dklasa Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) já jsem k bezpečnostním šroubům dostala takovou kartu s kodem,právě aby v situaci kdy ten stávající ořech ztratím jsem si mohla u dodavatele objednat nový Editováno: 27. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 3. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) šrouby tam už byly když jsem ji kupoval a kartu nemam ani nevím jakyho jsou puvodu jestli jsou už od vyrobce skoda nebo je tam nekdo kupoval Editováno: 27. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 pokud to jsou škodovácký šrouby tak ti v servisu řeknou jakej a dokonce ti ho i prodají..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 3. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) no tak to by bylo dobré zkusim tam zajed dekuji Editováno: 27. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 MINULE MI I UKAZOVAL CELOU SADU BEZPEČNOSTNÍCH NÁSTAVCŮ NA ŠKODA A KONCERNOVÝ ŠROUBY..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 3. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) no ja tam mam takovou jakoby kyticku no zfouknu tam a uvidim no a když ne tak jsem v pr..... Editováno: 27. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Original orech na bezpecnostne sroby sa da objednat v SKODA servise. Ak to nie je original tak v lepsom pneuservise ti ich vyberu a potom si kup novu sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ve Škodě stojí prej cca 200-300,- ale nvim sám sem to nikdy nekupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) já kupoval v origo servise jeden bezpečnostní šroub a byl u něj i novej nástavec takže mám dva a cena byla kolem 250,- a jestli to je jakoby kyticka tak to vypada na origo skoda. Nam ji ty hovada v pneuservise u bejvaly o1 strhli nejdřív jí žvejkali pneumatickym utahovakem a pak vzali trhak nasadili metrovou lesenovou tyc a hop na to mno a mila kyticka byla v p..., a dostavat to ven fakt radost! Editováno: 11. Srpen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy Normálne tam navar šrob,vytoč to a hotovson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Hm,u litáku bych to chtěl teda vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Bezne sa navara matica a nie je to ani pri elektronoch problem. Len zvarac musi vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Tak nic moc jsou to bezpečaky od firmy Mcgard a propaguji se jako velmi kvalitní tak to bude fuška Editováno: 27. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Skus dat sem foto, aspon identifikujeme ake su to. Ak to budu tie skodovacke, tak tie otvoris hociktorym nastavcom z ineho auta. Ak McGard, tak navarenie by malo fungovat, len to musi riadne privarit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) tak tak, šikovnej svářeč si s tim určitě poradí ať to jsou no name nebo třeba o. z. a když bude pečlivej a oparnej tak na hliníkáči nic nepoznáš, pokud to bude dělat nějakej lempl s autogenem tak ti to může sundat i s ramenama Editováno: 18. Srpen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jenže jestli je dobrej nebo špatnej se pozná až když je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 To není žádný problém. Normálně naboduje a už se povoluje. A nebo to odvrtat. To by si myslím taky šlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Len na odvrtanie musi mat lepsie naradie, tie bezpecaky su kalene a nenavrta ha hocicim. Vytahovak uz potom nie je az taky kriticky. Tym navarenim matice je to jednoduchsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to olisoft: Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khekar Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy Ahoj, to je sice problém, ale všechno je řešitelné.Buď dobrým vrtákem odvrtat jen hlavu šroubu a nebo vysoustružit trubku do díry v elektronu a vnitřkem navařit na šroub. Asi to bude chtít nějaké lepší elektrody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dklasa Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 tak je to hotovo naladoval jem tam 19 vořech a vytočil deky za rady to olisoft:Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Včera sem kupoval ve škodovce náhradní ořech. Vzali celou sadu a zkusili kterej pasuje. A ten muj meli zrovna skladem. Cena 235,-Kc V balení je 1 ořech + 1 šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.