tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Tak ted zase budu chvili vyzvídat já Mam 81kw, r.v 11/2000. Najeto ma 55000km a par koniku navic by se hodilo..nechci nic brutalniho, abych musel resit vymenu spojky atd.. Taky bych rad aby motor slapal este aspon 100 000km bez nejakjech vetsich problemu (krome beznejch oprav). V mym pripade mam asi dve moznosti..bud vymena trysek (za jaky??) a nebo cip..popripade oboje... Zajimalo by me jakyho vysledku dosahnu a kolik by me to stalo? A taky bych rad vedel kolik kW je jeste rozumnejch..tak abych za 10 000km nemenil spojku nebo neco jinyho...diky :-) Editováno: 28. leden 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak to jsem zvedavej co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jestli jsem to dobře pochopil tak tě čeká to samé co mě , turbo ,trysky, chip a budeš na 150 koních cena kolem 30 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jsem zvedav co u tebe z toho vyleze. Me staci spicky a chip, turbo mam VGT (Muj motor i kdyz 66kW je identicky s 81kW, cili ja bych se lehkou upravou dostal na nejakech 84kW coz je az az) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jestli jsem to dobře pochopil tak tě čeká to samé co mě , turbo ,trysky, chip a budeš na 150 koních cena kolem 30 tisíc Turbo se mi menit nechce :-( maximalne ty trysky... Me prave zajima co dostanu z tohodle motoru jen chipovanim a nebo jen tryskama...no a pak obojim no...Kdybych mel pres 100tis km vymenim trysky a bude..ale takle...maj pred sebou minimalne jeste jednou tolik km...pri kolika km se trysky menej? meni se to i komplet se vstrikama nebo ty muzou zustat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jde o to kolik dáš za chip ,to dám radši turbo a trysky . a budu mít více koníků za stejné peníze .A myslím že životnost motoru bude o.k. jinak ty máš ještě staré turbo takže těvyměna stějně čeká ,jestli chceš dát trysky od DP, aspon tak mi to někdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tomina: ty musíš dát min trysky Sprint764, aby jsi to nějak poznal, cca 15HP navíc...to by bylo něco pro tebe, když píšeš, že nechceš nějak moc ladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) jde o to kolik dáš za chip ,to dám radši turbo a trysky . a budu mít více koníků za stejné peníze .A myslím že životnost motoru bude o.k. jinak ty máš ještě staré turbo takže těvyměna stějně čeká ,jestli chceš dát trysky od DP, aspon tak mi to někdo psal Pockej s tim starym turbem myslis co?? Mam turbo s variabilnima lopatkama (VGT)... to jen starsi 66kW meli turbo s obtokem...81kW maj vsechny variabilni lopatky Editováno: 28. leden 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 culda: já mám to samý co JasteR, akorát jsem pak místo trysek S764 později dal Race520, k tomu ještě sání z výkonnějších PD a spojka taky silnější...výkon je něco přes 170Hp a cca 380Nm, ale přesně nevím, původní výkon s S764 byl 161HP a 320Nm, změřený na brzdě...jinak spokojenost, stále si to užívám, najeto s tím skoro 50tis km...jediný problém přímo s tím související byla upadlá levá poloosa, ale moje chyba, prudce jsem akceleroval při skoro plným rejdu... jinak 0-200 udělám za 35sec, pro představu... Mimon je moc kratka na to, abys tam udelal maximalku si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 MichalF: no čeče, není...proti větru jsme se dostal na tacho 200, po větru na 220...zkoušel jsem to minulý týden....min 2km ta dráha má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tak to mě by teď nestačilo ani 100 km ( zatím mam 66kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jde o to kolik dáš za chip ,to dám radši turbo a trysky . a budu mít více koníků za stejné peníze .A myslím že životnost motoru bude o.k. jinak ty máš ještě staré turbo takže těvyměna stějně čeká ,jestli chceš dát trysky od DP, aspon tak mi to někdo psal Nemyslis me s tim turbem ze? Navic motor ALH je na zvyseni vykonu v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Koukal jsem na trysky Sprint764, jedna stoji cca 1800Kč tzn. 7200Kč k tomu prace někoho šikovnýho..To by zas až tolik nebylo... Jaky jiny trysky bych moch do myho AHF poridit a o kolik by mi to zvedlo vykon?? Kolik kW zvladne spojka bez toho, aby se rapidne zkratila zivotnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Koukal jsem na trysky Sprint764, jedna stoji cca 1800Kč tzn. 7200Kč k tomu prace někoho šikovnýho..To by zas až tolik nebylo... Jaky jiny trysky bych moch do myho AHF poridit a o kolik by mi to zvedlo vykon?? Kolik kW zvladne spojka bez toho, aby se rapidne zkratila zivotnost... pak už zbývaj jen RACE520...ale pro tebe zbytečný, pokud bys nechtěl min 170-180PS... co se týče spojky, je to o zacházení hlavně...ale co jsem měl tehdy jen S764 a výkon cca 90kW, tak držela bez problémů, i když měla za sebou 150tkm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tak to mě by teď nestačilo ani 100 km ( zatím mam 66kw) Tak az to budes mit namysleny tak dej vedet co tam das a kdo to bude delat. Me by stacily jen spice s chipem od DP, ale je to z JM daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 JimTDI:myslíš tím tu od sachs S764 s tou centrální pružinou nebo jak se tomu nadává?jo?na tu jsem taky slyšel jen samou chválu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 octaviaman: nene, s tím S764 jsem myslel trysky Spirnt764, zkráceně S764 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 tak dneska jsem mluvil s jedním závodníkem a bylo mi řečeno ,že auto takové zvýšení nevydrží , respektive spojka .Poradí někdo ? Jak to teda je ?z 66 kw jít až na 150 koní tak to prej auto odrovnám ,maximum co vydrží spojka je 120koní.Jinak ví někdo kolik stojí spojka na auto se 150 koníky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 A to ti nestaci klasika z 66kW na 84kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 to rozhodně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Nech si nanejtovat Ferodo zátěžovou lamelu a myslim,že je to nejlevnější řešení a ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 kolik to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Do 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 to budu muset konzultovat dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Nechával jsem obkládat lamelu 225mm materiálem HDS od Feroda a stálo to cca 650kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.