Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Vloženo 8. Červenec 2009 Zdravim , mel bych takovej dotazek. Koupil jsem predni sedaky Recaro z Golfa IV ,uz jsem je namontoval, vsechno v pohode az na mensi rozdil konektoru airbagu. Takze do sebe nepasujou. Pocet a barvy kabelu je shodny jako u origo sedaku Octavie. Tak me napadlo proste stipnout konektor z puvodnich origo sedaku, stipnout konektor u tech z Golfa a jednoduse vymenit a napajet. Vase nazory ? Diky Citovat
cartmanko Vloženo 8. Červenec 2009 Vloženo 8. Červenec 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? Citovat
Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Vloženo 8. Červenec 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? No ono se do toho konektoru prave neda moc dostat a nechci ho nak znicit... tak mi prislo jednodussi to cvaknout, prepajet a poradne zaizolovat.. Citovat
olisoft Vloženo 8. Červenec 2009 Vloženo 8. Červenec 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Citovat
Stasek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Vloženo 8. Červenec 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Bylo by to lepsi no, ja vim.. jeste to zkusim nak a uvidim... hlavne mi slo o to , jestli muzu opravdu zapojit modrej kabel na modrej, cernej na cernej atd. Nerad bych aby mi ty pytle vystrelily... to bych se asi radosti pos*al Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.