Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no a sem tam kde jsem byl , v pr......................... ,tak mi přijde že když dám 130 tak to neni tolik práce .

130 je ideál

na kolik koníků se můžu dostat s chipem s jinejma tryskama ? někde jsem četl že až 150kw

Dej 130 a máš to v klidu,na tu 150tku to neseženeš :(

jasně a kolik se to pohybuje v kačkách ? takže jen turbo a nic víc ?

jaster má myslím 130 turbo a je na 150 PS a 360 Nm

ale řekl bych že je to strop

budeš mít víc a převodovka, poiloosy, klouby vše půjde do kytek

ta origoG IV 150 PD má vše 2x větší a 6 ti kvalt

No,můj odhad turbo 130 a trysky sprint764 (RACE asi zbytečný) tak někde 170-180Hp,tzn. cca 125Kw,ale jak píše Váša pak musíš řešit spojku.

Upraveno od Bageta

Andre na DP v bazaru má od 3,5 do 5 tis

ale toto je lepší řešit s Reschou z DP a ten ti doporučí a sdělí vše potřebné

tak to je slušný na to že mam teď 66 kw

To je,hodně optimistický,ale ne nereálný.

:smich: a jakej je reál ?

Záleží kde budeš chipovat,ale 170Hp je myslim real.I když to už možná s Race tryskama

Upraveno od Bageta

bud to přenech firmě,třeba mr.Cimbu a zaplat balík nebo prodej octu a kup si lamborghini :smich:

tak já jsem kontaktoval Reesha ,zatím se neozval ,chtěl bych to nechat poladit od něj .Tak si to tady seřadim - takže trysky Sprint nebo Race a lepší turbo aspon 130 .a to je vše jo :palec2:

bud to přenech firmě,třeba mr.Cimbu a zaplat balík nebo prodej octu a kup si lamborghini :smich:

jen čipem pořádný koně nejdou udělat

No,můj odhad turbo 130 a trysky sprint764 (RACE asi zbytečný) tak někde 170-180Hp,tzn. cca 125Kw,ale jak píše Váša pak musíš řešit spojku.

150PS turbo ma nekdy Andre, ceny za starsi funkcni ve slusnym stavu cca 10tis., ale je jich strasne malo, a je vhodne pokud chces opravdu hodne zvysovat vykon tak na 180PS a vice, jsou k nemu vhodne nejsilnejsi trysky od diselpoweru, cip na miru, bez nej ti turbo nepomuze, a spousta dalsich uprav kolem chlazeni....

Z FRS bohate staci, pokud chces jit na dejme tomu 160PS+- ...

Upraveno od JasteR

Mam FRS turbo a trysky S764 pocoitej do 160PS mam je a odbrzdeno 154PS @ 364Nm ...150PS+ mam od 3200-4600ot. :)

170-180 je s timhle nesmysl ! Na to bys musel mit 150PS turbo RACE trysky a spoustu uprav v chlazeni, spojku atd. atd. .... a hodne velkej balik penez :)

takže to z RS stačí ?

na kolik tě to celé přišlo ? a dal jsi chip

takže to z RS stačí ?

Napis na kolik koni asi chdes zvedat a kolik do toho chces dat a pak se muzem bavit....

2JasteR: Ty mas jeste porad seriovou spojku? Nebo si s tim uz neco delal? Drzi porad?

chci aby to nějak vypadalo a trochu to jelo ,dejme tomu tak 160 koní ,je to možné .A korunky no to nevym tak 25 tis. ?

Mam FRS turbo a trysky S764 pocoitej do 160PS mam je a odbrzdeno 154PS @ 364Nm ...150PS+ mam od 3200-4600ot. :)

170-180 je s timhle nesmysl ! Na to bys musel mit 150PS turbo RACE trysky a spoustu uprav v chlazeni, spojku atd. atd. .... a hodne velkej balik penez :)

154Hp s tim co tam máš?To je ,ale nějaký přiškrcený,aby to vůbec nehulilo,ne??Jinak se omlouvám pak jsem napsal,že to už bude potřebovat už Race trysky. -_-

Upraveno od Bageta

chci aby to nějak vypadalo a trochu to jelo ,dejme tomu tak 160 koní ,je to možné .A korunky no to nevym tak 25 tis. ?

To ti stačí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.