Publikováno Duben 2, 200619 r Zdarec , chtěl bych si dodělat blikny do zrcátek jako má O2,neví někdo o něčem slušném? Takové ty samolepící se mi moc nelíbí,to mi serve kdejakej otrapa...a že, jich je u nás dost...ku**y vandalský...Díkec za radu..
Duben 2, 200619 r No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem . Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku?
Duben 2, 200619 r No ve finále to máš jedno jedno jetli Ti ten otrapa sundá blinkry nebo to rovnou veme s celým zrcátkem .Jinak Ty nemáš blinkr na blatníku? pokud ano proč chceš ještě i v zrcátku? Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to Ale barák je přednější
Duben 2, 200619 r Že by se mu to líbilo???? Prostě frajeřinka jen tak nebo chce mít něco jinýho než my ostatní. Co říkáš, nebude to tím??? Já o tom už také uvažoval, ale pak zvítězil dům a vyměnil jsem komplet okna a nemám na to Ale barák je přednější No Palo asi tak už sem to na jedné oktě viděl a když sou tam oba vypadá to při nejmenším divně
Duben 7, 200619 r Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami.
Květen 4, 200619 r Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami. Moje řeč
Květen 4, 200619 r Rozobrať zrkadlo, vyrezať do obalu nejakú rozumnú štrbinu, potom do nej natvarovať nejaké plaxi a pod plexi vyrobiť držiak na LEDky aj s nejakými parabolkami. Na co jsou LEDkám parabolky? Ty potřebují čočky - neb svítí dopředu.
Květen 6, 200619 r Ony vypadají divně i u OII - svítí jenom bodíky. nevím, proč to tak udělali. Asi už nebyl čas.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.