Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zdravim , mel bych takovej dotazek. Koupil jsem predni sedaky Recaro z Golfa IV ,uz jsem je namontoval, vsechno v pohode az na mensi rozdil konektoru airbagu. Takze do sebe nepasujou. Pocet a barvy kabelu je shodny jako u origo sedaku Octavie. Tak me napadlo proste stipnout konektor z puvodnich origo sedaku, stipnout konektor u tech z Golfa a jednoduse vymenit a napajet. Vase nazory ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? No ono se do toho konektoru prave neda moc dostat a nechci ho nak znicit... tak mi prislo jednodussi to cvaknout, prepajet a poradne zaizolovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Bylo by to lepsi no, ja vim.. jeste to zkusim nak a uvidim... hlavne mi slo o to , jestli muzu opravdu zapojit modrej kabel na modrej, cernej na cernej atd. Nerad bych aby mi ty pytle vystrelily... to bych se asi radosti pos*al Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.