misapietro Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nazdar kluci, máte někdo zkušenosti nebo nějaké info o pneu Nexen N3000? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tady jsem něco našel :http://www.blackcircles.com/tyres/nexen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak by nemuseli být špatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Těžko říct jaké budou. Je tam super poměr cena výkon ale po tom co jsem tady a na jiných fórech přečetl tak co člověk to názor. Dle ceny je v mém rozměru nejdražší Bridgestone-píšou od poloviny hlučná totéž Continental, pak Pirelli měl jsem je ale slabá výdrž, totéž Dunlop Sport 01-na přední nápravě mi vydržely jen asi 25000 km a to nejsem žádný divoch. Nezbude ti asi nic jiného než je vyzkoušet a udělat si obrázek sám. Optimální gumu tzn. bezpečnost,opotřebení,hlučnost,design,cena v jedné pneu asi nenajdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.