Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Abych řekl pravdu tak se mi zdá že i u jinech aut je to to samé, také tam profukuje co si pamatuju, nic zvláštního, jinak by jsi měl pak okna zamzlžená kdyby tam nebyla žádná cirkulace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Abych řekl pravdu tak se mi zdá že i u jinech aut je to to samé, také tam profukuje co si pamatuju, nic zvláštního, jinak by jsi měl pak okna zamzlžená kdyby tam nebyla žádná cirkulace!! Je to možný, už to neřešim jen mě to zajímalo proč to tak je. Ale právě že se mi fabka dost mlží ať jedu jak chci když nepustim větráky tak nic nevidim, právě teď když začíná být chladno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Abych pravdu řekl zatim žadne problemy z mlzenim nemam , jen když tedkom vjedu do podzemi garaze tak zrcatka jsuo hned zamlzene ale okna ne (teda myslim:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Je to možný, už to neřešim jen mě to zajímalo proč to tak je. Ale právě že se mi fabka dost mlží ať jedu jak chci když nepustim větráky tak nic nevidim, právě teď když začíná být chladno. To je prostě normální, s tím nic nenaděláš. Já to tak moc nepozoruju, protože nikdy jsem u žádnýho auta větrák nevypínal, vždycky ho mám na 1 a když je potřeba tak ho zesílím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Všechny zdravím, chci se zeptat jestli někdo z Vás nemá u nové tourky problém se záběrem spojky. Zdá se mi divné , že mi spojka zabírá až uplně nahoře v samotném kraji. Při rozjezdech ,kde křižovatka střídá křižovatku, mám někdy docela problém trefit se do záběru tak, abych se plynule rozjel. Při normálním ježdění nemám s řazením problém. Myslím u vyšších rychlostních stupnů. U nového auta mě to zaskočilo, nevím jestli je to v normálu. Řekl bych ,že u staré oktávky spojka zabírala více od spoda. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Je to normální...taky mi u staršího zabírala odspoda a nahože jsem ji už jen pouštěl...zvykej si! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Tak mě spojka zabírá optimálně někde ve středu chodu pedálu, nevím jestli je to normální, když bere až nahoře, moc by mi to asi nevyhovovalo a nejspíš bych to řešil v servisu. Jinak k zamlžování, vzhledem k climatronicu nemám problém. Jinak stále naprostá spokojenost, jel jsem se dvěma koly na střeše s plným kufrem přes celou republiku se spotřebou 5,8 l/100km, ale dodržoval jsem rychlostní limity, jinak spotřeba dlouhodobá 5,3/100km. Oleje kapku ubylo, ale úbytek ještě nic nehlásí. Rozhodovat se znova dnes s koupí Tourky a nabídkou OII (opravdu hodně dobrou), tak i přesto bych šel do Tourky 1,9 Tdi, combi, než OII 1,4Tsi - moc po mě naházejte šutrama , ale pro mě je ten traktůrek opravdu srdeční záležitost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 (editace) Zítra zbóchají posledních pár kusů Touru. Dneska na auto dali kytku, celkový počet je prej 1 442 126ks. Editováno: 9. Listopad 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Legenda odchazi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ta moje legenda teď zase pro změnu, abych nevyšel ze cviku reklamací, troubí asi podle počasí. Nedávno jsem potřeboval klakson na joudu, který mě neviděl v zrcátku a ticho. Od té doby to zkouším každý den a občas troubí a občas slyším jen cvakání kontaktů ve volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Dneska auto absolvovalo roční prohlídku, najeto 29775km, takže to vyšlo vlastně akorát. Olej jsem si dovezl vlastní, žádný problém, zeptal se jestli je všechno v pořádku, nahlásil jsem dvě věci a auto tam nechal. Když jsem si ho přebíral, tak byly skla čistý, koberečky umytý, vysáto. Faktura - myslím,že cena velice, velice pěkná, oproti tomu, co tu už bylo. Dohromady mě to vyšlo na 3259,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 (editace) Dneska auto absolvovalo roční prohlídku, najeto 29775km, takže to vyšlo vlastně akorát. Olej jsem si dovezl vlastní, žádný problém, zeptal se jestli je všechno v pořádku, nahlásil jsem dvě věci a auto tam nechal. Když jsem si ho přebíral, tak byly skla čistý, koberečky umytý, vysáto. Faktura - myslím,že cena velice, velice pěkná, oproti tomu, co tu už bylo. Dohromady mě to vyšlo na 3259,- Zdravím , mě si na garančku pozvali až za dva roky od data prodeje. Jel jsi tam po roce z vlastní vůle nebo se tam má jet už po roce. Bylo mi řečeno, že tam lijou LONG LIFE olej a tak mám přijet až za ty dva roky. No a ted jsi mě trochu zaskočil s tím, že tam jedeš už po roce. Mám 1.6 benzínák. Editováno: 8. leden 2011, autor: markyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 záruku máš na 2roky pokuď jsi si nepřiplácel , a tak je lepší už jenom z tohodle hlediska tam jezdit po roce!!! Proč ti budou kontrolovat auto 1x za 2roky když můžou 2x za 2roky!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Zdravím , mě si na garančku pozvali až za dva roky od data prodeje. Jel jsi tam po roce z vlastní vůle nebo se tam má jet už po roce. Bylo mi řečeno, že tam lijou LONG LIFE olej a tak mám přijet až za ty dva roky. No a ted jsi mě trochu zaskočil s tím, že tam jedeš už po roce. Mám 1.6 benzínák. pokud se podivas do servisní kníky tak je tam napsane co nastane dřiv bud 30 000tis km nebo 2 roky a Garrett najel za rok 30 000 tis km tak proto jel do servisu na garancku po roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyn Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 pokud se podivas do servisní kníky tak je tam napsane co nastane dřiv bud 30 000tis km nebo 2 roky a Garrett najel za rok 30 000 tis km tak proto jel do servisu na garancku po roce DÍíky, už mám jasno. Tak at vám to všem bez problémů jezdí. Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 záruku máš na 2roky pokuď jsi si nepřiplácel , a tak je lepší už jenom z tohodle hlediska tam jezdit po roce!!! Proč ti budou kontrolovat auto 1x za 2roky když můžou 2x za 2roky!! a co kdyby tam jel ještě potřetí? to je přece lepší než dvakrát ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Tak já mám najeto 16 tis. a chystám se do servisu taky, vím, že mám ještě čas, ale rozhodl jsem se pro změnu intervalu na 15 tis./rok. Určitě tím nic nezkazím, když olej vyměním dříve. Když jsem to oznámil v servisu (návštěva jen ohledně pojistky od rádia, nechtělo se mi ho tahat z palubky), že se příští měsíc stavím, kroutili hlavou, že je to zbytečné, možná ano, ale já se už rozhodl. Jinak koupil jsem olej Shell Diesel HX7, cena 1125 kč - 5 l, prohlídka prý do 1500 kč, dám vědět pro ostatní vlastníky Tourky k porovnání. Jinak stále naprostá spokojenost, moc chválím climatronic, nastaveno AUTO 20-22 C a nezamlží se a nezamlží se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) ja mam interval co 30tis km ale olej menim+vsechny filtry co 15tis km takže intervalem jsem se nezaobiral tedkom najeto cca 21500km Editováno: 21. leden 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Kolega se stejným intervalem to řeší podobně, má nastavený interval 30 tis., a olej mění, tak do 20 tis., taky rozumné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Nechal jsem si udělat kapkovou zkoušku oleje, ujeto 17 tis., v příloze je orientační výsledek, posuďte sami. 229.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Co by tak mohli doporučovat, když ti můžou prodat olej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Samozřejmě, že to jsou trošku lišáci, olej od nich nechci, ale ten názor, že olej v motoru nemá po ujetí 16-17 tis. co dělat, slyším čím víc častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Otázka je, komu zavržení prodloužených intervalů prospěje. Tzn. jaký přínos striktní měnění po 15000km má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 První servisní prohlídka: cena 1100 kc, + vlastní olej 1125 kc/5l, takže spokojenost. Taky je první šrám, nějaký "šikula" mi pěkně ojel přední dveře někde na parkovišti l..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.