Jochanan Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Novy zamek s centralem za 400kc? Moc jsem jich teda nenasel. Chtel jsem usetrit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Nedávno jsem ho kupoval na https://autodilyparts.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Miklas Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Zdravím,jdu si pro radu než pojedu do servisu,ale je možné že už se to řešilo. Jedná se o auto škoda fabia rs a nedávno mi nastal takový problém. Auto odemykám klasicky dálkou a poslední dobou se mi stává ( nepravidelně ), kdy odemknu auto,otevřu dveře řidiče ( stropní světlo svítí,kontrolka na budíkách je ) a u v určité poloze dveří se auto zamkne,tedy všechny dveře krom řidičových,ty zůstanou odemklé ( stačí znovu otevřít dálkou a nebo ovladačem zamykání přímo součástí ovladače okna ) a dveře se všechny odemknou. Občas se mi stalo že jsem dveře řidiče otevřel,všechno se zamklo ( řidičovy opět ne ) a jak sem nasedl a dveře za sebou zavřel,tak se automaticky zase všechny dveře odemkly. Zámek by měl být rok starý,ovšem nevím jaký,ale strop a budíky svítí že jsou dveře jak řidiče tak jakékoliv třebas otevřené. Kde může být chyba ? Může být chyba v zámku nebo jenom někde špatná kostra ? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Mrkl bych se na kabeláž v A sloupku. Může se lámat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Polamane draty v pruchodce dveri [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.Kov Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Zdravím borci, potřeboval bych radu ohledně stropního světla, při zavřených dveřích na poloze posouvacího tlačítka, pouze při otevřených dveřích neustále svítí. Je chyba někde v elektrice nebo jen v nějakém spoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Miklas Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 (editace) Mirek 835 a Jochanan....Moc děkuji za odpověd. Dneska jsem na to koukal,sice né na průchodku,tu zkouknu hned jak budu mít trochu času,ale v místě kdy byly dveřeotevřené na druhý pant ( aretace aby se dveře nezavíraly při pootevření ) tak jsem lomcoval s dveřma tak jakoby sem v rozmezí pár centimetrů otvíral a zavíral a auto se zamykalo a odemykalo jak blbé,co pohyb tak to cvaknutí zámku včetně zalezení kolíku ( né řidič ). Ostatní dveře bez problému,mrknu na to,děkuji za reakce. P.S. Chyba asi bude opravdu tam jak říkáte,pomačkal jsem gumu ve dveřích a auto zamykalo a odemykalo jak blbé. Tomas.Kov....A co to prosímtě dělá ? máš dané v určité poloze páčku na lampě,otevřeš dveře,sedneš,zavřeš a světlo svítí ? To je v pořádku,zhasne po urité době ( asi 2 minuty,nevím ) a nebo zhasne jakmile otočíš klíčkem. Další možnost je ta že to máš trvale zaplé,tedy můžeš auto zamknout a světlo bude svítit. Řekl bych že je jen špatně posunutá páčka,ale třebas může být někde chyba,vyzkoušet Dočasně opraveno: Zdělal jsem gumu a všechny dráty neporučené,akorát jedna hlavní černá svorkovnice se hýbala,tak jsem ji tam natlačil ( sice se mírně ještě hýbe )ale problém prozatím vyřešen,už nezamyká. Děkuji Editováno: 11. Duben 2019, autor: Jakub Miklas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Dobrý večer Jen bych se chtěl zeptat. Mikrospínače zámku dveri,jsou i v zadních dverich? Nebo jen v předních Fabia 1.4 16 v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Jsou ve všech zámcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Takže když otevřu i některé zadní dveře mělo by se rozsvítit světlo osvětlení interiéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Nejsem si jistý jestli mikrospínač v zámku ovládá osvětlení, ale elektronické zamykání central/alarm určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Ovlada jen osvetleni. A aby auto poznalo, ze mas otevrene, nebo zavrene dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Dneska sem to vyzkoušel v praxi. Kontrola zapnutých světel funguje jen na předních dveřích a zapnutí osvětlení interiéru i na zadních. Takže jsem zjistil že mám asi dva mikrospínače v háji. Myslíte že by to mohlo souviset i s tím že mi nejde dálkou ovládat odskok kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Kontrola svetel ma fungovat jen na predni dvere. Takze mas mikrospinace v poradku. Odskok netusime. To je vesteni z koule. Zajed na diagnostiku. Ta ti rekne vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 No mám VAG v PC takže to zkusím načíst. Asi bych měl načíst komfortu že jo ? Da se nějak otestovat odskok přes vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfanthom Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ahoj, nevíte kde/ u koho se dá ještě sehnat centrál na klíček od Keetec na F1? Mam socku a nebaví mě věčně odmykat kličkama :/.. našel jsem už jen za 2300 od jiné firmy, což nedám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.