Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to Albín: No ono to podle mne asi jinak než ty 2 alternativy co jsi napsal opravit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ráno jsem vezl auto na roční prohlídku, tak jsem se ptal na ten volann. Samo 3 roky staré, žádná záruka, ale líbilo se mi, jak si lámal hlavu, čím to může být . Nakonec mi řekl, že je to asi z páky na volant a já mu řek, to asi sotva, poněvač ona dolu do té menší díry nevleze , tak to vzdal s tím, že je to stejně po záruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak to je GOOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Albín - vykasli sa na to najskor, na volante svet nestoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Vyprdnul bych se na to,kdybych neměl vždy po jízdě špinavý pazoury z toho jak se to drolí. Ale 600kč za kožený potah se mi dávat nechce,to si radši koupim nový volant,na aukru jsem viděl za 600 funglovku do F1. Myslel jsem jestli by to nešlo třebas nažhaveným nožem jakoby přežehlit,nebo rovnou starou žehličkou jestli by se to nezahladilo,ale asi je to blbost co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 To je velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ahoj mam stejny problem auto bude stare 4 roky a 40 tis km mam odreny volant nejvic v trictvrte na devet je to kazdy mesic horsi a horsi volant je jeste v urcitych mistech kde se nedrzi rukou jakoby zoxidovany a po snaze to vycistit se mi odre. V mem pripade to bude asi od prstynku byl to referencni vuz a na volantu mam jeste smouhu po laku na nehty takze s tim jezdila po praze nejaka oprstynkovana kocicka. Ve skodovce technik placnul ze to muze byt od slunicka a potu a buh vi cim vsim jeste. Chce to volant s kuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 mne sa to zacalo drolit v hornej casti. nedalo by sa to "zatmelit" nejakym silikonom ??? a potom to dam obsit kožou. co poviete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 COLINS: Nic netmel daj si na volant potah z kozi MARIA CAVALLO. Stoji cca 20euro. LINK: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-kozene-potahy-volantu-maria-cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 (editace) prave na to Cavallo som myslel. ozaj, nebude vidiet/citit tie vydrolene jamy pod tou kozou ? Editováno: 7. leden 2012, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Mě osobně se mario nelíbí - volant si obšiju tlustou kůži a kolem ramen volantu se to jen tak přejede a je to jak pěst na oko. ještě jsou v té kůži díry Kamrád poslal volant sem http://www.volantech.cz/galerie-i_ a oni kůži obšijou i ramena volantu založí jakoby pod airbag kryt a vypadá to mnohem líp. Kokuněte do galerie. A mají spoustu stehů a bjakoukoliv barevnou kombinaci. Nevýhoda - volant se jim musí poslat:-( a je to teda asi 2x dražší ale je to opravdu kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 prave na to Cavallo som myslel. ozaj, nebude vidiet/citit tie vydrolene jamy pod tou kozou ? NIE nebude nic vidiet. Precitaj si cely LINK tam to mas aj napisane +mas tam aj video montaze potahu. Chráni volant pred opotrebením – je jedinou výhodou, ktorú majú aj iné výrobky na volant. Náš poťah však navyše dokáže aj opraviť prípadné poškodenia volantu (hlboké ryhy, trhliny, diery), tak, že ich dokonale prekryje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 PROCHY603: ty si ho kupil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ano. Potah som montoval do jedneho auta. Pozri si aj video montaze je v tom LINKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Colins tiež vrele odporúčam Cavallo mám možno 3r. ale je to super vec. Zo začiatku sa mi to zdalo trochu hrubé do ruky ale rýchlo som si zvykol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.