stepo Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Hola vsem. Rozhodl jsem se pro upgrade z 1.6/55 Classic na 2.0/85 ambiente a "zdarma" jsem tak dostal xenonova predni svetla. Pri jedne jizde mi jeden z nich prestal svitit. Bohuzel je to jev nahodily, pri dalsim startu uz sviti, jak ma. Netusite nekdo nahodou, jak se dopatrat priciny ? Neda se to nasimulovat, takze merit napeti na svorkach muzu az pri dalsim vypadku. Ptam se ciste proto, ze se s tim uz treba nekdo setkal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ahoj:-)))zřejmě ti ti dělá pravé světlo???a montáž je origo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Jas bych to videl na tu ridici alu krabicku co je vzadu za svetlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mám podobný problém, ale mě se chvěje světlo, někdy levá, někdy pravá lampa a nebo se třeba jedna z nich nenastartuje. Mám xenony dodělané a někde tady na fóru jsem četl, že se musí jednotky přizpůsobit, jinak to dělá tyto věci. Ale už tady nemůžu tuto informaci najít. Moc se mě to nezdá. A taky mě chybí náklony, tak nevím. Můj známý si taky dodělal xenony, blikalo mu to a vyměnil násobič, to je ta černá jednotka uvnitř lampy a bylo po problému. Ví někdo, jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mam problem, predevcirem me zhasl pravy xenon, zkousel jsem dnes prehodit vybojku z leveho do praveho, ale taky nesvitila, jeste jsem zkousel prehodit jednotky L za P a taky nic, porad pravy nesviti ...uz to vidim asi na pojistku... svetlo nesviti porad, neni to tedy pripad, jako to dalo znamemu ze mu blikal, nebo svitil jen nekdy..me nesviti vubec... Nebo napada nekoho co by se mohlo jeste podelat ? PS: Jaka je u praveho xenonu pojistka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ahoj:-)))zřejmě ti ti dělá pravé světlo???a montáž je origo????? Hola....presne tak, prave. Jak na svinu kdyz s tim chci neco delat, neprojevi se to. Diagnostika OK, akcni cleny v pohode....svetlo sviti a sklapi se. Tipuju to na startovaci jednotku, zel bohu nemam zjisteno, jestli zhasne za jizdy, nebo se nerozsviti pri startu. Montaz je z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 ukostření,slabá baterie,ztráty na přívodu-to vše můžou být příčiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Tak uz je to vyreseno, byla to 21cka pojstka kurva... diky Vaso za radu.. Editováno: 23. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 někdy je nejrychlejší zkusit to nejednoduší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ukostření,slabá baterie,ztráty na přívodu-to vše můžou být příčiny Hmm....OK, diky za tipy. Svetlo stejne pujde ven, tak to proverim rovnou vsecko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ahoj:-)))zřejmě ti ti dělá pravé světlo???a montáž je origo????? Hola....presne tak, prave. Jak na svinu kdyz s tim chci neco delat, neprojevi se to. Diagnostika OK, akcni cleny v pohode....svetlo sviti a sklapi se. Tipuju to na startovaci jednotku, zel bohu nemam zjisteno, jestli zhasne za jizdy, nebo se nerozsviti pri startu. Montaz je z vyroby. jj stává se to u všech ale hlavně u benzínů.....na pravé straně jde víc tepla od motoru a uvaří se první stupen měniče...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) souhlas s Cosbym mě pomohlo očistit kostry, ale i tak to občas udělalo. Po výměně baterie OK s tím teplem nevím, mě když to začlo dělat tak jsem vyměnil výbojky, měniče, jednotky pravou za levou a žádná změna. podle mě je to poravá proto že kostra na pravou lampu je u ř.j. motoru tj 1,5m a levá v poho že je kostra pod baterií tj 0,5m Editováno: 25. Květen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 jj stává se to u všech ale hlavně u benzínů.....na pravé straně jde víc tepla od motoru a uvaří se první stupen měniče...... Uvarena neni, to by nebezela vubec. Staci svetla vypnout a pri dalsim zapnuti normalne naskoci. Vypada to na kabelaz, baterie me pri startech take moc nepresvedcuje, takze pujde take nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 někdy je nejrychlejší zkusit to nejednoduší RE: Jj to mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 zajímavé xenon má myslím pojisku společnou?????hlavně je to známá věc pravá strana prostě dělá problemy.......přehřátý měniče a vadná kostrá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak mě to nedalo OPRAVA je to tak každý má svou pojistku S20 S21 15A přepínač to ovšem spíná jedním kontaktem a za ním jsou pojistky ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlino Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdravim chlapi.Mam problem s levym xenonem. Nekdy kdyz rozsvitim svetla tak se vubec nerozsviti. Docetl jsem se ze kdyz xenon odchazi tak problikava, ale nekdy se proste vubec nezapne. Nemate zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 bud je již po smrti výbojka, nebo také může být KO trafo (stříbrná krabička co je venku na světle) takže otázka jak jsou staré vybojky, zda jsou již měněny, nebo původní, optimální životnost výbojek je cca 100tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTIF Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 bud je již po smrti výbojka, nebo také může být KO trafo (stříbrná krabička co je venku na světle)takže otázka jak jsou staré vybojky, zda jsou již měněny, nebo původní, optimální životnost výbojek je cca 100tkm Otazka je 100tkm pri provozu v ČR pri dennim sviceni nebo pri sviceni jenom vecer.. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Otazka je 100tkm pri provozu v ČR pri dennim sviceni nebo pri sviceni jenom vecer.. ?? 100tkm je 100tkm a je jedno jestli v noci nebo ve dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Na 99% máš trafo v háji ... předevčírem mi ho měnili taky... závada se projevovala stejně, někdy se druhý xenon rozsvítil až na desátý pokus!!! Někdo tu prodává nová trafa za 700,-, tak hledej ... jinak si za to v servisu nauctujou klidne 3500,- ani nemrknes!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Na 99% máš trafo v háji ... předevčírem mi ho měnili taky... závada se projevovala stejně, někdy se druhý xenon rozsvítil až na desátý pokus!!!Někdo tu prodává nová trafa za 700,-, tak hledej ... jinak si za to v servisu nauctujou klidne 3500,- ani nemrknes!!! nj trafa jsou k mání u mě jinak new trafo si naučtují v servisu i 9000,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlino Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 nj trafa jsou k mání u mě jinak new trafo si naučtují v servisu i 9000,- kč Dobre, za kolik by to tak bylo? Byl bys ochotny to poslat na dobirku???mel bych o to trafo zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No přesně mě to dělalo taky na pravým světlometu, hodně sporadicky, ale teď mi to napsalo bohužel u levého 65535 - vadná řídící jednotka............. myslíte si že je s tím souvislost? Na kolik přijde nová ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Mám takovej dotaz: Mám octavii 1 RS a nesvítí mi levý xenon.Potřebuju poradit jaký je to tip,jak se mění a jestli to zvládnu sám?stačí vyměnit pouze žárovku nebo celý xenon?děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.