JaRoY Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chyba mi hadica 6Y0 816 311 co ide vlavo do odkladacej schranky 6Y1 857 919 . Neviem ci som ju stratil alebo co, ked som rozoberal. Neviem odkial ma vychadzat. Viete poradit? V etke som nevidel odkial ta hadica ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Hadice chlazení kapsy spolujezdce "vychází" z vrchu skříně klimatizace, je připojená na vedení vzduchu klima 6Q1820723A. Docela "fajn" přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Hadice chlazení kapsy spolujezdce "vychází" z vrchu skříně klimatizace, je připojená na vedení vzduchu klima 6Q1820723A. Docela "fajn" přístup... Ale ja riesim tu vlavo, Nie spolujazdcovu, ale na soferovaj strane. Tam kde je konektor na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Aaa, chvilku mi trvalo než jsem si vzpomněl! Ono už jsem A04 s klimou rozebranou neviděl dost dlouho (A05 chlazenou schránku řidiče nemá...). Musí dolu palubka, z vnitřní strany je navařeno vedení k levému bočnímu ofukovači, no a v něm se vrtala díra do které se onen "šlauch" zastrčí. Si mákneš kvůlivá pitomé hadici... ;-) Když je potřeba chladit tuto schránku, je nutné nastavit vzduch "do ksichtu" a zavřít levý ofukovač... Docela divočina, použil jsem ji kdysi snad dvakrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 ani bych se na zprovoznění týhle schránky nevy..... za celou dobu co auto mám jsem jí nepoužil, příjde mi děsně nepraktická (mrňavá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 schranku vyuzivam v lete denne, pasuje tam presne jedna plechovka. a krasne sa ochladi. hadica vedie z ofuku hore nad nou. staci dat dolu plast so spinacom svetiel a nasunies ju tam odspodu uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 No vidíš, jak říkám, už jsem A04 dlouho neviděl... Takže to jde i jednoduše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tady je to i s fotkou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&hl=klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Dakujem. Tu fotku som potreboval vidiet aby som vedel odkial to ma ist,, mne to niekedy fungovalo, ale rozoberal som asi dva razy a neviem ci mi vypadla alebo co. No niekde sa stratila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.