Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec ,

chtěl bych si dodělat blikny do zrcátek jako má O2,neví někdo o něčem slušném?

Takové ty samolepící se mi moc nelíbí,to mi serve kdejakej otrapa...a že, jich je u nás dost...ku**y vandalský...Díkec za radu..

No tak to si jedine musis koupit zpetna zrcatka s blinkry :)

• Autor

Sorry....má to být v Octavii...

Presunu ti to tam, ale stejne je to pro octavii i fabii prece...

No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .

Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? :o

No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .

Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? :o

Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? ;)

Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to :( Ale barák je přednější B)

Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? ;)

Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to :( Ale barák je přednější B)

No Palo asi tak už sem to na jedné oktě viděl a když sou tam oba vypadá to při nejmenším divně :unsure:

Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami.

• 4 týdny později...
Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami.

Moje řeč -_-

Na co jsou LEDkám parabolky? Ty potřebují čočky - neb svítí dopředu. ;)

Ide čisto len o vzhľad. Zrkadlo s pár bodkami by vyzeralo divne, nie?

Ony vypadají divně i u OII - svítí jenom bodíky. nevím, proč to tak udělali. Asi už nebyl čas.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.