Hurikan88 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 No až pujdu já ke kamarádovi tak taky předložim fakturu... , měl jsi se zeptat na ten olej a koupit si ho sám, vyšel by tě podstatně levněji a pak jim jen říct at ti ho tam nalejou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Vsak ja vim, ze ten olej se da sehnat za 1000 Kc. Na garancku jsem sel jen kvuli zaruce, pristi rok, kdy uz mi po 2 letech skonci, tak uz si olej vymenim sam. V autorizovanym servisu jsem byl kazdopadne poprvy a taky naposledy, protoze cena toho oleje 894 Kc za litr to uz je lichva, kdyz na netu se pohybuje pres dve stovky. Ale zase dalsi zajimava zkusenost a s tou cenou se proste budu muset vyrovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 (editace) Tak dnes jsem byl na garancni prohlidce v Porsche Brno. Pro predstavu prikladam fakturu.. Olej mi tam nalili tento: Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detail/castrol-slx-professional-powerflow-longlife-iii-1-!zpet=4 Na garančce si to platiš ty ?nebo škodovka ? ted jsem mimo ta cena je tade pálka Taky jsem měnil olej: olej Shell Longlife III-1100+pošta,vzduchový,pyloví,olejovi-vše origo 695kč+pošta,od škodovky práce+Palivový filtr cena 1080kč dejme tomu necele 3000kč mě vyšla výměna oleje..... nevim jestly to je moc nebo dobry.... Editováno: 13. Říjen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Tak dnes jsem byl na garancni prohlidce v Porsche Brno. Pro predstavu prikladam fakturu.. Olej mi tam nalili tento: Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detail/castrol-slx-professional-powerflow-longlife-iii-1-!zpet=4 Ty vooe tak tomu jse řika zlodějna.Kupovat olej ve značkovem servise je největši hloupost co mužeš udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 No ty voe, 7000 tisíc, by mě tam normálně museli křísit, drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 aspon jsem to za vas otestoval a vite, ze tam nema smysl ani chodit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 No spíš se napřed poptám co to kde stojí a uvidím, ale Brno myslím vynechám A to se mi to v Porsche zdálo takový seriózní, ale to se mi asi opravdu jen zdálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ty ceny od tohodle servisu jsou příšerný. Ona má sice Tour stejný sazby jako jiná Octavia, ale i na Brno je to moc. Zkus to ve Znojmě, mám pocit, že se tam nějak pohybuješ a 6B6 co vidím se tam taky dávalo Já mívám výměnu kombifiltru asi za 60Kč nebo kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Garrette ty jsi mměnil olej no kolik přiznej barvu a jenom olej ? nebo všechny filtry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Olej a k němu filtr, přeleštění škrábance na nárazníku, vyčtení paměti závad, cca. 3000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ty ceny od tohodle servisu jsou příšerný. Ona má sice Tour stejný sazby jako jiná Octavia, ale i na Brno je to moc. Zkus to ve Znojmě, mám pocit, že se tam nějak pohybuješ a 6B6 co vidím se tam taky dávalo Já mívám výměnu kombifiltru asi za 60Kč nebo kolik. Ve Znojme, co jsem se ptal u Suchyho, tak cena podobna kvuli LongLifu. Kdyz je moznost prinest si vlastni olej, tak je cena samozrejme nekde uplne jinde. To stejny plati pro jakykoliv autorizovany servis. Je fakt, ze jsem se neptal ani na moznost vlastiho oleje ani v Autodruzstvu. Jeste me pobavila hodinova sazba vymeny oleje u Superba 1100 Kc bez DPH oproti Fabii 360 Kc bez DPH. Proste mas drahy auto, tak plat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ani u jednoho ze jmenovanych vlastni olej bez problemu. Klasickej olej je bez DPH asi za 350Kc, ale od lonskyho roku si nosim vlastni. Na 5W30 bych se musel podivat, mam pocit, ze byl kolem 600Kc, ale to neni potreba zas tak resit. Mne u te prohlidky prijde ujeta prave ta vymena pyloveho filtru za skoro 200Kc bez DPH, sroubu (ktery byva za cca 20Kc) a prohlidku s dvouletym cyklem delame u Fabky asi za 750 (O je drazsi, ale tohle je dost). Jinak Sucheho doporucuju na prodej, servis je slaby. Temer hned po prodeji byli schopni odstranit vrzajici nadrz az napotreti s technikem Skody. Pri bezne udrzbe mne zacli tvrdit, ze u bezproblemu statrujiciho auta mam tak vybitou baterku, ze nejde ani zmerit. Tempomat namontovali napotreti a jeste lhali o tom, ze pouze nejde ubirat rychlost... Jak maji dobry prodej, tak servis s panem Cernym a pani Mirosovou stoji opravdu za pendrek. Autodruzstvo naopak, konkurence mu odnesla pomerne dost zakazniku, protoze se nesmyslne orientovali na prodej zakladnich fabii. Ale servis je spickovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Jak řikám, kup si vlastní olej a až pujdeš na garančku tak jim ho tam dej at ti ho tam nalejou, ušetříš tak 2 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 To fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 stačí se zeptat....nevím ale jak kde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 ja jsem si taky donesl svůj olej a neřekly ani pul slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 důkaz místo slibů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Zdar chlapi, mám taky octavii TOUR a pravděpodobně mi vůbec nefunguje signalizace nezapnutých bezpečnostních pasů. Vlastně ani nevím jak to má fungovat. Světelnou nebo zvukovou signalizací? Když nezapnu pas, tak mě to neupozorní. Dík za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 (editace) Zdar chlapi, mám taky octavii TOUR a pravděpodobně mi vůbec nefunguje signalizace nezapnutých bezpečnostních pasů. Vlastně ani nevím jak to má fungovat. Světelnou nebo zvukovou signalizací? Když nezapnu pas, tak mě to neupozorní. Dík za reakce. tak tady to jsem se taky ptal: funguje to ale tak že jak zapneš kliček a nejsi zapnuty kontrolka se rozsviti a 3x (myslim) je zvukova signalizace, naopak když se zapneš pás a zapneš kliček tak kontrola ani signalizace se neozvou takhle to funguje. uřčitě jsi měl namysly tak jako ja jak to je u O 2 když nejsi zapnuty tak ti sviti kontrolka a pořad pipa zvukova signalizace když nejsi zapnuty takhle to funguje jen u O2 a dalšich tipu u Touru ne. Pokud se pletu tak mě opravte Editováno: 19. Říjen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 tak tady to jsem se taky ptal: funguje to ale tak že jak zapneš kliček a nejsi zapnuty kontrolka se rozsviti a 3x (myslim) je zvukova signalizace, naopak když se zapneš pás a zapneš kliček tak kontrola ani signalizace se neozvou takhle to funguje. uřčitě jsi měl namysly tak jako ja jak to je u O 2 když nejsi zapnuty tak ti sviti kontrolka a pořad pipa zvukova signalizace když nejsi zapnuty takhle to funguje jen u O2 a dalšich tipu u Touru ne. Pokud se pletu tak mě opravte Dík za reakci,při nejbližší příležitosti to ještě vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Nemaš zač,určite to vyzkoušej a zpozoruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Ahoj, mám dotaz. Když jedu s Octou tak mi i při vypnutém větráku stále profoukává vzduch do kabiny. A když zapnu cyrkulaci a větrák mám stále vypnutý tak to přestane. To profoukávání funguje ve všech pohohách (nohy, ofuk skla,...). Máte taky někdo takový ,,problém´´ a nebo to tak mám být? Mám totiž Fabia I hatch a tam když mám vypnuto tak prostě nic nefouká. Předem dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 u jaké rychlosti ti to začne foukat? Ten vzduch tam proudí automaticky, čím vyšší rychlost tím víc je to znát, aspon já mě vždycky ten pocit že to tak je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 taky se mi zda ze se to nezavíra pokud nedac vnitrni cirkulaci, vzdchb tam měl prudit porad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 (editace) Přesně tak to je, ale proč se to neuzavře když je vypnutý větrák. V zimě mi tam proudí ledový vzduch. Prostě když nechci aby to foukalo, tak prostě větrák vypnu a né aby to protahovalo. to Hurikan88: asi máš pravdu že tam proudí při rychlosti cca 80km/h a výš, ale u fabie se mi nezdá že by to třeba ve 100km/h profukovalo. Editováno: 20. Říjen 2010, autor: Pavel Píša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.