Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nevíš prosímtě co všechno ti tenkrát změnili? Celkem by mě to zajímalo, protože mám stejný systém.

Jednou si hráli s odtrhem u svíček, na druhý pokus napíchl PC a zkoušel to ladit na dvoře, za půl hodiny jsem si přišel pro auto a skoro žádné zlepšení. Na poslední pokus si šoupnul notebook do auta a vychytával to v různých režimech v normálním provozu. Nechali si tam auto celý den, najeli zhruba 100km a těžko říct, co tam všechno vyváděli :) , ale asi si konečně dali tu práci pořádně to seřídit a od té doby není problém. Možná jediný, začlo mi to dělat před 14 dny, když je ráno chladno a vyrazím, tak při přepnutí z benzínu na plyn(když není motor moc ohřátý-teploměr vody na čtvrce) to škubne a když bych neměl zařazenou rychlost tak by spadly otáčky a někdy by to i chcíplo. Když si to přepnu sám, až při zahřátém motoru, tak to nedělá. Za 2000km jdu zase na prohlídku, tak to nechám upravit a uvidíme.

Já mám sice ocavku,ale motory a plyn mame stejné.Koupil jsem to od maníka co na plyn najezdil za 2 roky 60tisíc km.Kontrolka mu svítila od začátku s malými přestákami.Ja s tím mám najeto 10000 km svítí skoro pořád.Auto jezdí perfekt ,ani necukne.Tak to vůbec neřeším.

No já to taky nijak zvláš neřeším, ale je fakt, že kdybi nesvítla, tak bych byl mnohem radši. Problém je, že se jen tak do servisu s autem nedostanu.

No já to taky nijak zvláš neřeším, ale je fakt, že kdybi nesvítla, tak bych byl mnohem radši. Problém je, že se jen tak do servisu s autem nedostanu.

no je to otravné když ti na tmavé palubce svítí ta protivná kontrolka :angry: , ale hlavně že to jede a za dobrý peníz. Je paráda, že tentokrát nešla přes zimu vůbec cena plynu nahoru :D

Upraveno od Malta

mnohemno je to otravné když ti na tmavé palubce svítí ta protivná kontrolka :angry: , ale hlavně že to jede a za dobrý peníz. Je paráda, že tentokrát nešla přes zimu vůbec cena plynu nahoru :D

Je pravda, že ať to svítí jak chce, tak auto jede perfektně, a za super peníze. ( od té doby co tankuju plyn, tak se mě na těch čerpačkách aji líbý ) :D

Ale jak bude trochu čas, tak se v tom servise zastavím, a nejak to poladíme.

( slyšel jsem, že by se snad měl i plyn zlevnit - kvůli spotřební dani ( a nebo ho nebudou zdražovat ) - ale není to žádná potvrzená informace )

Jestli to vyřešíš tak dej vědět!

Vzkaz pro Wasermana - mám LPG značky LOVTEC a nádrž STAKO. A pro všechny: koukám čím dál tím více, že ty problémy se svítící kontrolkou a cukání fakticky nejsou jen u mě. PEPO můžeš prosím tě napsat jaký servis to opravil a pokud by ti mohli říci co to bylo a hlavně kolik by to stálo?? Díky moc, asi bych uvítal opravu. Pokud by to stálo ranec, tak samozřejmostí je jezdit dále s kontrolkou a bubláním ve volnoběhu. Jinak když s mojí autoškoláckou fabkou jezdím výuku se žákama po Praze mám spotřebu kolem 8,5. Nevím, jestli je to reálný nebo to je špatně seštelovaný, ale byl jsem na prohlídce a na počítači a vše ukazovalo O.K. Vím, že se žáky je spotřeby větší ale o tolik?? Moc díky za odpovědi. Jinak na JIžní spojce mají LPG za 12,90 mezi 17 a 7 hodinou. Je to u Avanti čerpačky. Levnější jsem neobjevil. lol

ked si tu tak citam o kontrolke, hovorim si "Zlaty podtlak".

a to este prepina pri 2000 otackach...

nepodyebavam, konstatujem.

;);)

Upraveno od colins

ked si tu tak citam o kontrolke, hovorim si "Zlaty podtlak".

a to este prepina pri 2000 otackach...

nepodyebavam, konstatujem.

;);)

fuck;)

-_- a jaké problémy teda trápí podtlakáře ?

-_- a jaké problémy teda trápí podtlakáře ?

vzdy po roku vymenit sviecky. :(

-_-  a jaké problémy teda trápí podtlakáře ?

:D

A co volnoběh, nekolísá? Co přechod léto zima, nepráská ti to do sání,či filtru?

Vzkaz pro Wasermana - mám LPG značky LOVTEC a nádrž STAKO. A pro všechny: koukám čím dál tím více, že ty problémy se svítící kontrolkou a cukání fakticky nejsou jen u mě. PEPO můžeš prosím tě napsat jaký servis to opravil a pokud by ti mohli říci co to bylo a hlavně kolik by to stálo?? Díky moc, asi bych uvítal opravu. Pokud by to stálo ranec, tak samozřejmostí je jezdit dále s kontrolkou a bubláním ve volnoběhu. Jinak když s mojí autoškoláckou fabkou jezdím výuku se žákama po Praze mám spotřebu kolem 8,5. Nevím, jestli je to reálný nebo to je špatně seštelovaný, ale byl jsem na prohlídce a na počítači a vše ukazovalo O.K. Vím, že se žáky je spotřeby větší ale o tolik?? Moc díky za odpovědi. Jinak na JIžní spojce mají LPG za 12,90 mezi 17 a 7 hodinou. Je to u Avanti čerpačky. Levnější jsem neobjevil. lol

Myslím, že bude stačit donutit technika, sednout do auta a najezdit dost kilometrů na to, aby mohl dobře nastavit řídící jednotku. Když mě montovali plyn, a přišel jsem si pro auto, tak akorát odjížděli aby nastavili řídící jednotku, nastavoval to na cestě dlouhé asi 20km, takže myslím, že čím delší projížďka tím lepší nastavení.

Vzkaz pro Wasermana - mám LPG značky LOVTEC a nádrž STAKO. A pro všechny: koukám čím dál tím více, že ty problémy se svítící kontrolkou a cukání fakticky nejsou jen u mě. PEPO můžeš prosím tě napsat jaký servis to opravil a pokud by ti mohli říci co to bylo a hlavně kolik by to stálo?? Díky moc, asi bych uvítal opravu. Pokud by to stálo ranec, tak samozřejmostí je jezdit dále s kontrolkou a bubláním ve volnoběhu. Jinak když s mojí autoškoláckou fabkou jezdím výuku se žákama po Praze mám spotřebu kolem 8,5. Nevím, jestli je to reálný nebo to je špatně seštelovaný, ale byl jsem na prohlídce a na počítači a vše ukazovalo O.K. Vím, že se žáky je spotřeby větší ale o tolik?? Moc díky za odpovědi. Jinak na JIžní spojce mají LPG za 12,90 mezi 17 a 7 hodinou. Je to u Avanti čerpačky. Levnější jsem neobjevil.  lol

Myslím, že bude stačit donutit technika, sednout do auta a najezdit dost kilometrů na to, aby mohl dobře nastavit řídící jednotku. Když mě montovali plyn, a přišel jsem si pro auto, tak akorát odjížděli aby nastavili řídící jednotku, nastavoval to na cestě dlouhé asi 20km, takže myslím, že čím delší projížďka tím lepší nastavení.

tak tak,jedině za jízdy se nastaví nejlépe, u mě to byla nějaká ta stovka kilometrů (rozuměj ne jedna), štvalo mě to :disgust: , ale byla to jediná možnost

A co volnoběh, nekolísá? Co přechod léto zima, nepráská ti to do sání,či filtru?

volnobeh je rovnaky, ako u benzinu. trocha to poskakuje,

ale chystam sa dat dam opravenu mapu od Cimbu,

(niekto to vola aj chip). pisal som do Cimbu, vravel ze

pre nerobi "opravene" mapy pre 50 kW Fabie.

pre Feldy to robil, (aby odstranil strielanie do sania).

ale na Fabky je vraj velmi maly zaujem.

zatial mi to chvalabohu nestrelilo.

a prechod zima-leto som nepostrehol. co by vtedy malo blbnut ?

akurat teraz po roku zacal vlazny motor zle startovat. tak na druhy pokus.

ale myslim, ze nove sviecky to odstrania.

inak ani neviem, ze mame LPG.

Upraveno od colins

no je to otravné když ti na tmavé palubce svítí ta protivná kontrolka :angry: , ale hlavně že to jede a za dobrý peníz. Je paráda, že tentokrát nešla přes zimu vůbec cena plynu nahoru :D

Njn, to bude možná tím, že letos žádná pořádná zima ještě nebyla :D Ale je to super -_-

-_-  a jaké problémy teda trápí podtlakáře ?

A co zdechání při volnoběhu při průjezdu levotočivou zatáčkou, když je to trochu rozladěný? :) A co palivové čerpadlo, ještě neodešlo? :p

právě to střílení, mění se poměr Propanu a Butanu (na Formanovi a Feldě mi to vždy začalo dělat na podzim)

jinak nezbývá než blahopřát, jsi šťastný muž -_-

A co zdechání při volnoběhu při průjezdu levotočivou zatáčkou, když je to trochu rozladěný? :) A co palivové čerpadlo, ještě neodešlo? :p

tu lavotocivu zatacku musim vyskusat.

raz, dva krat mi to skapalo, ale pripisoval som to

svojej novacikovskej neohrabanosti.

a palivove cerpadlo zatial drzi. mam tam stale tolko benzinu, aby

nesvietilo "hladne oko". 10 litrov mam aj na 3-4 mesiace startovania.

ked zasvieti - dotankujem, raz za cas vyjazdim nadrz do sucha.

;)

právě to střílení, mění se poměr Propanu a Butanu (na Formanovi a Feldě mi to vždy začalo dělat na podzim)

jinak nezbývá než blahopřát, jsi šťastný muž -_-

stastny muz ?? ty poznas moju mladu ??? :D:D:D

inak som mal problemik aj ja, nemyslite si.

kua, zle mi zapojili cut off. pri deceleracii to islo ako keby na sytic. aj tempomat nechodil, len do 60 km\hod. jaaaaj.

ale jeden mudry pan v Bratislave mi to pozrel na PC, poprehadzoval a terazky to maka, aj tempomat tempomatuje...len jazdim a kocham sa prirodou.

A co zdechání při volnoběhu při průjezdu levotočivou zatáčkou, když je to trochu rozladěný?  :) A co palivové čerpadlo, ještě neodešlo?  :p

tu lavotocivu zatacku musim vyskusat.

raz, dva krat mi to skapalo, ale pripisoval som to

svojej novacikovskej neohrabanosti.

a palivove cerpadlo zatial drzi. mam tam stale tolko benzinu, aby

nesvietilo "hladne oko". 10 litrov mam aj na 3-4 mesiace startovania.

ked zasvieti - dotankujem, raz za cas vyjazdim nadrz do sucha.

;)

Jakmile mi to u podtlaku v levotočivých zatáčkách na volnoběh zdechalo, bylo to neklamné znamení, že už to seřízená není moc OK <_<

K čerpadlu gratuluji, ale raději ho protahuj na benzín víc než míň, já na benzín taky jen startovával a pak jsem za chvíli přepínal na plyn a čerpadlo přesto odešlo... <_< Prý to chce na pár km každý měsíc protáhnout na benzín....

Upraveno od Wassermann

kolko je to par km ?? odhadom ...

ty poznas moju mladu ??? :D:D:D

inak som mal problemik aj ja, nemyslite si.

kua, zle mi zapojili cut off. pri deceleracii to islo ako keby na sytic. aj tempomat nechodil, len do 60 km\hod. jaaaaj.

ale jeden mudry pan v Bratislave mi to pozrel na PC, poprehadzoval a terazky to maka, aj tempomat tempomatuje...len jazdim a kocham sa prirodou.

nee :(

ale jinak nás to těší -_- , že i u tebe to nebylo bez problémů ;)

kolko je to par km ?? odhadom ...

Tvrdili mi v servisu lpg, že minimálně 1x měsíčně min. 20km souvislé jízdy na benzín, nejlépe souvislá jízda, kdy se čerpadlo pěkně protáhne, ne jen nějaké pobublávání v kolonách v zácpě ve městě.... Jinak delší trasa než těch 20km není nutná, ale vhodnější prý je, když by si to člověk takhle zopákne třeba 2-3 krát za měsíc -_- Ale to už se málokomu chce, protože to zavání mooc projížděním benzínu <_< Ale zase prý zůstane čerpadlo v kondici...

Upraveno od Wassermann

PEPO můžeš prosím tě napsat jaký servis to opravil a pokud by ti mohli říci co to bylo a hlavně kolik by to stálo

Nechal jsem si montovat plyn u Neptun Harfa(někdo na ně nadává, já jsem s nimi docela spokojený) a všechny potíže vychytávali v rámci záruky, takže zdarma. Kdybys chtěl, až tam půjdu za měsíc na servis, tak se můžu zeptat, co by to zhruba stálo, ale asi bude lepší, když se s nima konkrétně domluvíš sám.

Díky moc Pepo. Zastavím se tam a dám samozřejmně vědět do diskuze, co mi řekli. Pavel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.