Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

uz som na to prisiel, davaju zlavy na veci, co sa nepredavaju.

ja som v tom v knihkupectve aj listoval,

ale prd som bez okuliarov videl.

nuz tak.

biznis nebude.

uz som na to prisiel, davaju zlavy na veci, co sa nepredavaju.

ja som v tom v knihkupectve aj listoval,

ale prd som bez okuliarov videl.

nuz tak.

biznis nebude.

Ale za Tvoj ostrozrak oni nemůžou... :p

Ale za Tvoj ostrozrak oni nemůžou... :p

u el prezidenta to musela být jen chvilková indispozice, on jinak vidí celkem dobře :p

u el prezidenta to musela být jen chvilková indispozice, on jinak vidí celkem dobře :p

nuz, nechal som okuliare v aute a zobral som si "kratke" ruky !

za vsetko moze to vecne kukanie do displeja...

to aby sa clovek bal ist aj do striptizoveho baru !

nebudem tam predsa sediet v prvej rade s 4 dioptriami, kua !! :p

nuz, nechal som okuliare v aute a zobral som si "kratke" ruky !

za vsetko moze to vecne kukanie do displeja...

tak jsi měl někoho poprosit, ať jde s tou knížkou na druhou stranu prodejny..... :p

tak jsi měl někoho poprosit, ať jde s tou knížkou na druhou stranu prodejny..... :p

na plazi si drzim knihu v prstoch na nohach !!! :):)

na plazi si drzim knihu v prstoch na nohach !!! :):)

tak to s tebou není tak strašný :p

no jistě, hlavně když aspoň délka nohou dostačuje lol

a když někomu na pláži řekne, že je el-prezidento tak mu to určitě někdo rád podrží :kol-131: :kol-131:

a když někomu na pláži řekne, že je el-prezidento tak mu to určitě někdo rád podrží :kol-131: :kol-131:

no nic, měli bychom tady to špičkování přesunout do lampárny ať nám el-presidento nedá varování :feve:

No mohol by si to otestovat pohmatem lol To by Ti pak všichni ostatní hosté záviděli, že nemají taky problémy se zrakem... :):prc:

Jste tu někdo z PM apod.? Kdo tam dělá hromadný přestavby na Octávky? Nejlíp do 35 000Kč

myšleno Plzeň město?

Jo, ty jsi z Plzně? Koukám, že máš sekvenční LPG.Kdo ti to dělal?....a spokojenost?

nee nejsem, jsem opačný konec republiky, rozhraní vých.Čech a jižní Moravy :sleep:

jo spokojenost je, ale víc to nemá cenu rozebírat, páč ty by jsi spíš potřeboval reference na někoho tam u vás

Upraveno od Malta

Zkus Wapos, p. Pokorný.

• 2 týdny později...

Fabia 1.4 MPI 50 kW, LandiRenzo-podtlak asi 5rokov , najazdené 60t km.

Po namontovaní OK. Po pol roku problémy s EPC - bola priškrtená plynová hadica z reduktora po výmene OK.

Potom asi raz za pol roka kontrolka EPC - VAG hlasil emisie , po krátkej jazde len na benzín kontroka zhasla.

Minulé leto sa EPC zacalo rozsvecovať častejšie a nepomáhalo ani pojazdenie na benzín. Začal som čitat rôzne fóra a nazory.

Všade sa pisalo o sviečkach ktoré su origo na LPG, tak som kúpil Brisky na LPG vynuloval EPC cez VAG a jazdil asi pol roka. Potom som sa nestačil diviť : EPC som nestihal nuovat , k emisiam sa pridala aj LAMBDA 1a kopa dalšich vecí. Nakoniec mi strelilo do sania a roztrhlo veko vzduchového filtra. V autoservise boli z toho vedla a najradšej by pomenili milion veci a čidiel a lambd za milion penazí. Uz mi z toho jeb..o. VAg hlasil nelogické chyby.

Zasiel som do dielne kde sa montovalo LPG a chlapík sa pozrel vypocul moje skusenosti a poradil vyhodit PLG sviecky a filtre.

Takze sviecky naspäť ake sú predpísané do toho typu fabie(ale nové), nový vzduchový filter, zalepiť rozstrelené veko(nové sa nedalo zohnat len celý komplet vzduch. filter), vyčistiť škrtiacu klapku. Zašiel som za chlapíkom nastavil volnobeh na LPG, pozrel emisie.

Teraz auto šlape ako predtým , emisie na benzín a plyn sú OK. Spotreba trošku išla dole. Dúfam že to niekomu pomôže.

Fabia 1.4 MPI 50 kW, LandiRenzo-podtlak asi 5rokov , najazdené 60t km.

Po namontovaní OK. Po pol roku problémy s EPC - bola priškrtená plynová hadica z reduktora po výmene OK.

Potom asi raz za pol roka kontrolka EPC - VAG hlasil emisie , po krátkej jazde len na benzín kontroka zhasla.

Minulé leto sa EPC zacalo rozsvecovať častejšie a nepomáhalo ani pojazdenie na benzín. Začal som čitat rôzne fóra a nazory.

Všade sa pisalo o sviečkach ktoré su origo na LPG, tak som kúpil Brisky na LPG vynuloval EPC cez VAG a jazdil asi pol roka. Potom som sa nestačil diviť : EPC som nestihal nuovat , k emisiam sa pridala aj LAMBDA 1a kopa dalšich vecí. Nakoniec mi strelilo do sania a roztrhlo veko vzduchového filtra. V autoservise boli z toho vedla a najradšej by pomenili milion veci a čidiel a lambd za milion penazí. Uz mi z toho jeb..o. VAg hlasil nelogické chyby.

Zasiel som do dielne kde sa montovalo LPG a chlapík sa pozrel vypocul moje skusenosti a poradil vyhodit PLG sviecky a filtre.

Takze sviecky naspäť ake sú predpísané do toho typu fabie(ale nové), nový vzduchový filter, zalepiť rozstrelené veko(nové sa nedalo zohnat len celý komplet vzduch. filter), vyčistiť škrtiacu klapku. Zašiel som za chlapíkom nastavil volnobeh na LPG, pozrel emisie.

Teraz auto šlape ako predtým , emisie na benzín a plyn sú OK. Spotreba trošku išla dole. Dúfam že to niekomu pomôže.

nemusis sa bat, kazde info pomoze. vitaj medzi nami ! :)

do podtlaku sa davaju len jednobodove sviecky.

nemal si nahodou viac bodove ?

Prave ze som od zaciatku mal 3bodové a nemal som problemy, potom som zacal spekulovat(spotreba) a dal som jednobodove BRISKy na LPG a problemy sa zacali. Teraz mam znova 3bodové ako na zaciatku a vsetko je OK.

Prave ze som od zaciatku mal 3bodové a nemal som problemy, potom som zacal spekulovat(spotreba) a dal som jednobodove BRISKy na LPG a problemy sa zacali. Teraz mam znova 3bodové ako na zaciatku a vsetko je OK.

Nešpekuluj a jezdi. :p Jezdíš za 15,- kč :p :p :p :p

napis znacku sviecok (pripadne foto), nech to tu nie je jedna pani povedala...

nemusis sa bat, kazde info pomoze. vitaj medzi nami ! :)

do podtlaku sa davaju len jednobodove sviecky.

nemal si nahodou viac bodove ?

Trojbodove sviečky sa nehodia pre LPG? Ja mam stale take a mam 207000km bez problem. na 1,4 50KW.

Trojbodove sviečky sa nehodia pre LPG? Ja mam stale take a mam 207000km bez problem. na 1,4 50KW.

mne na podtlak nedoporucila montazna firma trojbod.

tak posuvam dalej.

hovorim stale o podtlaku.

Podtlak Lovato. Ja osobne som mal pocit že na trojbod to ťaha lepšie aj ked som tam mal BRC. Pri 100tis. som dal Lovato.

Nejlepší svíčky na LPG jsou platina nebo iridium/moc drahé/, ale platina je tak do 200 Kč/kus, životnost až 90 tisíc, elektroda vydrží 2500 stupňů a tak se neopalují, dávám je na přání zákazníků do vřeho a chodí super.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.