Host MichalF Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 prej to jde ,ale rozhodně je to větší investice než jen trysky turbo chip Neni!Ale je jasný,že když se budeš rozjíždět jak huntal a dávat tomu v plnym rejdu tak můžeš udělat spojku a nebo poloosu,ale to dokážu i na novym autě bez chipu. Asi tak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak jste mě přesvědčili ,ale jestli zničim auto ,budu vás strašit až do smrti ( a at bude brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a s tou 1.8ckou mi nikto neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a s tou 1.8ckou mi nikto neporadi? Co s ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak pre teba este ras. Ako zdvihnem na 1.8T mk? trosku aj kw? myslim za rozumnu cenu. predstavujem si tak 140Kw a 280-300Nm da sa to? Alebo, ma tu niekto niak prerabanu 1.8T? na benzinoch sa ties menia trisky ako na TDy ckach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Myslim (nemám vlastní zkušenost),že na tenhle výkon by mohl stačit dát větší IC a chip.Ano mění se i trysky (odpověď na druhou otázku) Editováno: 31. leden 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ked dam vacsi IC tak stupne vykon aj bez niakeho sftwearoveho nastavovania? ci ten sa dava vacsi len ked sa chipuje a nastavi sa vacsi tlak turba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Možná to trošku znát bude,protože ochladíš víc vzduch a tudíž ho více natlačíš do motoru za stejný čas,ale určitě sám o sobě neudělá nic dramatickýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a nevies na nete niake strany kde maju ic a trysky? hladal som a nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 www,dieselpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Culdo ty to zase motáš tam maj dieselový trysky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 já myslel fórum http://dieselpower.cz/forum/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a ja som myslel ze na dieselpower je rec iba o dieseloch, preto som tam nepisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 To si myslel správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 aha. som tam teras hladal jak blazon a nakoniec tam nic nieje. dik culda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to rozhodně ne Tak si kup 96 PD kdyz se bojis, a nestaci ti treba 120PS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak jsem se takhle ptal kamaráda závodníka,když si koupil svoji octu TDI 81kw nechal ji šipnout na 150 k,výsledek bylo prý fajn dělo,po 40tis.zrada:ohlá hlava,rozvody v pi...!atd.no,takže koupil jinej motor opravili to a octěnce udělal pápá lálá,a kopil si O II RS combi,říkal že teprva ve 160km/h dává 6 rychl.tak nevím do toho bych tedy nešel!je to ale věc každého Pokud to mel na 150PS jen chipem, tak to se ani nedivim.. normal je 130PS z 81cky ...ale kdovi co vlastne mel a kolik tam opravdu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jojo mě řikal závodník Octavia 1,9 TDi 154 koní ,že ulámu klouby poloosu ,a že spojka to nevydrží ,jo a v zimě se nedá jezdit auto je moc živé i při rozjzdech . budu to dělat u Reeshy vDP tak uvidíme co poradí on Keci a vykurvit muzes i seriovou 130citku, co se tyce spojky aj., vse zalezi na jizde...a spojka se da poresit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) tak jste mě přesvědčili ,ale jestli zničim auto ,budu vás strašit až do smrti ( a at bude brzo No max. te bude strasit samotny auto, za to jak ses k nemu choval Jak uz jsem ti psal na zacatku, dej tam ty trysky S764, misto tech kapatek co tam mas ted a budes mit cca120PS, pak sam uvidis jestli ti to bude statcit, pri tehle uprave by ti mela spojka vydrzet, pokud ji ovsem uz nemas nacatou.. Editováno: 1. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nechci se Vám do toho nějak míchat - tdi neni moje parketa - ale zkuste se obrátit na Lukáše z OC - má tdi 66 kW upravený na 125 kW (170 PS) a 400 Nm od DP a má tam turbo ze 150ky, vstřiky race 520, supersprint vejfuk a čip. Nevim o tom, že by předělával nějaký hadice od turba - jen vyměnil turbo a ostatní zůstalo a intercooler má taky původní v podběhu a maká mu to super a bez problémů. Zkuste se ho zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ještě řekni ,že neměnil ani spojku ,já tomu vůbec nerozumim ,ale každej kdo mi nabízel turbo 150 mi řek ,že se musí upravovat spousta věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ještě řekni ,že neměnil ani spojku ,já tomu vůbec nerozumim ,ale každej kdo mi nabízel turbo 150 mi řek ,že se musí upravovat spousta věcí Měnil, ale skoro až po roce, protože tam dával 6tikvalt. Jinak jezdil skoro rok na původní převodovku, spojku i poloosy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak to je asi zázrak ,nebo to předělal a auto mu stálo v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak to je asi zázrak ,nebo to předělal a auto mu stálo v garáži Ne jezdí s tim pořád a je to stejnej magor jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 doufám že si to tu přečtou znalci a vše vysvětlí ,neupravovat nic a přitom dát turbo 150 ,to jsem zase teda vedle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.