Crake Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Chtel jsem se zeptat jestli nevite z jakeho duvodu najednou vymizely dvojtlacitkove nesklapeci klice (viz. obrazek)? Byly nejak poruchove? Daji se jeste nekde sehnat? Jdou ke standardni komfortce 433E? Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tož nevím...ale já ho u svého auta mám Škoda že nemá 3talčítka, sklápěcí je v kapse cítit "robusněji". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Mám dva. Jeden používaný a jeden úplně nový... Koupil jsem třítlačítkové a tak bych je mohl prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Ten novy je vyfrezovany a byl prizpusobeny k imobilizeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teejay Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Chtel jsem se zeptat jestli nevite z jakeho duvodu najednou vymizely dvojtlacitkove nesklapeci klice (viz. obrazek)? Byly nejak poruchove? Daji se jeste nekde sehnat? Jdou ke standardni komfortce 433E?Diky predem ahoj já jeden mám a jemi k prdu tak se můžem dohodnout ;-) jestli ho potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.