frok Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Nazdárek mohl by mě někdo poradit jak vyndat s Fabky ventilátory z palubky udělal jsem si polepy a potřebuji vyndat ventilátory abych to mohl nalepit a vychytat mouchy .Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Normalne vsunes sroubovak mezi tu mrizku a palubku a zapacis. Ale musis s citem at si to nepodres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Normalne vsunes sroubovak mezi tu mrizku a palubku a zapacis. Ale musis s citem at si to nepodres. Nazdárek myslel jsem si to,ale nebil jsem si jistej díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Dávej si hlavně pozor na ty pérka jak je ztratíš,budeš v pytli jinak já třeba když jsem to sundával dával jsem ty destičky na palubovku a už jsem jednu nenašel zapadla mezi čelní sklo a palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Když jste u těch ventilátorů, ulomil jsem tím kolečkem ty lamely, na jedné straně, jde to nějak opravit, aby se zase všechny natáčely stejně nebo musím sehnat nový výdech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 jej tak to teď nevím...ale v nejhorším na vrakáči to buda za málo můžu se ti zeptat,chceš li?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Taky se mi podařilo u jednoho výdechu na palubce při otáčení(bez použití zbytečného násilí ) kolečkem ty lamely ulámat, netušíte někdo co to stojí nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ja mam v haji stredni ofuky (oba). Nove vyjdou origo kolem 1000Kc. Zatim ziju se staryma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ja mam v haji stredni ofuky (oba). Nove vyjdou origo kolem 1000Kc. Zatim ziju se staryma. Ahoj to stojej 1000 kč jenom ty středové ofuky ? No tak to jsou strašný vydřiduši já dělám v lisovně plastickejch hmot a taky lisujem díly na auta tak tomu tak trochu rozumím a výrobní cena těch ofuku je tak kolem 80 kč. Bohužel na škodovku tam nelisujem díly jenom na BMW,MERCEDES,RENOLT,TOYOTA.A automobilky jsou tak vyčuraný , že si v jednom podniku nenechaj dělat celej díl aby jim to lidi nekradli a neprodávali za výrazně nižší ceny tak si nechaj v každém podniku dělat jenom něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Prodava se to jako komplet krabicka s ovladanim natoceni. Za 80Kc bych to necekal, ale 1000Kc je celekm dost. Ale je to videt snad na vsech dilech jak jsou predrazene. Zeptejte se nekoho kdo vyrabi jakykoliv dil pro automobilku a pak mrknete do Etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 já dělám pro automobilku těch 80 kč je výrobní cena dílu za kterou platí automobilka dodavately tohoto dílu . No hlavně tam platíš za to , že někde na výlisku je znak škoda nebo VW!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ja mam v haji stredni ofuky (oba). Nove vyjdou origo kolem 1000Kc. Zatim ziju se staryma. ako sa ti to podarilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Když jste u těch ventilátorů, ulomil jsem tím kolečkem ty lamely, na jedné straně, jde to nějak opravit, aby se zase všechny natáčely stejně nebo musím sehnat nový výdech... Resim to tak, ze vyndam ofuk, rozeberu tak, abych mel v ruce tu lamelu, vezmu do klesti lamelu a do druhych drat prumeru toho plastoveho "curacka", za ktery se to otaci, ktery je na kousku delky ze dvou stran zplostely (pilikem). Ten drat nahreju a nacpu zatepla z boku do ty lamely tak, aby tam zajel ten zbrousenej kus. Pak to ufiknu tak, aby byl dratek dlouhy stejne jako u neznicene lamelky, zabrousit a je to hotovo... Jenom se musi dat pozor, aby ten drat nevyjel nekde bokem, pak uz tu lamelu dokupy nedas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ja mam v haji stredni ofuky (oba). Nove vyjdou origo kolem 1000Kc. Zatim ziju se staryma. ako sa ti to podarilo? Me nijak, uz jsem to tak koupil (bazar). Ale da se stim zit. Na jednom je vune a druhy slape krom dvou lamel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Prodava se to jako komplet krabicka s ovladanim natoceni. Za 80Kc bych to necekal, ale 1000Kc je celekm dost.Ale je to videt snad na vsech dilech jak jsou predrazene. Zeptejte se nekoho kdo vyrabi jakykoliv dil pro automobilku a pak mrknete do Etky. jsou to hrozní zloději, kupoval jsem jeden šroubek co drží všechny možné plasty, takovej ten černej s velkou hlavou na torx a stojí 10 Kč slovy deset korun, jeden podělanej šroubek, zkuste spočítat kolik těch šroubků na autě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Divné, ja by som ventilátor vyberal tak, že by som najskôr demontoval schránku u spolujazdca a potom by som začal rozoberať vzduchové potrubie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Možná se bude někomu hodit Ofukovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Já sháním jednu lamelu do středního ofukovače. Nevíte někdo jestli jsou lamely stejný jako v bočních ofukovačích? Případně koupím jednu lamelu od někoho kdo si třeba koupil nový díl a z poškozeného něco zbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Nejsou stejný, bohužel. Takže sháním lamelu do středu, má někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Mne sa tiez podarilo zlomit,ale ten plast na boku,v ktorom sa tie lameni tocia.Mal som auto asi mesiac.Skoro ma slak trafil. Ofuk som nemohol vybrat,tak som to len trochu vysunul a podarilo sa mi to nejako zalepit. Funguje to do dnes,tak dufam,ze bude aj nadalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velsak Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Resim to tak, ze vyndam ofuk, rozeberu tak, abych mel v ruce tu lamelu, vezmu do klesti lamelu a do druhych drat prumeru toho plastoveho "curacka", za ktery se to otaci, ktery je na kousku delky ze dvou stran zplostely (pilikem). Ten drat nahreju a nacpu zatepla z boku do ty lamely tak, aby tam zajel ten zbrousenej kus. Pak to ufiknu tak, aby byl dratek dlouhy stejne jako u neznicene lamelky, zabrousit a je to hotovo... Jenom se musi dat pozor, aby ten drat nevyjel nekde bokem, pak uz tu lamelu dokupy nedas při rozebírání ofuku mi z něj vypadla taková malinká pružinka - netušíte někdokam přesně patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.