snike Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak včera jsem se byl v Lipsku na autosalonu a musím napsat, že se mi tam docela líbilo. A co vy? Byl jste tam někdo a jak se tam líbilo vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Já jsem tam byl letos už podruhý a můžu potvrdit, že to stojí za to. Konečně jsem si na vlastní oči pořádně prohlédnul Roomstera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ja byl v Zeneve, takze Lipsko jsem si uz odpustil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 A čo všetko tam Škoda vystavovala a prípadne sú niekde fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Diamant: Upřímně expozici fábií, octávií a suberbů jsem si neprohlížel, protože ty znám - prohlédnul jsem si pouze OII RS, od které tam byl liftback i combi. Nejvíc mě logicky zajímal Roomster, od kterého tam byly 4 kusy v různých barvách, výbavách a motorizacích. Já jsem si prohlížel (a zkoušel sedat) do té nejlevnější verze (alá junior s motorem HTP) a potom do jedné z nejdražších variant s motorem 1,6, sportovními sedačkami a tříramenným volantem. Jinak můj dojem z Roomstera byl dobrý až na tu levnou verzi s tvrdými plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tady je pár foto...POLIZEI Porsche v tuningu , 370 PS...no coment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Některé vozy se nedají s Fabií srovnávat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Perlička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ja tam byl loni a fakt bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tady je pár foto...POLIZEI Porsche v tuningu , 370 PS...no coment. simir a manas to hovado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ne, to není Simira.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.