ja jsem se nekochal :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.