Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

napis znacku sviecok (pripadne foto), nech to tu nie je jedna pani povedala...

kupil som sviecky vyrabane pre LPG a to DR15YS-LPG,na MPI zalozil som ich idu dobre stoja 85 sk nasiel som ich na www.suciastky.sk

Upraveno od Emanuel

Platina je platina/200 Kč.kus/, ty co tam máš musíš dle doporučení výrobce nejpozději do 30 000 vyměnit a to je až dost...,ale i tak jsou lepší než obyčejné.

Platina je platina/200 Kč.kus/, ty co tam máš musíš dle doporučení výrobce nejpozději do 30 000 vyměnit a to je až dost...,ale i tak jsou lepší než obyčejné.

To je jasne ale 200 kc je nasich az 260 sk to je uz dost tie co som kupil by mali nieco vydrzat vzdy lepsie ako obycajne benzin.

• 2 týdny později...

plees,můžu k vám :prc: my nemáme u felicií téma lpg

Než mi to zatrhnete,moje zkušenost se svíčkama.

Jezdím s autem ročně tak 30tis.km,většinu služebně.Felina mě naučila,že když chci být pintlich a začnu něco na autě měnit preventivně,poserou se další tři věci okolo...už to nedělám!1.3mpi 1998 210tis.km....proto ta prevence.

Měnit ale svíčky po 10tis.km se mi zdálo zbytečný,tak jsem tenkrát přistopil k výměně po 30tis.,jenže jsem kopil špatný Brisky LPG(zaměnil jsem 17za15)prostě to střílelo.Po tel.konzultaci s lpg servisem,jsem měl vrátit původní svíčky a uvidíme.

Věděl jsem od mechanika,že tam byly svíčky s intervalem 60tis.km,naštěstí je nevyhodil a ono to vážně jelo.Až později jsem zjistil,že mechanik je blb a já(lempl) najel na obyčejné brisky(životnost 15tis.km) v ceně 39,-ks 55tis.km!!!Všude jsem haněl lpg brisk,až později jsem zjistil svůj omyl záměny studený svíčky za teplou,tímto se jim omlouvám ;) Ovšem nadále jezdím na obyčejných briskách,i když po dvou letech podražily na 41,-ks :) Díky za prostor k vykecání a přeju mnoho šťastných km s LPG!

Upraveno od hony

plees,můžu k vám :prc: my nemáme u felicií téma lpg

jasně, každý je tu vítán a kor plynař :palec2:

• 4 týdny později...
jasně, každý je tu vítán a kor plynař :palec2:

vitaj ! benzin si nepytaj ! :-)

• 3 týdny později...

Tak dnes cena LPG-- čerpačky ONO -- Vysoké Mýto atd.... 13.9 kč/l.Pěkná cena

Tak dnes cena LPG-- čerpačky ONO -- Vysoké Mýto atd.... 13.9 kč/l.Pěkná cena

dnes jedeme do Litomyšle na rodičák, myslím že to tam protáhnu a naberu ;)

ak tam budes vezmi aj mne do kiblika :)

dobra cena a kuva u nas sa furt drzi na 21,50 ale ide leto a cena pojde dolu sak nam to sudruh fico slubil lol

ak tam budes vezmi aj mne do kiblika :)

dobra cena a kuva u nas sa furt drzi na 21,50 ale ide leto a cena pojde dolu sak nam to sudruh fico slubil lol

keby to islo vzal by som aj do Felicie

taky furt čekám, kdy začnou zlevňovat, už se ojařilo a furt nic. Lipůvka u Brna pořád drží 15,50Kč/l fuck

• 4 týdny později...

Minule som sa na slovnaftke pýtal kedy pôjde plyn dole a dívali sa tam na mňa ako na blba. Tak neviem či tento rok to pôjde dolu? Amigo u nás je za 21,90 a v Žiline som videl za 22,50.

Upraveno od Bugy

Minule som sa na slovnaftke pýtal kedy pôjde plyn dole a dívali sa tam na mňa ako na blba. Tak neviem či tento rok to pôjde dolu? Amigo u nás je za 21,90 a v Žiline som videl za 22,50.

no ptal jsem se čerpadláře v Lipůvce a ten jen krčil rameny a říkal "to máte těžký, když to cisterna veze někdy i 600km a nafta je drahá ...."

bugy u nas je tiez 21,90 ale ja tankujem v Turc. Tepliciach na slovnaftke atam je 21,50 ale napr. perievidza ma 22,50 ale ebat par halierov hlavne ze to ide.

malta a preco si nezistil preco si aj cisternu nespravia na LPG ked je nafta draha ? :p

Auta převážející LPG- cisterny nebo vozidla přepravující PB lahve nesmí mít pohon dle ADR na plyn.

karle ja myslim ze ked to ma j*ebnut tak nech to stoji za to :palec2:

• 4 týdny později...

tuto uz davno nikto nepisal tak skusim ja. vcera som sa kukol na kolesa a nejake zodrate zvonku tak som s tym bol dnes na geometrii a nechceli verit ze su to nove gumy na jar nalozene. ale ze uz maju 30 tisic tak to potom ano. a geometria bola uspesne vykonana mal som zbiehavost a uz je to ok. maju perfektnu laserovu techniku a stalo to 686 sk a trvalo to asi pol hodinu. :palec2:

• 1 měsíc později...

chtěl bych moc poděkovat všem na tomto foru. Díky němu mám už 14 dní lpg stag ve fabii 1,4mpi 50kw a nic lepšího mně nemohlo potkat:)

Od toho jsme tady :):):):)

Vím že se to tady už rešilo, jen by mně zajímalo jestli někdo neví něco nového o rezervním kole. V servisu mi ho přišrubovali k podlaze jedním šroubem:) je to snadno a rychle vyjmuté ale radši by sem ho dal k boku. Na to je ovšem moc vysoké a tak nezatáhnu roletku. Nejradši bych sehnal nějaké dojezdové kolo nebo uvažuju o 13 ta by mi tam vlezla. Nebo možná obuju nějakou nízkoprofilovou to by třeba stačilo:)))) Na začátku fora někdo psal že by snad měla existovat i nějaká dojezdová sada ale nic sem o ní nenašel:(

• 2 týdny později...

Fabia 1,4 MPI LPG podtlak pomoc

Mam problem znicoho nic mi to zacalo skapinat idem normalne vyradim rychlost auto zdochne alebo kolisu otacky na volnobeh.Auto pri pridani plynu nejde do otacok pridal som bohatost zmesi nezmenilo sa vsak nic.Na benzin to ide v pohode.Su nove sviecky fitre vycistena skrtiaca klapka.Zeby boli zle membrany tie som este nemenil?

Vdaka za odpoved :kol-29:

a kolik máš najeto na LPG?

Neviem auto ma celkovo 137 000 km kupoval som to od lizingovky ale kolko ma z toho nabehane na LPG neviem.Musel som vybavovat nove papiere mam tiez Tartarini

Kupit celý novy alebo vymenit len membrany novy komplet stoji 2000 sk ten moj je daky osumely, membrany neviem co stoja?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.